Last news in Fakti

20 Март, 2024 10:58 2 956 8

Деми Мур сподели нови СНИМКИ на Брус Уилис за 69-ия му рожден ден

  • брус уилис-
  • деми мур-
  • дъщеря-
  • дъщери-
  • рожден ден

Бившата съпруга на екшън звездата показа как са прекарали празника му

Деми Мур сподели нови СНИМКИ на Брус Уилис за 69-ия му рожден ден - 1
Снимка: Shutterstock

Брус Уилис отпразнува 69-ия си рожден ден във вторник, заобиколен от семейството си, включително бившата си съпруга Деми Мур, с която дори и след развода са в прекрасни отношения.

61-годишната актриса се включи в Инстаграм във вторник, като сподели две нови снимки - на едната тя и Брус разговарят, а на другата той си играе с внучката си Луета, първото дете на дъщеря му Румър.

Деми сподели и стара семейна снимка на Брус Уилис с трите му дъщери от тяхното детство - 35-годишната Румър, 30-годишната Талула и 32-годишната Скаут. Към сантименталните кадри Мур написа: 'Честит рожден ден, BW! Обичаме те и сме толкова благодарни за теб."

По-рано в сторитата си в Инстаграм дъщерята на Брус - Румър Уилис, сподели и старо видео на родителите си, на което те танцуват и се забавляват заедно. На семейната лента се вижда как Брус отброява, преди да започне смешен танц с Деми, докато Румър се чува да се смее на заден план. Тя написа под видеото: "Това си ти в цялата си забава и слава, обичам това." Румър качи и галерия от снимки с баща си още от бебешките ѝ години до наши дни.

Съпругата на Брус - 45-годишната Ема Хеминг Уилис също отбеляза деня на раждането му с прочувствен пост в Инстаграм.

Тя разказа, че съпругът ѝ е "истински нежен човек с чиста и добра същност". "Точно като вас, и ние просто го обожаваме", написа тя в Инстаграм. "Това, което може би не знаете, но може би можете да си представите, е, че да бъдеш увит в прегръдките му е най-сигурното място в целия този свят."

"Той е истински нежен човек. С толкова много любов, която може да даде и сподели. Това е, което мога да видя, истинската му същност. Мога да ви кажа, че тя е толкова чиста и все така добра. честит рожден ден, любов моя. Ти си подаръкът, който продължава да дава.", написа тя.

Ема публикува снимка на съпруга си, който се усмихва доволно, докато държи дете в ръцете си.

Ема е омъжена за Брус от 2009 г. и двамата имат две дъщери - Мейбъл, на 11 години, и Евелин, на 9 години.

Публикациите от най-близките хора до Брус Уилис получиха безброй коментари от фенове, които изпратиха своите пожелания за рождения ден на Брус - включително дъщеря му Талула Уилис.

"Обичам те толкова много. Толкова много го обичам! Нашият крал на Рибите!", коментира Талула.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 1 Отговор
    Аз пък ще ви споделя видео на Деми от младините.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 д-р Хаус

    8 4 Отговор
    малко смешни вече стават напъните на Демито да представи Брус Уилис като щастлив семеен мъж, живеещ щастлив живот на пенсионер... Всички са наясно, че при неговата диагноза той е вече почти като фикус, чудо ще е ако изобщо я разпознава все още

    Коментиран от #4

  • 4 Еее

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "д-р Хаус":

    Позабравената и остаряла Деми нали трябва да напомни за себе си и не може да пропусне този "щастлив" повод.
  • 5 Все 1

    3 4 Отговор
    Злата баба си отмъщава. Гадинка.
  • 6 Герен

    8 0 Отговор
    СТРАХОТЕН АРТИСТ. И ДОБЪР СЪПРУГ. ДАНО ДА СИ ПО ДОБРЕ СЪС ЗДРАВЕТО В БЪДЕЩЕ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ДАНО ИМАШ ОЩЕ МНОГО ТАКИВА.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дядо, дано,

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Герен":

    ама при тая диагноза няма подобряване, освен ако не стане чудо.