6 Март, 2015 15:43 3 819 6

Маги Джанаварова: Бях забравила за дивата в мен

  • маги джанаварова-
  • дивата-
  • забравила-
  • парче „чакам те“

Човек винаги чака и очаква - да бъде изпепеляващо обичан, заяви певицата

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Стана по-лесно от всичко, с което съм се захващала до сега.“ Това заяви в интервю за Факти.бг Маги Джанаварова относно новото си парче „Чакам те“, което представи наскоро.

Във видеото към песента, Маги залага освен на певчески данни, но и на убийствен сексапил. Бях позабравила за дивата Маги, споделя певицата. Впечатление прави не само приятното звучене, но и сложната хореография, която тя изпълнява.

Освен за новия проект Маги ни разказа и за пътя, който е извървяла, за да стигне до тук, както и за това каква е в ежедневието.

На въпрос „Чака ли нещо и какво?“, Маги отговори: „Човек винаги чака и очаква - да бъде изпепеляващо обичан..."

Маги, разкажи ни как осъществи този проект?

Стана по-лесно от всичко, с което съм се захващала до сега. Поне така ми се стори. Получих бийт от един младеж на име Деан Асенов и за един ден измислих почти цялата мелодия, и текст. Васко Иванов-Декстър направи завършения вариант на аранжимента, а Нора Караиванова пък ми помогна за припева.

Коя е Маги Джанаварова, представи се пред тези от нашите читатели, които не те познават? Как започна музикалната ти кариера? Разкажи и за пътя, който извървя до този момент.

Чувствам се толкова малка, а в същото време понякога се замислям над нещата, през които преминах и преживях, и честно казано не са малко. Истинската ми музикална кариера започна с участието и спечелването на формата Мюзик Айдъл. Там се научих да вярвам в мечтите, да вярвам в себе си и никога да не се отказвам. След това последва един албум “Първа стъпка” направен с много положителни емоции и желание. Албум, който според мен стигна доста добро ниво. След това последва раздялата ми с продуцентите и моята първа крачка към самопродуцирането ми. Сега смело крача към всички етапи от развитието ми и силно вярвам в мечтите си. Каквото и да ми се случва, на другия ден ставам и започвам деня с усмивка. Благодарна съм на всички, с които работя и съм работила - 100 Кила, DJ Dass, Modalllllab, Нора Караиванова, Бобо…и най-вероятно още много, на които се извинявам ако съм пропуснала.

В клипа към парчето влизаш в доста секси роля, удобно ли се чувстваше в нея и трудно ли ти беше?

В интерес на истината мислех, че ще ми е доста трудно, защото бях позабравила за дивата Маги, която не спираше да танцува в дискотеките, докато беше ученичка. В момента, в който застанах пред камерата и забравих за всичко. Почувствах се удобно и приятно, може би и заради страхотния екип, който си имам - режисьор Виктор Антонов - Рик, оператор Томислав Михайлов - Чочо, Петя Христова - хореограф, Миглена Каканашева - стилист, Елиза Попова - Грим, Десислава Михайлова - Коса. И съвсем случайно, ей така, един от най-добрите фотографи и оператори Ивайло Станев ми направи фотосесия.

Каква си в ежедневието, доближаваш ли се до това, което виждаме в клипа?

По-скоро не, може би най-близо са танците. Защото ми е изключително приятно да танцувам. Не обичам да ходя с грим през деня, може би слагам само червило, напоследък спрях и високи токчета да нося, така че доста съм се отдалечила от тази визия.

Прави впечатление, че изпълняваш сама доста трудна хореография, разкажи ни повече за това. Колко време ти отне, за да я научиш? Кой и как ти помогна?

Най-важната роля в хореографията зае един много специален човек за мен, хореографа Петя Христова. Тя се постара да направи такава хореография, която да ми отива. Отне ни около месец, но най-трудното бяха токчетата, с които танцувам на част от клипа. До последно тя ме убеждаваше да ги махнем, но аз съм доста упорита.

Разкажи ни нещо забавно, което се е случило по време на снимките.

Може би не беше толкова забавно, но определено си беше ситуация. Момента, в който трябваше да снимаме кадрите с водата, на вън вече беше тъмно и много студено, а това малко или много се усети в студиото. Момента, в който ме намокриха не знаех къде се намирам, нямаше част от тялото ми, която да не трепереше, не можех да издам и звук. И все пак бях късметлийка, че имаше специална инсталация за такива снимки и водата беше топла (докато не свърши).

Песента се казва „Чакам те“, ти чакаш ли нещо и какво?

По принцип не съм от хората, които чакат да им се случи нещо. Аз съм от хората, които не се  спират на едно място и не пропиляват времето в чакане. Но според мен има едно нещо, което винаги човек чака и очаква - да бъде изпепеляващо обичан.

Издай какво още подготвяш като проекти?

От опита си до сега разбрах едно, и то е да не планувам прекалено много. Имам идея за следващата песен, имам идея и за дует. Също така работя по един проект с момичетата от DGRL$121, който се надявам много скоро хората да могат да гледат в клубовете.

Занимаваш ли се с нещо друго освен с музика и ако да, с какво?

Тук е мястото да кажа и за един от хората, който от известно време е до мен не само в тези
проекти, ами и в музикалната ми кариера като цяло - Миглена Каканашева Мегз. На първо място Меги е един прекрасен млад човек изпълнен с позитивизъм и амбиции, които още повече дърпат и мен напред. С нея започнахме работа в клипа към песента с Бобо “1 Минута”. Тя направи всички дрехи които виждате, и освен това, всички тези артикули се продават под моето име - линия на Маги Джанаварова. Това беше момент, който сбъдна една моя мъничка мечта, защото модата е нещо, което винаги е вървяло плътно до мен и ме е зареждало. Винаги се заглеждам в добре облечени хора и не се притеснявам да ги спра и да ги поздравя. Освен това тя се грижи за визията ми като цяло, а също така и за тази на танцьорите от DGRL$121, когато имаме заедно участия.

Как би мотивирала младите хора в България?

Аз съм пример, който може да ги мотивира, тръгнах от нищото, от едно провинциално момиче дошло единствено и само с мечти в “големия” град София. И за миг не се отказах и не спрях да бъда позитивна. Мисля, че това е разковничето, да спрем да се оплакваме и мрънкаме, да бъдем позитивни и усмихнати. От личен опит знам, че това е основното в това да искаш да се развиваш и да постигаш.

Пожелай нещо на нашите читатели.

Пожелавам им вяра и сили, които да вървят плътно до всяко едно тяхно решение. Пожелавам им да са смели и мечтаещи. Бъдете здрави и раздавайте любов, рано или късно ще се върне стократно. Няма невъзможни неща! Усмивки от мен!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    0 0 Отговор
    не певица а пълна порнография-що си мислят че като се съблекат и разкрачат ще са по певици
  • 2 Сандра

    0 0 Отговор
    Абе тия няма ли да свършат нещо полезно за обществото - да раждат деца например, или да станат лекари, учители? Аман от певци, певици, актоьори, идоли и проч. сволоч, дето яде на готово. България си заминава, а тия ще я изпратят с песен. Примадона била, дива била.
  • 3 Ъглест

    0 0 Отговор
    И откъде измъкнаха тази дума "дива"? Като антитеза на питомна или в смисъл, че всички и се дивят на акъла?
  • 4 Диката

    0 0 Отговор
    Коя беше пък тази?
  • 5

    0 0 Отговор
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.