24 Ноември, 2014 11:35 1 514 3

Патриотите искали да оглавят повече комисии

  • слави бинев-
  • патриотите-
  • патриотичния фронт-
  • орхан исмаилов

Орхан Исмаилов бил повод

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вече седмица от Патриотичния фронт не успяват аргументирано да обяснят за какво трябва да бъде отстранен Орхан Исмаилов от поста. Всички експерти посочват, че Исмаилов има както нужното образование, така и необходимия опит за да бъде зам.-министър на отбраната.

Патриотите обаче са се запънали като „магаре на мост”, което накара анализаторите да гадаят дали вторият кабинет на Борисов няма да си замине бързо-бързо.

От днешно интервю на депутата Слави Бинев пред bTV може да се извади заключението, че не точно Орхан Исмаилов е проблемът на Патриотичния фронт и по-конкретно на НФСБ.

И Бинев не успя да обясни разбираемо какво формацията има против заместник-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. Със сигурност не ставало въпрос за етнически проблеми.

Бившият евродепутат на няколко пъти по време на интервюто използва термини за "политическо високомерие от страна на управляващите" (ГЕРБ и Реформаторския блок), така и  "неспазване на редица договорки".

Той не отговори на въпроса дали ПФ ще бутнат кабинета „Борисов II”,  но подчерта, че е песимистично настроен и не вярва на коалиционните партньори.

По думите му една от „неспазените договорки” била колкото е възможно повече комисии да бъдат оглавени от представители на Патриотичния фронт. По този начин обединението щяло да контролира властта и да не допуска сериозни нарушения от страна на правителството.

По този начин обединението щяло да контролира властта и да не допуска сериозни нарушения от страна на правителството. След това Слави Бинев три пъти повтори, че ГЕРБ и РБ нямат „никаква усетност”. Не стана ясно какво точно означава "усетност". Може би, не са се усетили да дадат повече комисии на Патриотите.

Явно неполучените председателски места са всъщност причината Патриотите да се заинатят и да хвърлят „ултиматум” за Орхан Исмаилов, макар и да твърдят, че няма никакви ултиматуми и това било интерпретация на медиите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро Илиев

    0 0 Отговор
    НАЙ - ДОБРЕ Е ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НА СНИМКАТА ДА ИДЕ ДА СИ ГЛЕДА ТРИТЕ РЕСТОРАНТА В БРЮКСЕЛ , ДАЛАВЕРА , КОЯТО СИ СПРЕТНА ПО ВРЕМЕТО КОГАТО СЕ ВОДЕШЕ НА РАБОТА КАТО ЕВРОДЕПУТАТ , БЕЗ ДА СВЪРШИ НИЩО ЗА ДЪРЖАВАТА ...
  • 2 Васил Илиев

    0 0 Отговор
    А , ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НА СНИМКАТА , ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ ДА СИ ПЛАТИ НА СИДЕРОВ ЗА ДА ГО НАПРАВИ ЕВРОДЕПУТАТ , АКО ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ , ЩЕ НИ ТРЯБВА ЦЯЛА СЕДМИЦА СВОБОДНО ВРЕМЕ ...
  • 3 Сидерооглу

    0 0 Отговор
    Кой не познава Слави влашката престилка!Това е човек абдикирал от собствената си партия " ГОРД" за да се намажи на В.Симеонов.Представяте ли си колко го интересува, въобще всичко случващо се в България!