Last news in Fakti

11 Януари, 2023 10:32 2 183 1

Николина Чакърдъкова кръсти внучката (СНИМКИ)

  • николина чакърдъкова-
  • внучка-
  • кръщене

Малката Силвия беше кръстена на първия ѝ рожден ден

Неврокопският митрополит дядо Серафим стана кръстник на внучката на народната певица Николина Чакърдъкова.

Това сподели пред "Телеграф“ самата звезда. Малката Силвия е дете на дъщеря ѝ Мария Чакърдъкова и едно от четирите ѝ внучета.

"Кръстихме я на 27 декември. Кръстникът е Негово Високопреосвещенство Серафим, Неврокопски митрополит. За нас беше чест, празник за душата, за сърцето, за духа. Много сме щастливи, че дядо владика имаше време и точно тогава беше в църквата. Имаше служба и той я кръсти, за да си има свой ангел пазител“, разказа изпълнителка и сподели щастието, което е изпитало семейството и близките им.

Певицата сподели снимки в профила си няколко дни по-късно във Фейсбук за хубавата новина, а под снимките заваляха стотици честитки за детенцето.

Семейството са чествали два празника на детенцето. Освен че вече е християнче, Силвия е станала на 1 годинка на този ден. Празненството било двойно за всички. "Тъй като поводите на този ден бяха два, Силвето правеше 1 годинка и кръщенето, така че празнувахме двойно. След кръщенето отидохме на тържествен обяд. Когато човек е толкова щастлив, има потребност да почерпи приятели и роднини, защото поводът е много хубав и важен. Ние, по-мъдрите, няма да казвам по-старите, а по-улегналите, бабите и наши приятели бяхме на обяд. Вечерта оставиха и четирите внучета при нас, бабите, да ги пазим, а младите отидоха на друга вечеря“, разказа Николина и добави, че внучката ѝ била много спокойна през цялото време за разлика от повечето дечица, които се стресират от обстановката.

"Вече си имаме християнче, тя беше много послушна, беше ѝ интересно“, допълва щастливата баба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    5 2 Отговор
    Не стига ли, че не минава Нова година без нея, ами сега ни информирате за разни нейни лични събития?