Last news in Fakti

19 Април, 2024 11:15 608 3

Леонардо ди Каприо ще играе Франк Синатра в нов филм на Скорсезе

  • леонардо ди каприо-
  • мартин скорсезе-
  • нов филм-
  • франк синатра-
  • биографичен филм-
  • дженифър лорънс

Дженифър Лорънс ще партнира на ди Каприо

Леонардо ди Каприо ще играе Франк Синатра в нов филм на Скорсезе - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Леонардо ди Каприо грабва микрофона и влиза в ролята на легендарния певец Франк Синатра.

Разбира се няма кой друг да го режисира освен Мартин Скорсезе, който е решил да възобнови биографичния си филм.

Според Variety Скорсезе планира да започне снимките веднага след приключване на снимките на филма му за Исус, адаптиран по книга на японския писател Шусаку Ендо, пише "Телеграф".

Дженифър Лорънс ще партнира на ди Каприо, като ще влезе в ролята на Ава Гарднър, която е била женена за певеца между 1951 и 1957 г.

Пред Скорсезе обаче седи лек проблем, защото все още дъщерята на Синатра Тина не му е дала зелена светлина, тъй като тя контролира права върху музика и изображенията на баща си.

Скорсезе и преди се е опитвал да заснеме живота на Синатра в продукция, обявена през 2009 г. с подкрепата на холивудското студио Universal и Ди Каприо, за който се говори, че е избраният от Скорсезе за главната роля. Тогава режисьорът каза пред медиите, че планира да избере Ал Пачино и Робърт де Ниро като Синатра и неговия колега Дийн Мартин от Rat Packer. Скорсезе също очерта визията си за филма, който ще включва няколко актьора, изпълняващи главната роля. „Не можем да прегледаме най-големите хитове в живота на Синатра. Вече опитахме това. Просто не мога да го направя. Така че другият начин е да имате три или четири различни Синатри. По-млад. По-стари. На средна възраст. Много стар”, каза режисьорът тогава.

По онова време Тина Синатра не бе доволна от подхода на Скорсезе, особено от плана му за биография, която ще включва връзките на певеца с организираната престъпност. „Марти иска да е ударно и да демонстрира жестокия, сексуално натоварен и пиян Франк, но Тина иска да покаже по-меката страна на баща си и да остави фокусът да бъде върху музиката“, каза източник.

Скорсезе заяви през 2017 г., че се е отказал от идеята, като сподели, че притежателите на правата на Синатра „няма да се съгласят с това“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    4 0 Отговор
    в началото мислих Каприо за лигав , сладникав типаж , с течение на годините разбрах , че е голям актьор
  • 2 ами,

    3 0 Отговор
    В началото на кариерата си беше лигав,сладникав типаж. С течение на годините се усъвършенства и стана голям актьор.И аз не харесвам ранните му роли и визия,но сега няма грешка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.