Last news in Fakti

18 Януари, 2017 17:41 2 332 8

Триковете на Радан Кънев

  • радан кънев-
  • трикове
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В Софийския градски съд преди два дни е запазена марката Републикански блок.

Такъв блок, или подобна партия, не съществува в България. Радан Кънев е запазил лично тази марка, защото съкращението ѝ дублира едно друго, това на Реформаторския блок. И по време на кампанията за изборите, Радан Кънев се надява едното РБ да бъде объркано с другото РБ, хората да пуснат погрешка бюлетината менте, като по този начин се загубят гласове за истинския блок на реформаторите, коментира Емил Кошлуков в "Демокрация днес".

Това не е ново за ДСБ и хората на Костов. На изборите през 2001 г по същия начин запазиха още две марки, за тях политиката е марки и схеми, не партии и идеи. Всичко е адвокатски номера, технология за измама, те не виждат нищо неморално в измамата. Тогава НДСВ се появи на изборите с огромна подкрепа, а Костов прати Бакърджиев да запази и регистрира коалиция „Симеон II“, която прибра 160 000 гласа, както и още една „Национално обединение за цар Симеон Втори“, тя отмъкна 80 000 гласа. Общо четвърт милион. Измамниците по-късно основаха ДСБ като почтена и морална партия, защото в СДС било останало само тялото, а духът излетял при тях, така говореха.

Днес новото обединение на ДСБ с партията на Прокопиев – „Да, България“, което ни предлагат като истинската алтернатива на мръсното статукво, прави същото. Това не е изненада, те така си действат. И двете чисти и святи партии заедно с непорочните им лидери плюят по цял ден по РБ, обясняват как се е провалил, напускат го едните, другите го отричат, но в съда за всеки случай си регистрират ментетата. Борците за съдебна реформа лъжат именно през съда, какво по-чудесно от това. Тези, които ни проглушиха ушите да ни обясняват колко е корумпирана съдебната система, очевидно нямат никакъв проблем да я ползват, за да корумпират изборите, да откраднат гласове с измама.

През 2001 г успяха, общо гласовете на двете ментета на Костов отмъкнаха над 5% и около 20 депутатски мандата от НДСВ, което остави движението със 120 депутата. Царят бе принуден да на прави коалиция, първо предложи на Костов, те отказаха, тогава взе ДПС.

Днес вероятно очакват същото - да намалят депутатите на РБ, или да ги оставят направо извън парламента, ГЕРБ да няма десен партньор за коалиция и да подарят пак властта на БСП и ДПС.

Това е всъщност новото обединение, което ни пробутват от медиите на олигарха. Всеки ден четем как Христо Иванов и Радан Кънев са водачите на честните и достойни хора в България, техните партии са единствените, които могат да спасят страната. Разбира се, явно това не им пречи да са и подли измамници, които опитват служебно да нагласят резултатите от изборите. Така бяха, така и си останаха.

Интересното е друго - как никой не е регистрирал марката Демократи за силно брулене, или ДСБ, както и Довърши България, вместо Да България. Няма голям интерес към тези абревиатури. Хем са най-готините, най-почтените и принципни, но нещо не се харчат на пазара с ментетата. защото както знаем, менте се прави на качествена стока, на фалшивата няма нужда, нея и без това никой не я търси.

Чудесен старт на новата коалиция, вече е ясно какви са и какво ще правят и за тези, които имаха все пак надежди. Ще лъжат, ще правят менте партии, менте политика, ама той и олигархът им е малко менте, ако се замислите. Вие сещате ли се за някакъв бизнес на Прокопиев, който реално печели на свободния пазар? Всичко му е с държавата, дори заводът Каолин, който бе монопол на целите Балканите, не успя да развие, продаде го и него с измама, та го съдеха в Лондон.

Вече като чуете, че Христо Иванов и Радан Кънев ви обясняват, че съдебната система се използва за лично облагодетелстване на отделни лица, да знаете - хората говорят от личен опит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 парите свършват соропитеци

    10 0 Отговор
    Споко и двамата няма да прескочат бариерата!Българите колкото и да са зле поне не харесват педерунгели и синчета на комунистически отрепки на американска хранилка.Ще ги изтърпим още няколко месеца -до изборите , после като не влязат в парламента просто ще изчезнат от пейзажа.
  • 2 Тодор

    4 0 Отговор
    Политическите слуги на Прокопиев като Радан и Христо Иванов опитват всякакви трикове, само и само да се доредят до парламента, и пак да се краде.
  • 3 Динко

    3 0 Отговор
    .аси триковете - да се сдружаваш с един бивш слаб министър с мераци да направите новия кабинет. Жалка работа!
  • 4 Мършата

    2 2 Отговор
    Пожелавам на Радан Кънев офисище на центъра на София, остъклен, да гледа цяла София под краката си, вътре два кенефа, прозорците на които имащи изглед към НДК, позитано 20 съответствено, та като се изхожда да има чувството, че го прави върху тях! Секретарка по негов избор, може да са две, да му носи кафенца, кефове да му прави! Вън да го чака кола нямаща аналог, вътре вичко на ръка изработено, гравюри, врезки, изображения, детайли от художествени виртуози! Заслужаваш го Г-н Радан Кънев, качествена личност, достоен, водещ политик, преди всичко истински мъж, настоящ лидер!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Камен

    3 0 Отговор
    Този какви ли не лупинги направи, за да може с малката си и нищожна партийка, която не се радва на никаква популярност да се добере до властта. Радан е поредното крупие на олигархията, който трябва само да прибира пари от държавата и да изпълнява мръсните поръчки. Сега като се привали реформаторският блок задкулисието, което го създаде търси нова формула за неговото възкръсване и за това се наляха пари в партията на Иванов. Ще го напомпат и ще съберат всички радановци в коалиция. Така ще се създаде РБ 2, който да продължи да служи на интересите на олигарските и да ни краде.
  • 7 Гранд К

    3 0 Отговор
    И този политически проект е обречен на провал. Прокопиев много си е повярвал, ако си мисли че ще успее да се докопа до властта, за да може да обслужва необезпокояван икономическите си интереси.
  • 8 Христо

    0 0 Отговор
    Кънев и Христо Иванов имат един и същи спонсор. За това и се държат толкова неадекватно и ще се съюзят.