Last news in Fakti

19 Юни, 2023 14:00 1 420 2

В Дубай предлагат преспиване в джунглата

  • дубай-
  • оае-
  • city walk в дубай-
  • the green planet-
  • обединени арабски емирства

The Green Planet отново кани любителите на дивата природа да прекарат нощта на палатка в прохладната тропическа гора. Нощувката включва приключения с екзотични животни, птици и риби, както и барбекю на огън

В Дубай предлагат преспиване в джунглата - 1
Снимка: Gulf News

Разположен в квартал City Walk в Дубай, The Green Planet отново кани любителите на дивата природа да прекарат нощта на палатка в прохладната тропическа гора. Нощувката включва общуване с екзотични животни, птици и риби, както и печене на месо на огън.

Програмата включва и много забавления за децата, включително обиколка на нощната гора и гледане на тематичен филм. Вечерята ще бъде сервирана в The Green Planet Cafe. Във всяка палатка могат да се настанят двама души, а любителите на екстремните усещания могат да прекарат нощта в хамак насред джунглата и животните. Сутринта ще започне с хранене на обитателите на развлекателния център и закуска за посетителите.

В Дубай предлагат преспиване в джунглата
Снимка: Gulf News

Настаняването в палатка за двама ще струва 750 дирхама, за четирима - 1450 дирхама. Децата ще бъдат таксувани 200 AED. "Зелена планета" може да приеме не повече от 25 души наведнъж, но всеки може да се наслади на почивка сред природата до 29 септември. Този вид отдих е много подходящ за празнуването на рожден ден или корпоративно екипно събитие.

Струва си да се отбележи, че "Зелената планета" е пресъздадена истинска дъждовна гора насред един мегаполис. Тук можете да видите повече от три хиляди представители на екзотичната флора и фауна. Основната цел на центъра е да образова посетителите за важната роля на тропическите гори в живота на нашата планета. Тук под стъклен купол посетителите навлизат в паралелен свят, обитаван от невероятни животни и растения.

В Дубай предлагат преспиване в джунглата
Снимка: Gulf News

Градината е популярна сред посетители от всички възрасти. Биокуполът се състои от четири нива: „Корона“, „Средно ниво“, „Горски пътеки“ и „Дъждовна гора след дъждовна буря“. На всяко ниво експерти говорят за важната роля, която тропическите гори играят в живота на Земята. Разходка сред водопадите в компанията на странни създания ще допълни незабравимите впечатления.

Източник: Gulf News

Превод и редакция : Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Знай

    5 0 Отговор
    Глупости на търкалета. Този аквариум няма нищо обшо с тропическата гора, която бъка от ужасни насекоми и влечуги. Ей така някоя кифла ще набута тъпкача си с намсиколко дирхами, а после ще се фука, че е била в тропикъл рейн форест. Лъжовен свят.
  • 2 Джуманджи

    0 0 Отговор
    Спането в палатка е опасно, дори да си я опънете в хола.