Last news in Fakti

22 Ноември, 2016 17:42 2 132 6

Добър вечер, България! Вие присъствате ли?

  • добър вечер-
  • българия-
  • вие присъствате ли

Министрите между Столичното следствие и президентството

Добър вечер, България! Вие присъствате ли? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На адвокатите в България им се отваря работа. Както е тръгнало министрите в оставка няма смисъл да ходят на „Дондуков“1, а да си провеждат заседанията в Националното следствие. Там, където обясняват как вземат неприсъствени решения. Както се казва, да вземат решенията си под зоркото око на прокуратурата. Така няма как да се обясняват за неприсъствие или за вземане на решения в състояние на отсъствие.

Всъщност, дайте малко да помислим за това изключително словосъчетание – „неприсъствено решение“. Хем решаваш, хем не присъстваш, хем подписваш. Т.е. отсъстваш, но решаваш. Все едно да взимаш изпити в Университета без да се явиш на изпит. То и учениците вече трябва да размахват амбулаторни листове за отсъствия. Интересно е това словосъчетание, ако не беше твърде притеснително. Става дума за неприсъствени решения за стотици хиляди.

Москов за ваксините, Ненчев за МИГ-овете... На Кунева даже й се наложи от следствието безмълвно да бърза към президентството да отказва мандата. Само Лиляна Павлова още не била призована, както самата тя си каза.

Е, това е! Със сигурност на адвокатите им се отваря работа. Ваксини, двигатели... Както се вика, преди да влезеш в политиката, си намери добър адвокат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 P.s.

    0 4 Отговор
    Много глупава статия!
  • 2 Така така

    1 0 Отговор
    Ами да, точно така си е... С адвокат в политиката
  • 3 ставри

    3 1 Отговор
    Всички герберски в панделата
  • 4

    4 0 Отговор
    Статията е добра.Но какво от това? Когато и последното дете избяга от тази територия,дано мисленето ни да се е променило.
  • 5 чубака

    0 1 Отговор
    Шурла бурла, тиквения г.з-в пандиза...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.