Last news in Fakti

29 Август, 2022 11:15 2 214 2

Продадоха на търг колата на принцеса Даяна за 737 хил. лири

  • лейди даяна-
  • кола-
  • продадоха-
  • на търг-
  • ford escort

Очаква се автомобилът да бъде продаден за шестцифрена сума

Продадоха на търг колата на принцеса Даяна за 737 хил. лири - 1
Снимка: Shutterstock

Личната кола на британската принцеса Даяна беше продадена на търг във Великобритания за 737 000 британски паунда, предаде Франс прес. Това стана броени дни, преди да се навършат 25 години от трагичната ѝ смърт.

След оспорвана битка между участници от САЩ и Дубай в крайна сметка Ford Escord PC Turbo от 1985 г. ще остане във Великобритания, след като британец от района на Манчестър, чието име засега не се съобщава, спечели търга.


Първоначалната цена на автомобила беше 100 000 паунда, но при финалното наддаване достигна 650 000 паунда - сума, към която ще се прибавят такси и ДДС.

Автомобилът с мощност 130 конски сили бе "гвоздеят" на търг, организиран от аукционна къща "Силвърстоун" на пистата "Силвърстоун" на 120 км северозападно от Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор филгууд

    1 1 Отговор
    тази разказа играта на короната! мястото и не е било там.
  • 2 1100

    3 1 Отговор
    Докога ще ни занимавате с тази лека жена?Проститутката си изкарва хляба с тежък труд с клиенти.Даяна е от лошия вид жена-лека жена.Завлече принц Чарлс,лъга него и близките му спеше с коняра от кралската конюшня/резултата е Хари, и той не остана назад,ожени се за негърка,която се срамува от произхода си, не контактува с баща си слаба артистка, няма образование, обиди Кралицата. Даяна беше бременна от Доди ал Файед.Ми6 и Ми5 я ликвидираха и добре направиха.Въпреки свободните нрави в Английския двор ,Даяна премина допустимите граници.Никой ,не е слагал въже около врата й ,никой не я е карал да се жени за принц Чарлс.Но,той е бил винаги на своето място и сега е с жена,която го заслужава и го обича,а това е най-важното в семейния живот.За негърката Меган,не може да се каже същото-не е точната жена за Хари,но той ще го разбере ,макар и късно.