Last news in Fakti

28 Март, 2024 09:14 2 350 17

5 житейски правила на една истинска кучка

  • правила-
  • кучка

Кучките никога не дават на флирта и общуването с мъже някакъв специален статус

5 житейски правила на една истинска кучка - 1
Снимкa: Shutterstock

Да си истинска кучка е изкуство, което изисква отлично познаване на мъжката психология. Експертите обясняват най-важните житейски правила на такава жена.

Нищо чудно, че казват, че кучките получават най-доброто. Те просто се държат така, сякаш всичко най-добро е направено само за тях. А ако човек е уверен, че целият свят е в краката му, това рано или късно наистина ще се случи.

Помнете, че любовта е игра

Кучките никога не дават на флирта и общуването с мъже някакъв специален статус. За тях това е просто начин да се забавляват. Те приемат много лесно връзките и запознанствата, което пленява много представители на силния пол.

Общувайте само с достойни хора

Кучката знае стойността си, така че никога няма да изгради връзка с мъж, който не е достоен за нея. Тя определено няма да стане жертва на манипулатор или женкар, защото е добре запозната с тези типажи. И дори кучката да не ги разбира достатъчно добре, тя определено ще внимава да не изгори.

Обичайте само себе си

Ако не само себе си, то себе си повече от всеки друг. Кучките винаги изглеждат страхотно и предизвикват буря от емоции у мъжете, защото се обожават. Любовта към себе си е един от важните аспекти на успеха. Такива жени ценят времето си. Ако нещо не им харесва, те прекъсват връзката, вместо да търпят мъжката глупост и скъперничество.

Постоянно развитие

Кучките никога не са глупави. Те непрекъснато се усъвършенстват, изучават мъжете, разбират тяхната психология и това, което харесват. Самите те казват, че интелигентната жена е много по-успешна от красивата, но ако е и хитра, може да завладее целия свят.

Подчинявайте, а не се подчинявайте

Такива жени никога не лаят пред силния пол. Те могат да се съгласят на пълно равенство и взаимно уважение, но само толкова. Ако някой подчинява сродната си душа, това е само тя.

Ролята на кучка в една връзка има своите плюсове и минуси, но, както отбелязват много жени, които предпочитат този начин на живот, е по-добре, отколкото да бъдеш безлична и да те притежават второкласни мъже.

Психолозите обаче съветват да не прекалявате с правилата на кучката, защото всичко е добро само в умерени количества. Най-вече в любовта.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    15 0 Отговор
    Това е статията на годината. Стига дъщеря ми да не попадне на нея
  • 2 Сила

    18 0 Отговор
    Авторката явно има проблем, не знам точно какъв но има...... Може да е нещо комплексно
  • 3 Скорпион

    15 0 Отговор
    Ку4ките си остават вечно незадоволени точно защото мн внимават да не,, изгорят "

    Коментиран от #5

  • 4 Стас

    7 0 Отговор
    Да ходиш с кучка всеки ден е натоварващо. Плюс това умница да е често,ми идва в повече. Остава и мускулеста да е,и това ще е върхът на сладоледа,дори на Килиманджаро-мусакаро.
  • 5 Сила

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион":

    Обаче на финала стават на пепел.... ФАКТ

    Коментиран от #7

  • 6 Циник

    22 1 Отговор
    И като станат на 40, завършват като всички други стари кучки: куцайки бездомни и тъжни по тротоара
  • 7 Жена

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Сила":

    Ти скорпион ли си?
  • 8 Кане Корсо

    20 1 Отговор
    Аз предпочитам истински жени. Кучките за кучкарите
  • 9 бай Пердах

    12 1 Отговор
    Мъжете се радват на женската красота и чаровност,а не искат кучки,които да разкарват на каишка. Жената трябва да е нежна и красива. Нацапотената и винаги облечена,като за посещение на театрално представление,не дава радост на мъжа.
  • 10 равенство можи да

    1 3 Отговор
    емоционалните създания винаги търсят емоционални решения,затова няма и жени откриватели изобретатели освен 2-3
  • 11 Факт

    19 2 Отговор
    Спазвайте тези правила и на 50 г.ще си живеете сама с кучето си.
  • 12 Ехото...

    17 2 Отговор
    Кучките са жени , които попадат в собственият си капан ! Обяснявам ! Колкото и да им харесва мъжът , с който влизат във връзка , те се опитват да го подчиняват. Ако успеят , отначало усещат доволство , но постепенно започват да спират да го уважават , и не го виждат като предишният човек. Тогава започва подготовката. Кучките не обичат да се усещат К . дори пред себе си , и затова започват да фабрикуват аргументи , че мъжът който са обичали , всъщност за нищо не става , а те видите ли , имали нужда от истински мъж ! След това започва злепоставяне пред приятелки и колежи , роднини и подобни , за да се знае , че кучката не е К. , а е в правото си да еК. И така се скача на следващия клон , без кучката да изпитва никаква вина и разкаяние , когато бъде разкрита и хваната , а осъзнато прехвърля вината върху жертвата. Тези мъже от вас , които са попадали в тази ситуация , знаят , че жената никога не се разкайва за предателството си , защото тя се е изтъргувала и разиграла ситуацията , още преди да стъпи в нея ! Но..... със следващия - пак така , и пак нещастна. Защото такава жена не уважава мъж , който не я контролира , независимо какво говори. И накрая , попада на някой , който и разказва играта. А играта е започнала тя !

    Коментиран от #16

  • 13 Помия за

    8 2 Отговор
    помияри
  • 14 Име

    4 1 Отговор
    Автопортрет? Предпочитам да си пусна Кучешка пик-ня на Майлс Дейвис. Някогашна марка бира!
  • 15 Механик

    1 2 Отговор
    Браво! Учете децата си как да бъдат кОчки.
    Ех, Белене и Скравенаааа! Ех принудително заселванееее!
    Да сте далеко от нормалните хора, че и ние да се порадваме на умни и човечни деца!
  • 16 И...?

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ехото...":

    Какво трябва да се направи?
  • 17 С тези правила

    2 1 Отговор
    На 37 години с 13 котки в апартамента ще заспива 🤭🤭🤭🤭🇷🇺