26 Юли, 2015 15:15 15 042 27

Ей, абе имаме си премиер...

  • протести-
  • премиер-
  • борисов-
  • комбайнер
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някъде четох, че шаранът помнел няколко секунди, че е бил хващан и можел веднага да глътне същата кукичка.

В понеделник Бойко Борисов ще реши проблема с протестиращите комбайнери. Просто ще заяви, че и той би протестирал с тях, както стана при тока за бизнеса. След това ще заяви, че Влади Горанов е решил сам за нивомерите, без да му каже. Че е лош човек, като Дянков, който в гонене на финансови резултати отсвири населението, пък Бойко е по-милостив и добър (това са буквални думи на Борисов от първия мандат). И така всичко ще свърши.

Долетелият Батман отново ще разреши със замах един дошъл от нищото проблем. Създаден, за да бъде решен от правилния човек. Комбайнерите ще се приберат, ще плеснат с ръце и ще кажат: „Ей, абе имаме си премиер...”.

Следващата седмица е възможен следният сценарий. Тръгва слух, че Мадарският конник ще бъде преместен в района на Вършец по предложение на Вежди Рашидов. Имало подходяща скала под Тодорини кукли. На протест веднага ще се вдигнат историци, археолози, учители по история, Йоло Денев и други. Проф. Николай Овчаров започва гладна стачка и тъкмо да пропусне междинната закуска в 10 часа, Вежди Рашидов ще се провикне: „Иде Премиерът!” Бойко ще каже, че идеята е безумие, Вежди е бил пиян и нека всички бъдат спокойни - конникът остава в село Мадара, а българският народ е велик. Всички се прибират по домовете, плясват с ръце и казват: „Ей, абе имаме си премиер...”

Адмирации за пиар идеолозите на Борисов. Всичко е съобразено с особеностите на нашенската народопсихология. Освен ако идеята не е заимствана от един пожарникарски филм, в който огнеборците сами подпалваха сгради, за да ги гасят и стават герои.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 scar face

    3 0 Отговор
    Браво, страхотна статия :)
  • 2 ааааааааа

    1 0 Отговор
    абсолютно вярно!
    пп. те, пиарите може да са били и на Т.Живков-:)
  • 3 ввв

    2 0 Отговор
    на такъв прост народ това му се полага,след катоне си взема поука от грешките си ХАКО МУ
  • 4 незнайко

    0 1 Отговор
    Наистина сме завистлив народ. Сега беше момента да се подкрепят хората с тежките машини. Другпът може и да няма такъв протест. Но ние сме си такива, не сме единни.

    Коментиран от #7

  • 5 Аз

    2 2 Отговор
    Не съм му адвокат, но човекът си върши работата. За разлика от предишните мафиоти, тъпунгери и некадърници. А това, че иска да озапти сивият сектор, какво лошо има? Или и вие, коментиращите , сте от там?
  • 6 комбайнер

    1 0 Отговор
    Браво!!! По точна статия не бях чел.Знаете ли че репортерката на БТВ за Враца направи двучасов репортаж а дори секунда не беше показана.Истината за цялата тази глупост е така замислена че едни хора да продадат на 84000 земеделци фискални устройства по 20-25000лв. бройката....ТОВА КАК ВИ СЕ СТРУВА???......дали земеделец който е купил дизел с акциз и ддс го продава по евтино на който и да било...ХОРА,ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ РАБОТЯТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ХЛЯБА НА НАРОДА А НЕ КРАДАТ ГОРИВО...РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!
  • 7 Майор Костов

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    " За разлика от предишните мафиоти, тъпунгери и некадърници."
    По-правилно би било " за разлика от другите..."
  • 8 дъге

    3 0 Отговор
    А бе заблуден АЗ чо,ти така и не разбра от статията,че целия цирк е за мозъци като твоя.
  • 9 Гошко

    2 0 Отговор
    върши си работата ИДЕАЛНО....само ЕЛИМИНИРА КОНКУРЕНЦИЯТА!!!!!!!
    ДРУГО НЕЩО ДА Е СВЪРШИЛ???
  • 10 яков пкж8

    2 0 Отговор
    отдавна тябваше да им сложат нивомери нито намалиха цената на зърното въпреки че полъчават евтина нафта а изкупиха наи скъпите джипове и коли а реват че нямат пари да засеят ....... ами като нямат дац започнат друг бизнес където ще имат печалба
  • 11 Juliy

    0 1 Отговор
    Поръчкова статия!
    Много от тези които трябва да си монтират фискалните устройства отдавна са милионери така, че нека си плащат данъците както ги плаща простолюдието!
    Толкова ли е трудно да се напише професионално статия за проблема?!
    Автора е заложил на сигурно, като използва Бате Бойко като боксова круша.Да не би в статията да се е опитал да дискутира проблема и да предложи някакво решение!
    Това не е журналистика , а открито манипулиране на читателите!

    Коментиран от #13

  • 12 iwan

    2 0 Отговор
    Изобщо не е поръчкова! Евала Милене, страхотна , но уви кратка статия. Ще се радвам да прочета по задълбочен анализ. Посоката иначе е адски вярна :)
  • 13 scar face

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Juliy":

    Изобщо не е почръчкова или явно изобщо не се интересуваш какво се случва в тази страна. Никога Бг не е била в толкова тежка ситуация и причните за нея са видими за повечето. Изключение правят тези, които са опиянени от "харивзмата" на бат бойко, защото говори просто и самовлюбено и има доста хорица от селата (нищо обидно), които му гледат преченето по тв-то с чаша домашна ракия и си казват "е, брао е, тоз е от наще" или " е, да ама той направи най-много", но какво всъчщност, не могат да обяснят и разговорът приключва от тяхна страна с "а бе не се интересувам от политика".
  • 14 гост

    0 0 Отговор
    Мноого умна и интересна статия! ! ! Най-вероятно спусната директно от Пос...ано- 20!

    Коментиран от #15

  • 15 scar face

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Най-вероятно е спусната от луната. Там е най-голямата конкуренция на боко. Трудно е за вярване, че още има хора, които го мислят за борец с БСП.
  • 16 БАЙ ГАН4О

    0 1 Отговор
    Статиата е много то4на.Това е грозната истина
  • 17 onq s konq

    2 0 Отговор
    Интересен и смел писателски подход на автора-Да влезе виртуално в кожата на Премиера Борисов,да пречупи ЕВЕНТУАЛНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ през призмата на собствената си просташко-безпардонна психика и да ги представи КАТО ВЕЧЕ СВЪРШЕН ФАКТ.Явно обаче недоубедил дори самият себеси в написаното,спонтанно решева да засили ефекта на словоблудството си с вкарване и на втори герой -Вежди Рашидов ,влизайки безпроблемно и в неговата кожа.Което по същество си е абсолютно плагиатстване на научно-фантастичната идея за вселяване на извънземни в телата на земляните,обсебвайки психиката и действията им....А ако трябва да перефразирам заглавието на статията поставяйки се на мястото на автора,то щеше да бъде:ЕЙ,АБЕ ИМАМЕ СИ ЦЕНА...ЗА ТОЛКОВА ПАРИ-ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ:)
  • 18 KO KAZA

    0 0 Отговор
    Статия ? Къде видяхте статия, тука има няма 10 реда, по-добре във Фейбукито да ги беше написал "автора". Общо взето прави квото и твърди в "статията" си - пробва да си прави мизерен PR ...
    Колкото до бедните земеделци ... вие хора къде живеете ? На луната ? Бедни са бабите и дядовците по селата, въпросните земеделци, които получават огромни субсидии, сред тях няма бедни, а има такива, които ги е страх, че ще им притворят кранчето. Не били продавали нафтата на черно ? Предполагам се шегувате... сигурно и тея от БДЖ не я продаваха, само я наливаха в туби, за да я пренесат по-лесно до локомотива .. Хайде моля ви се, стига казвахте на черното - бяло.
  • 19 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    КО КАЗА и оng s kond вие да не сте братя близняци бре

    Коментиран от #20

  • 20 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "БАЙ ГАН4О":

    Хаха!Много питаш Ган4о-АЗ ПИТАМ ЛИ ТЕ ДАЛИ СИ ПРОСТАК?
  • 21 iazi

    2 0 Отговор
    Към всички против статията=Подлоги които получават много пари от някъде и са много добре обезпечени !!!
    Към тези които харесват статията = Бедни хорица, които едва връзват двата края ... като над 70% от народеца ни !!!
    Към всички: Статията е актуална и много верна !!! !!! !!!
  • 22 Боб

    1 0 Отговор
    Браво за статиийката. Баш така си е...за съжаление..
  • 23 Пешо

    0 0 Отговор
    Браво! Така си е. Не съм съгласен само за шарана. Ясно е, че авторът не е ловил никога шаран. Интелигентността на тази риба не е за подценяване. Само в България битува тази неистина - глупав като шаран.
  • 24 Мики Маус

    0 1 Отговор
    С една дума, това престъпно управление може да бъде охарактеризирано като "Проба - Грешка"!!!
  • 25 basi

    0 0 Отговор
    Мленски щом си такъв разбирач защо не вземеш да оправиш държавата ,а се чудиш каква статия да драснеш така между другото докато си пиеш кафето и се почесваш там дето не те сърби? То така много лесно - дай да вземем да наплюем някой и ще е най-четената статия. Стига вече от пишман революционери.

    Коментиран от #26

  • 26 The Big Boss

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от " basi":

    Виж кво basi, поне си имаме премиер!
  • 27 хидко

    0 0 Отговор
    Oooх, това е така ощт откак бе ГлавСек в полицията... ама много слепци по таз земя... явно си го заслужаваме щом повечето от нас го харесват.