Last news in Fakti

28 Март, 2024 10:31 3 639 7

Драгана Миркович се развежда след 24 г. брак

  • драгана миркович-
  • певица-
  • развод-
  • брак-
  • раздяла-
  • тони биелич-
  • сръбска певица-
  • поп фолк

Сръбската фолк звезда е подала молба за развод

Драгана Миркович се развежда след 24 г. брак - 1
Снимки: Instagram

Култовата сръбска звезда Драгана Миркович е решила да сложи край на дългогодишния си брак. Певицата не крие, че това е едно от най-тежките решения, които е взимала.

„Много ми е тежко“, споделя Драгана Миркович, тъгувайки за раздялата със съпруга ѝ Тони Биелич.

Сръбските медии предават, че документите за развод с Тони е подала тя. Двамата са заедно от 24 години и имат две деца, припомня "Телеграф".

Певицата призна, че с Тони живеят разделени от три години, а сега за първи път заговори за брака им и се разплака пред камерите.

"Това е много труден период за мен, също като през 90-те години. Много трудно го преживявам, но когато е най-трудно, тогава съм най-силна", каза Драгана и избърса сълзите си пред журналистите.

„Като човек, който е изградил целия си живот върху честност, чувствам морално задължение да се обърна към цялата общественост днес. С голяма тъга трябва да ви съобщя, че подадох молба за развод", бе откровена докрай Драгана, като добави: "От доста време връзката ми с Тони не е това, което беше, а последните три години на практика водим отделен живот и не живеем под един покрив.

Въпреки всички непреодолими различия в името на семейството ми, и тъй като съм възпитана по този начин, направих всичко, за да спася общността, която някога сме имали. С течение на времето обаче тази пропаст стана по-голяма и осъзнах, че нанасяме повече щети на близките си, като насилствено стоим в нещо, което от дълго време не работи, отколкото като сложим край на брака си.

Със сигурност оставам вярна на принципите си, на начина си на живот, както оставам вярна на семейството и публиката си и винаги ще уважавам Тони като баща на децата ми и човек, с когото съм прекарала много красиви години.

Поради всичко това, това е единственото ми обръщение във връзка с решението ми. Благодаря на медиите за съдействието до момента и ви моля да уважите това решение и да не увеличавате тежестта на момента, през който преминава цялото ни семейство.

Надяваме се следващия път да получим много по-добри новини, благодаря ви предварително за разбирането", каза тя в заключение.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    16 4 Отговор
    ЩЕ Е ФАНАЛА НЕКОЙ ПО МЛАД С ПО-ГОЛЕМ И К РАВ
  • 2 Хамид

    12 4 Отговор
    Нормално. На тая Миркович и съ Ибе, а на мъжа и му е писнало да и гледа телесата.
    Па и тая остарява, сбръчква се.
  • 3 Гост

    12 2 Отговор
    Мнооого рядко богатите и известните имат дълготрайни бракове,а с един партньор още повече, тези хора с парите и положението си в обществото си мислят, че са различни, да ама НЕ!
  • 4 яяя

    9 0 Отговор
    за да спася общността, която някога сме имали. ?????? това на какъв език е, поне като ползвате гугъл преводач, редактирайте на нормален български език, нещастни нграмотни мисирки!
  • 5 Слави Т. 😇

    8 1 Отговор
    Да ви имам проблемите.
  • 6 Ко речи?

    6 0 Отговор
    А за Мирко Драганович нЕма ли да ни споделите нещо?!?
  • 7 Признавам си

    5 0 Отговор
    Като млад тинейджър доста съм си загрявал масура