Last news in Fakti

20 Април, 2024 17:46 825 2

Актрисата Кейт Хъдсън издава дебютния си албум през май

  • кейт хъдсън-
  • актриса-
  • дебютен албум-
  • музика-
  • първи албум

В дебютния си албум актрисата включва различни стилове

Актрисата Кейт Хъдсън издава дебютния си албум през май  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската актриса Кейт Хъдсън, която добре познаваме от романтичните комедии, ще издаде дебютния си музикален албум на име Glorious на 17 май, предаде Асошиейтед прес.

Песните са написани от нея в съавторство с американската певица Линда Пери, автора на песни Йохан Карлсон и годеника ѝ Дани Фудзикава. Жанровете, които са включени в албума, са фолклор, рок и поп, пише БТА.

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson)

„Не исках да бъда причислена към един единствен жанр“, смята тя.

Хъдсън пише песни още от тийнейджърска възраст, но по време на пандемията от COVID-19 желанието ѝ да създава музика става сериозно, а продукт на това е първият ѝ албум.

Албумът се състои от 26 песни, 12 от които са включени в окончателния списък. Всички те са отражение на нейния живот, каза Хъдсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    2 0 Отговор
    "...по време на пландемията..."
    Тая ковид измама що изобретения и таланти изкара на показ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.