Last news in Fakti

9 Май, 2015 19:25 3 766 4

Каракачанов: Има две версии за случващото се в Македония

  • каракачанов-
  • куманово-
  • две версии
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Има две версии за случващото се македонския град Куманово, заяви пред Нова телевизия лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов

„Едната версия  е този инцидент да е следствие на това, че в последните 10-15 дни на няколко пъти се засичат въоръжени групи, които от Косово влизат в Македония. Възможно е да възникнал сблъсък между такива групи и македонската полиция и специални част,” каза той.

„Други наблюдатели твърдят, че е възможно това да е провокация, организирана от правителството, за да отвлече вниманието от протестите, които нарастват. Сегашната опозиция са предишните управляващи. И те и сегашните управляващи имат една и съща политика спрямо България. Единственото правителство в Македония, което е водело открита и добронамерена политика спрямо България беше правителството на Любчо Георгиевски”, заяви Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
  • 2 милиционер

    0 0 Отговор
    Нали точно партията на Каракачанката, т.н. Държавна сигурност създаде негативното отношение на Македония към България?!
  • 3 Реформатор

    1 0 Отговор
    Има само една версия - подготовка на цветна революция, организирана от САЩ. Македония иска газовата връзка с " Турски поток " да мине през страната, а САЩ, най-открито се противопоставят, същевременно заплашват дори Гърция. България се отметна от Южен поток, загубвайки хиляди работни места, милиарди инвестиции и престиж. Нашите комшии сигурно не са такива ахмаци, нито безмозъчни лакеи като нашите управляващи, независимо от кольора им.
  • 4 гьоре

    0 0 Отговор
    айде и агент иван се обади от нужника
    абе ястига с ш...ната ви македония що е маке все глупак е!!