Last news in Fakti

26 Март, 2024 13:29 2 290 3

Ан Хатауей разкри защо се е отказала от алкохола

  • ан хатауей-
  • алкохол-
  • спиране на алкохола-
  • актриса-
  • майка

Синът ѝ е основната причина актрисата да не иска да близва алкохол

Ан Хатауей разкри защо се е отказала от алкохола - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ан Хатауей разказа за решението си да спре да пие в откровено интервю за априлския брой на сп. Vanity Fair

41-годишната носителка на "Оскар", която по време на интервюто също така разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през 2015 г., разкри, че въздържането от алкохол е било част от личната ѝ здравословна трансформация през последните пет години.

"Дълбоко в себе си знаех, че това не е за мен", призна звездата. "Чувствах, че това е толкова крайно решение, че трябваше да се убедя, че е правилно за мен", продължи тя, добавяйки: "Ако сте алергични към нещо и тялото ви реагира, не спорите с него. Така че спрях да споря с тялото си."

"Това е път, който всеки трябва да извърви сам за себе си", обясни тя. "Моят личен опит със спирането на алкохола е, че всичко стана по-добро."

Още през януари 2019 г. тя взима това решение, разкривайки, че изборът ѝ да спре да се налива с алкохол е с цел да присъства повече в живота на 3-годишния си син.

Публикация, споделена от Anne Hathaway (@annehathaway)

"Не спрях да пия, защото алкохолът ми беше проблем, спрях го, защото начинът, по който пия, ми причинява тежък махмурлук, а това беше проблемът", каза Ан пред Boston Common Magazine.

"Последният ми махмурлук продължи пет дни. Когато съм на етап от живота си, в който мога да си позволя да имам толкова продължителен махмурлук, ще започна да пия отново, но това няма да стане, докато детето ми не излезе от къщи.", добавя Ан Хатауей.

Въпреки това актрисата заяви, че не таи неприязън към родителите, които от време на време се отдават на няколко питиета, но за себе си е видяла, че консумацията на алкохол не води до нищо добро.

В интервюто си за Vanity Fair Ан Хатауей разкрива, че през 2015 г. е преживяла спонтанен аборт, преди в крайна сметка да посрещне първото си дете със съпруга си Адам Шулман през март 2016 г. По време на нещастната загуба Хатауей е била погълната от работа, като е участвала в шестседмичен моноспектакъл, озаглавен Grounded.

"Първият път не се получи за мен. Играех пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер", сподели тя.

Макар да не е ясно кога е настъпил абортът, пиесата - написана от Джордж Брант - е играна в продължение на шест седмици през април 2015 г.

"Трябваше да държа прекалено много в себе си, докато бях на сцената и се преструвах, че всичко е наред.", спомня си за онзи период Ан.

Звездата от "Рейчъл се омъжва" също така взе решение да премахне и други нездравословни навици от живота си, доколкото е възможно, като например да сведе до минимум използването на социалните медии.

"Много от изборите в начина ми на живот правя, за да поддържам психичното си здраве", обяснява Хатауей.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрейте казана

    3 3 Отговор
    Щото е свършил.
    То е ясно да гледа Дискавъри
    как Янките варят контрабандно уйски по горите .
  • 2 Щото като пия много и после...

    7 0 Отговор
    ме боли ... тук всеки да си сложи любимото.
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    "Ако сте алергични към нещо и тялото ви реагира, не спорЕте с него.