Last news in Fakti

29 Март, 2024 13:32 1 607 8

Кои дами могат да заместват Кейт Мидълтън, докато се лекува от рак?

  • кейт мидълтън-
  • заместничка-
  • кралско семейство-
  • принцеса кейт-
  • принцеса юджини-
  • принцеса беатрис-
  • йорк

Бъкингамският дворец ще трябва да разчита на принцесите на Йорк, които да заменят Кейт при изявите на кралското семейство

Кои дами могат да заместват Кейт Мидълтън, докато се лекува от рак? - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Британската монархия се изправя пред изключително трудни времена през последните месеци. Лошите новини сякаш валят за здравословното състояние на членовете на кралското семейство.

Съвсем наскоро принцесата на Уелс обяви, че е започнала лечение от рак. Феновете на кралското семейство бяха шокирани от това твърдение, тъй като когато стана ясно, че Кейт Мидълтън се е подложила на планирана операция през януари, близки до кралското семейство хора увериха поданиците на Великобритания, че не става въпрос за рак.

Сега, когато най-ужасните предположения се оказаха верни и дворецът трябваше да представи реалността такава, каквато е, феновете имаха логичен въпрос: кой сега ще работи за короната.

Всички са наясно, че крал Чарлз III също се лекува от рак, а наследникът принц Уилям вече се грижи за трите си деца и помага на съпругата си Кейт в битката с коварната болест. Кралското семейство има най-много основания от всякога, да бъде ядосано на Меган и Хари за напускането им. В крайна сметка те можеха да поемат част от кралските задачи сега, когато основните монарси са в здравословна безизходица.

А 76-годишната кралица Камила и 73-годишната принцеса Ан просто няма как да заместят краля и принцесата на Уелс.

Кралското семейство обаче намери на кого да делегира делата на Кейт.

Тези момичета са основната антикризисна мярка на двореца и очевидно работи. Става въпрос за принцесите на Йорк.

Това не е първият път, когато сестрите Йорк служат като членове на кралското семейство. Въпреки това монархията преди това не желаеше те да се появяват на официални събития твърде често поради опасения, че ще напомнят на всички за големия скандал от последните години, свързан с баща им, принц Андрю.

Но сега Бъкингамският дворец просто няма избор. Според източници от двореца засега Беатрис и Юджини ще работят неофициално, но след това, когато всичко се подобри, статусът им ще бъде консолидиран. Решено е именно те да поемат кралските ангажименти, за които трябваше да отговаря Кейт.

Миналата седмица момичетата вече започнаха появите си като част от „фирмата“. Принцеса Беатрис се появи на събитие в рамките на Седмицата на психичното здраве на студентите. Психическото благополучие, между другото, беше основната област на работа на принцесата на Уелс. Но докато последната се възстановява, Беатрис я замества.

Принцеса Юджини пък участва в благотворителна акция за деца. Принцесата чете на деца в чест на предстоящия Великден в Челси. Ранното развитие също беше изцяло бизнес на Кейт. Но явно сега принцесите на Йорк ще се заемат с тези задачи.

Така британците са повече от доволни от увеличаването на броя на изявите на сестрите. Освен това през последните години те станаха забележимо по-красиви.

Красивите и активни Беатрис и Юджини сега вече са просто единственото спасение за британската монархия, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПО ЗАМЕСТВАНЕ

    7 1 Отговор
    Другите поемат ли като Кийт?
  • 2 Баджанака

    6 0 Отговор
    Според вкуса на Уйлям
  • 3 Хан Крум

    7 0 Отговор
    академик Денков е видна дама , може успешно да замести принцесата !!!

    Коментиран от #6

  • 4 Маца

    3 1 Отговор
    И я съм мераклийка да му отпорем кожата на това младото царче !
  • 5 Мис Ирка Атанасова

    0 0 Отговор
    Сунаците с какво са се имунизирали? Ту риба, ту рак... Плувай, плувай. Не е риба...
  • 6 Мис Ирка Атанасова

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хан Крум":

    С леля Асенка ще се справят...
  • 7 Дама на 89

    3 0 Отговор
    Ако тия стават все по-красиви, значи аз ставам от днес на 16. И двечките ми приличат на унгарски кобили..., ама английски хубавици, ужассс.
  • 8 7574

    1 0 Отговор
    Какво има да ѝ заместват? Тея напастници живеят правейки едно нищо цял живот.