Last news in Fakti

12 Март, 2024 10:32 1 312 2

Певецът Малума стана баща за пръв път (СНИМКА)

  • малума-
  • певец-
  • баща-
  • бебе-
  • дете-
  • латино

Хитовият изпълнител и преди е споменавал, че да има семейство е най-голямата цел в живота му

Певецът Малума стана баща за пръв път (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Латино звездата Малума разкри, че е посрещнал първото си дете - момиченце, с приятелката си Сузана Гомес през уикенда.

"На 9 март в 08:23 ч. се роди любовта на живота ни, Парис Лондоньо Гомес", съобщи колумбиецът в Instagram.

"Благодаря на всички за пожеланията. Най-голямата ми мечта е да бъда баща", пише още Малума към черно-белите снимки от раждането на първото му дете. На Сузана той благодари, че е сбъднала съкровената му мечта и ѝ обещава, че никога няма да забрави този момент.

30-годишният певец неведнъж е споделял, че винаги е мечтал за семейство. "За мен това е най-голямата цел в живота", бе казал веднъж в интервю, припомня изданието Page Six.

Музикантът обяви за първи път, че със Сузана очакват бебе, когато дебютира с видеоклипа към песента си "Procura". Там се вижда как двамата с приятелката му посещават лекар и са видимо емоционални, когато виждат бебето си на ултразвук, припомня Телеграф.

Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е истинското име на Малума, започна да се среща с архитектката Гомес в края на 2020 г. Той разказва, че се е запознал с интелигентната красавица на снимачната площадка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуню- простия

    2 2 Отговор
    Тоя не плякаше ли Мадона ?
  • 2 Тъпанарски

    2 2 Отговор
    Малоумна новина за едим Малуумен от малоумна колумнистка за ……