Last news in Fakti

22 Май, 2024 14:48 838 2

Бивш модел заведе поредно дело срещу Шон „Диди“ Комбс за сексуално насилие

  • шон диди комбс-
  • дело-
  • бивш модел-
  • сексуално насилие-
  • обвинение

Искът е подаден дни след като CNN излъчи видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как Комбс бие бившата си приятелка

Бивш модел заведе поредно дело срещу Шон „Диди“ Комбс за сексуално насилие - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бивш модел обвини Шон „Диди“ Комбс, че я е нападнал сексуално в звукозаписното си студио в Ню Йорк през 2003 г., в съдебен иск, подаден във вторник. Това е последното от поредицата сходни обвинения срещу изпадналия в немилост хип-хоп изпълнител, съобщава АП, цитирана от БТА.

Кристъл Маккини заяви, че е била успешен 22-годишен модел, когато се е запознала с Комбс в ресторант по време на Седмицата на мъжката мода в Ню Йорк. По-късно същата вечер Комбс я поканил в звукозаписното си студио, се казва във федералната жалба, подадена в Ню Йорк.

В иска се твърди, че Маккини е пристигнала и е намерила Комбс да пие и пуши джойнт с още няколко мъже. Тя също пушила малко марихуана, която „по-късно разбрала“, че е примесена с наркотично или упойващо вещество, се казва в иска. Почувствала се така, сякаш се носи във въздуха. Комбс я завел в тоалетните, където се случило сексуалното насилие, се казва в иска.

След това Комбс я завел обратно в студиото и тя изгубила съзнание, се съобщава в съдебните документи. По-късно се събудила в такси и разбрала, че е била подложена на сексуално насилие.

Представители на Комбс не са отговорили веднага на имейл с молба за коментар.

Искът е подаден дни след като CNN излъчи видеозапис от охранителна камера, на който се вижда как Комбс напада аренби певицата Каси в коридора на хотел в Лос Анджелис през 2016 г. В неделя Кумс пусна видео, в което признава, че е нападнал бившата си приятелка Каси в коридора на хотела, като казва, че „искрено съжалява“ и действията му са „непростими“.

Няма опасност Комбс да бъде подведен под наказателна отговорност за побоя поради изтекла давност.

Съдебният иск, подаден от Каси през ноември, в който се твърди, че е била бита и малтретирана, беше уреден ден след подаването му. Но то предизвика интензивно проучване на Комбс, като през следващите месеци бяха подадени още няколко иска, както и федерално разследване за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, което накара властите да нахлуят в именията на рапъра в Лос Анджелис и Маями.

Искът от вторник е подаден по силата на нюйоркски закон, който позволява на обвинителите да подават граждански искове в рамките на ограничен период от време, дори ако събитията, за които става въпрос, да са се случили отдавна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооооффффф!!!!

    2 1 Отговор
    Ооооффффф!!!!
  • 2 Хихихи

    1 0 Отговор
    "Успешен модел", за когото никой не си спомня, па отишла в звукозаписно студио да пее ли, да свири ли....