Last news in Fakti

10 Юли, 2023 10:46 1 493 1

Кей-поп група BTS издаде биографична книга за десетата си годишнина

  • кей-поп група-
  • bts-
  • биографична книга-
  • южна корея

Датата на издаване на мемоарите 9 юли е денят, в който преди десет години е създадена организацията на почитателите им, известна като "Армията"

Кей-поп група BTS издаде биографична книга за десетата си годишнина - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Популярната кей поп група Би Ти Ес издаде в Република Корея биографична книга, с която отбелязва десетата си годишнина, съобщи АФП.

"Тук съм от 9 сутринта и най-накрая имам книгата", възкликва Акила, малайзийска почитателка, пред една от най-големите книжарници в Сеул.

"Отвъд историята: 10-годишна хроника на Би Ти Ес" представя историята на групата на 544 страници, нейни автори са журналистът Мйонгсок Канг и момчетата от групата. Тя излиза и на пазара в САЩ от издателство "Flatiron Books", където вече е сред най-продаваните заглавия в платформата "Амазон" заради предварителните поръчки.

Датата на издаване на мемоарите 9 юли е намигване към важна дата в историята на групата: денят, в който преди десет години е създадена организацията на почитателите им, известна като "Армията".

Би Ти Ес дебютираха на 13 юни 2013 г., популяризират южнокорейската музика по целия свят и изграждат глобална общност от фенове. В момента групата е в пауза, тъй като двама от нейните членове отбиват задължителната си военна служба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е за вярване

    1 2 Отговор
    ще се избият за някаква книга на момченца дето приличат и пеят като момиченца.