Last news in Fakti

22 Май, 2024 14:29 3 621 18

Маги повече няма да потърси Ергена Алек: Не мога да му простя!

  • маги томова-
  • магдалена томова-
  • ергенът-
  • алек младенов-
  • шоу-
  • риалити

Спряганата за фаворита на ергена то самото начало споделя, че е останала шокирана от думите му след излъчването на финала

Финалистка в третия сезон на "Ергенът" Маги Томова гостува в „Преди обед“, за да сподели пред Яна Донева емоциите след неочаквания финал на романтичното риалити.

„Миналата седмица Алек ти гостува тук, в това студио, и беше много по-различен. Видях един човек, когото не познавам. Категорично! Бях му простила, но след всичко това, което чух, все още не мога да простя. Той се отрече от всичко“, сподели 36-годишната дама, която е управител на столично заведение.

Няма сценарий в предаването. Никой не може да ти каже какво да говориш. Алек не ме е карал да се чувствам несигурна в чувствата му. Но тук, при теб, усетих, че се отрича от всичко.

Било му много трудно да държи усмивката на лицето си, а аз вярвах на тази усмивка. Срещите с него ме зареждаха. Вече не вярвам на нищо, което се е случило. Александър тук, в това студио, ми отне всички спомени, които исках да запазя“, разочаровано призна Магдалена пред Яна Донева.

Тя е категорична, че вече не би потърсила Алек след неговата постъпка.

„Три месеца надскачах себе си, защото в реалния живот не правя първата стъпка. Открих се напълно пред него. Ако се видим случайно на улицата, няма да кажа нищо, достатъчно говорих 3 месеца. Ще се опитам да слушам, макар че едва ли бих повярвала на думите му“, сподели Маги.

Финалистката допълни, че с Алек не са се виждали от финала на снимките в Родос.

„Не го упреквам за решението му. Просто съм шокирана от това, което чух тук, в студиото“, казва към днешна дата Магдалена, която в началото на романтичното риалити получи от Ергенът специалната розова роза за най-добро първо впечатление.

„От тази роза започнаха проблемите, защото другите момичета видяха, че той има по-специално отношение към мен. След като изгледах епизодите, съм изненадана какво са коментирали дамите по време на синхроните. Изненадана съм много и от Надежда“, сподели Маги в студиото на bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    26 5 Отговор
    Направо се просълзих ,и за това ще си налея още една ракия !!
  • 2 Оооофф

    26 4 Отговор
    Тя нямало да го търси. Ми и да го намериш, той ще си строши краката да избяга, ама видите ли, тя нямало да го търси.
  • 3 Трол

    18 4 Отговор
    Алек също се е изненадал като е разбрал, че Маги не е девствена.
  • 4 Лорд Минчу

    25 0 Отговор
    Някои си живевт във филми цял живот и нищо не може да ги изкара от киносалона!
  • 5 Никога не казвай никога,

    16 1 Отговор
    че живота такива изненади може да ти предложи, че направо свят да ти се завие....
  • 6 Сила

    25 3 Отговор
    Тоя избегнал с 200 от тая, тя па немало да го търси..... ТИ НЕ можеш го стигнеш ма......
  • 7 Факт

    9 3 Отговор
    ,,Не може да си толкова прост и да не си платиш!"К.Брейка.
  • 8 Пръц

    16 6 Отговор
    Журналята се научете, че няма 36г.за ергени и второ-дама се използва само за аристокрацията,не за селски пръчки!
  • 9 Пръц

    6 6 Отговор
    Журналята се научете, че няма 36г.за ергени и второ-дама се използва само за аристокрацията,не за селски пръчки!
  • 10 реалист

    17 9 Отговор
    Тоя се изложи, ама много се изложи. Само човек с ниско самочувствие може да се скрие така. Няма смелостта и достойнството да застане пред жените и да им каже в очите това, което е намислил.
  • 11 Дедо

    5 2 Отговор
    Попски ръкав
  • 12 волан

    11 5 Отговор
    Къде пък да го търси тая? Ергенският Александър по улиците се движи в кола. Как ли ще го види,освен ако той не й се изплези от прозореца?
  • 13 ха, ха

    22 2 Отговор
    36/37-годишната (дама) вече НЕ е управител на столично заведение,а работи за баща си-сама го каза.Била шокирана какво чула от Алек в студиото,то и зрителите бяха шокирани от инфантилното пуберско държание на зряла жена в сериалчето която сама се филмира. Всичко е само игра , всичко е само пошъл спектакъл на продукцията.
  • 14 ХиХи

    6 3 Отговор
    Сценарий има на сякъдя още от първия байнрадър ша гледаш щот щъ изплющъ
  • 15 всичко се връща

    10 2 Отговор
    Такива нарцистични психота главата не ги слуша, то си му личеше на този, естествено,че никаква прошка! Има и много такива жени прикрити нарциси, уж е идеалната, а се оказва, че е влак на ужасите. Пълен игнор на такива откачалки, ако ще и да е роднина.
  • 16 СМЕХОРИИ

    7 0 Отговор
    Ами фактите и мисирките, вие по-малко ни ги набутвахте по време на про100то шоу, отколкото сега... Ами то няма ден без подобно писание за него, даже и Кобилкина въвлякохте

    Коментиран от #17

  • 17 бай Даньо

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "СМЕХОРИИ":

    Аз й се обадих, тя се подръгна интимно, но каза че не си спомня да е давала мнение на онова момче
  • 18 ами,

    2 2 Отговор
    Маги може да се сърди само на продукцията защото са я избрали като прототип на Ваня Щерева.Това и беше ролята-зарибявана и зарязвана от млади мъже.Всички жени са влезли доброволно да бъдат опитни мишки, подписали са договори и нямат право да роптаят.Шоуто не е (живия) живот както се изразяват кифльоците от двата пола напоследък.Не,че има умрял живот но все пак това са люде посредствени бълнуващи 5 минутна медийна слава вместо да учат и да се занимават с нещо полезно както за себе си така и за обществото.