Last news in Fakti

19 Юли, 2012 12:55 41 219 51

Атентатът в Бургас – home made?

  • терор-
  • бургас-
  • home made

Служби под засилен политически натиск и младежи със стипендии за радикални арабски школи са идеалната среда за отглеждане у нас на терористи

Атентатът в Бургас – home made? - 1
Снимка: МВР
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От сряда България скочи в окопа на най-предната бойна линия на борбата на Запада с тероризма. Доскоро така сладкото придремване в обоза на НАТО трябва да го забравим, ако не искаме през месец да броим трупове.

Залят от медийния поток, все по-отчетливо в съзнанието ми изплуваха спомените от

новинарските емисии около атентатите в Лондонското метро.

Първата аналогия е, че повече от 12 часа след атентата в Бургас, нито една терористична радикална ислямистка групировка не е поела отговорност за бомбата. Същата беше ситуацията при взривовете в Лондонското метро.

При други атентати по света все някоя спяща клетка на „Ал Кайда“ поемаше отговорност за нападението. При последните действия, дори набедената от Израел ливанска терористична групировка „Хизбула“ категорично отрече да е замесена.

На разпространените кадри от МВР на евентуалния извършител се вижда млад мъж с раница. Подобно фотоси на младежи бяха разпространени от лондонската полиция.

Разследването на Скотланд ярд установи, че зад бомбите в метрото стоят младежи, които са родени и израснали във Великобритания. Те живеели в демокрация, но се радикализирали и възприели идеята да се превърнат в мъченици за вярата.

Прегърнали радикалния ислям, терористите в Лондон бяха идеалните изпълнители. Откритието на Скотланд Ярд, че атентатът в Лондонското метро е home made, принуди западните специални служби да започнат внимателно да анализират поведението на местните ислямски общности. В началото на годината в Германия беше разбита подобна клетка. Местните служби за сигурност обявиха, че през 2012 г., когато се навършват

40 г. от касапницата на Олимпиадата в Мюнхен,

те ще работят по-усилено за предотвратяване на подобен терористичен акт.

В същото време в България специалните служби бяха подложени на безпрецедентен политически натиск. Само ще припомним, че през последната година от мандата на президента Георги Първанов Военното ни разузнаване и Националната разузнавателна служба бяха блокирани заради борбата на тогавашния ни държавен глава с правителството на ГЕРБ. Днес плащаме кървавата цена на тези политически борби. През последните 20 години български младежи са преминали през обучение в ислям в редица арабски страни. Експертите неофициално признават, че част от тях са посещавали радикални школи като техни стипендианти.

Изборът на цел в България не е случаен.

Атентатът в Бургас показа, че сигурността на летището е била под всякаква критика.

Вътрешният министър Цветан Цветанов вече потвърди, че атентатът е дело на камикадзе. Но какво се крие зад тази информация? Къде е роден, защо е избрал Бургас? Това са само част от въпросите, на които трябва да се търси отговор.

Следващият удар може да не е веднага, а да е след месец, два, година. Не трябва да подценяваме терористите. Те не са безмозъчни камикадзета, предупреждава пред медиите бившият шеф на ЦСБОП Стефан Стефанов. Той припомня, че през последните десетилетия в Бургас е имало убийство на турски дипломат, принудително кацане на турски самолет, след това и на такъв на "Аерофлот".

Напротив, става дума за интелегентни и подготвени хора, научени да действат при различни обстановки,показват анализи и на западните служби от последните години.

Новините от последните часове показват, че атентатът в Бургас е дълго подготвян. Самият премиер Бойко Борисов заяви пред медиите, че камери на летището са засекли камикадзето в продължение на час да обикаля около автобуса.

Стефан Стефанов вече коментира пред редица медии, че бомбеното нападение в Бургас е добре планирано и подготвяно от група, която е имала база у нас. Според него сме свидетели на нещо подготвяно отдавна, говорим за сериозен план, за детайлно проучване на обстановката.

Експерти по тероризъм вече нееднократно предупреждават, че терористичната мрежа

Ал Кайда” наема и нови хора на Балканите.

Полуостровът е смятан за идеалното място. Много от неговите жители имат роднини или приятели в Западна Европа, което спомага за по-добрата им инфилтрация в обществото.

Според антитерористични експерти хранителната среда, която дава възможност на мрежи като "Ал Кайда" да пускат корени в региона, са слабите институции на Западните Балкани и силно изразената корупция.

А специалисти по разузнаване и антитероризъм предупреждават, че въпреки успешните военни операции в Ирак и Афганистан терористичната мрежа "Ал Кайда" се обновява и отново е в състояние да извършва едновременни атентати по целия свят.

От сряда България скочи в първия окоп на войната срещу световния тероризъм... Следващият удар може да не е веднага, да е след месец, два, година. Освен да търсим привнесен терорист отвън, трябва да погледнем и в нашата градина, дали случайно в нея не избуял „плевелът на спящите клетки“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никсън

    0 0 Отговор
    ХА ДОБЪР ДЕН И НА ТЕБ !!!!!
  • 2 Картър

    1 1 Отговор
    СЛУЖБИТЕ САМО СЛУХТЯТ КОЙ Е СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО И МУ ПРАВЯТ ПОСТАНОВКИ.

    СЛУЖБИТЕ САМО ТЕРОРИЗИРАТ МЕДИИТЕ И ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА ЧЕ ГЕРБ Е ПРОВАЛ.
  • 3 Рейгън

    0 0 Отговор
    Какви служби в България? Милицията обслужваща единствено интересите на управляващите не може да се справи с това!
  • 4 аа

    0 0 Отговор
    Един час обикалял около автобуса показали записите от камерите...Нямаше ли кой да следи тези камери още тогава преди инцидента...

    Коментиран от #48

  • 5 11111

    0 3 Отговор
    автобуса е поръчан от ГЕРБ и Б.Б. да отклонят вниманието от доклада на ЕС. Хисбула и талибаните са взривили аерогарата. Б.Б. иска да исмуче г.за? Царя да се върне! Б.Б да обяви военно положение и пълна мобилизация!! всички ще пукяасаме гадно??

  • 6 проповедника

    1 1 Отговор
    негативни промени в българия,поради негативно променящите се хора!
  • 7 Михаил Михайлов

    0 0 Отговор
    Докато туристите по нашето Черноморие бяха предимно от Русия и Европа ,нямаше такива трагедий.
  • 8 БТТ

    1 0 Отговор
    ВМЕСТО ДОСТА ХОРА ДА ЗЛОСЛОВЯТ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ,ВЗЕМЕТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ СОБСТВЕНИЯТ ЖИВОТ ГРАДИВНО.СЛЕД ТОВА ВИЖТЕ С КАКВО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА СТРАНАТА СИ В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ. И АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ С НЕЩО– ТО ПОНЕ НЕ ПРЕЧЕТЕ С НЕ ПОДГОТВЕНИ ИЗБЪРЗАНИ ИЛИ ГЛУПАВИ ИЗКАЗВАНИЯ.ТИПИЧНИ ЗА МН.БЪЛГАРИ,КОИТО САМО ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ НА МАСА.
  • 9 gogo

    0 0 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ,ВСЕ НЯКОЙ НИ Е ВИНОВЕН,ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО...ТРЯБВА БАЧКАНЕ И ДИСЦИПЛИНА
  • 10 БТТ

    0 0 Отговор
    А НЯКОЙ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е ,ЧЕ АКО Е БИЛ ЗАДЪРЖАН ТОЗИ ИНДИВИД–ЛИЦЕ, Е МОЖЕЛО ОЩЕ ТОГАВА ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО И...?
    СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ НАБЛЯГА ОТСЕГА НАТАТЪК ЗА СЛАГАНЕТО НА КАМЕРИ.2 АКО НЯКОЙ ЗАБЕЛЕЖИ НЕЩО СЪМНИТЕЛНО ДА КАЗВА НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА И ПОМАГА С КАКВОТО МОЖЕ. 3 ВСЕ ПАК КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТЕ...АКО Е ПИСАНО ДА СТЕ ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ,КОЛКОТО И ДА СТЕ ПОЧТИ ПОДГОТВЕНИ...НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ КРИТИКИТЕ КЪМ КОГОТО И ДА БИЛО.
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ В СЛУЧАЯТ.
  • 11 Михаил Михайлов

    0 0 Отговор
    Съболезнования ,/Бог да прости!/.
  • 12 Минува42

    3 0 Отговор
    Да се твърди, че нивото на сигурността на летището е била под всякаква критика е глупаво, нереалистично, некомпетентно и анти българско действие! На нито едно летище в Европа няма да ти проверят раницата за експлозиви на паркинга! Вземете малко да се кротнете, вие драскачи! Изведнъж в България всеки трети стана експерт по сигурността...
  • 13 Минува42

    2 1 Отговор
    Да се твърди, че нивото на сигурността на летището е била под всякаква критика е глупаво, нереалистично, некомпетентно и анти българско действие! На нито едно летище в Европа няма да ти проверят раницата за експлозиви на паркинга! Вземете малко да се кротнете, вие драскачи! Изведнъж в България всеки трети стана експерт по сигурността...
  • 14 руснака

    0 0 Отговор
    нямам нищо против да гърмят евреи, но съм против да го правят в бургас

    Коментиран от #20, #26

  • 15 Ники Николов

    0 2 Отговор
    каквато държавата такава и сигурноста на 70 място някъде досега ни мислеха за много слаба държава и не ни нападаха, щото на никой не прави чест да бие слабака

    Коментиран от #24

  • 16 БТТ

    3 0 Отговор
    ДА ПОПИТАМ КРИТИЦИТЕ, С КАКВО ЩЕ СА ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ АКО КАЖА,ЧЕ ДАДЕН ИНЦИДЕНТ Е ЗАМИСЛЕН С МЕСЕЦИ,НЯМАЛО Е ЗНАК ПРЕДВАРИТЕЛНО КЪДЕ,КОГА,ОТ КОГО И КАК ЩЕ СТАНЕ НЕЩО?
    И НЕ ГИ СЪДЕТЕ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАС И ТОЧНО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО МИСЛЯ,ЧЕ ПРАВИ НЕЩО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. НЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА Е СПАЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И ТОЧНО СЕГА НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО. ЗАТОВА9 РАБОТА,ДИСЦИПЛИНА И ДА СЕ АДАПТИРАМЕ КЪМ ЖИВОТА НА СВЕТА,ЗА ДА СМЕ ПО–ПОДГОТВЕНИ ЗА НЕГО, А НЕ ЛАФОВЕ КАТО ЗА КРЪЧМА И НИЩО ПОВЕЧЕ.
    НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ,ОТ НАС ЗАВИСИ КАКВА ЩЕ Е ТЯ С НАШИТЕ ДРЕБНИ ЖЕСТОВЕ КЪМ НЕЯ,ЗА ДА ДОКАЗВАМЕ,ЧЕ АКО НЯМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ–ТО ПОНЕ ЩЕ МОЖЕМ ДА СИ ХВЪРЛЯМЕ НА–МАЛКОТО ОТПАДЪЦИТЕ,КЪДЕТО ИМ Е ОТРЕДЕНО. А АКО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ С НЕЩО ПОВЕЧЕ...ЩЕ Е ДОБРЕ ЗА НАС САМИТЕ,ЗА ОСТАНАЛИТЕ И ЗА ДЪРЖАВАТА. ВСЯКА ДЪРЖАВА ЗАСЛУЖАВА ОПРАВНИЦИТЕ СИ.АКО НЯКОЙ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ Е ПОЛЕЗЕН С НЕЩО–ДА ПОМАГА ГРАДИВНО, А НЕ ДА ПЛЯСКА ГЛУПОСТИ НАСАМ–НААТАМ. И ВМЕСТО ДА МИСЛИТЕ ПРИКАЗКИ,КОИТО НЕМА ДА ПОМОГНАТ...ИДЕТЕ НАВЪН И НАПРАВЕТЕ ЕДНО ПОЧИСТВАНЕ ПРЕД ДОМАТ СИ,ЗА ДА ВИ Е ЧИСТО И ПРИЯТНО.И ДА ИМА СМИСЪЛ ДЕНЯТ ВИ.

    Коментиран от #23

  • 17 БТТ

    0 0 Отговор
    НАС НИКОЙ НЕ НИ Е НАПАДАЛ. А МИСЛЯ,ЧЕ СЕ ПРОУЧИЛА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ПРОБИВ В СИСТЕМАТА И ОХРАНАТА И НЕЧИИ ЛИЦА СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ТОВА. С ДОБРА ПОДГОТОВКА МОЖЕ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛУЧИ...НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НАШИТЕ СПЕЦ ЧАСТИ СА ЕДНИ ОТ ДОБРИТЕ В ЕВРОПА. МНОГО НЕЩА НИ ЛИПСВАТ,НО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЗА БЪРЗО ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ С ГОДИНИ Е ИМАЛО САМО ПРИКАЗКИ НА МАСА.
    АЗ ВЯРВАМ В ДОБРИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ И ТЕХНИТЕ УМЕНИЯ И ЩЕ СЕ РАБОТИ ЗА ПРЕДОВРАТЯВАНЕТО НА ПОДОБНИ ИНЦИДЕНТИ И ВСЯКА ДЪРЖАВА ЩЕ ИЗВЛЕЧЕ ПОУКА КАК И КЪДЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ,ЗА ДА НЯМА ИНЦИДЕНТИ ОТ КАКАВТО И ДА Е РОД.СЕГА ПРОСТО НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ КАКВО МОЖЕ ДА ПОДОБРИМ В СИСТЕМАТА СИ.

    Коментиран от #18

  • 18 БТТпозор

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "БТТ":

    ае БТТ намали шрифта че не ти се четът драсканиците! КУПИ СИ ОЧИЛА КАТО ТИ ТРЯБВАТ!
  • 19 БТТ

    2 0 Отговор
    за съжаление не можем да забраним на който и да е народ да ни посещава,да види държавата ни,ценностити ни,забележителностите ни и да вложи лични средства от себе си в нашият туризъм и хазната ни.
    извинявам се за шрифта.не хапи веднага,може и с по-мек тон да се изразиш.
  • 20 ТранспортЬОр

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "руснака":

    Абе виж какво направиха с автобуса на хората, а тъкмо му бяха сменили тапицерията. Сега и застрахователите ще започнат с циганиите.
  • 21 ТранспортЬОр

    1 0 Отговор
    А галфона с бермудите е атентатор колкото Цветанов е космонавт.
  • 22 БТТ

    0 0 Отговор
    и на мен ми е съмнителен за атентатор,но все пак те това целят да не се набиват на очи. а ако бе атентат срещу българия..спокойно ще може да влезе в някой мол или кино и да направи всички на дроб сърма и кървавица. отправен е срещу израел, а подходящо място е проучено вероятно и атакувано.
  • 23 Real

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "БТТ":

    Напълно съм съгласна с изложеното!
  • 24 Real

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ники Николов":

    Извинявайте, но в коя държава и на коя аерогара сте бил/а проверяван/а когато сте посрещач?
    Трагедията е огромна!
    Не бъдете хейтъри поне в подобен момент!

    П.П. Помислете си за прословутата реч на президента Кенеди, в която казва: "Не питайте какво държавата може да направи за вас, а се запитайте какво вие може да направите за държавата си."

  • 25 БТТ

    2 0 Отговор
    какви хора само... ?
    хора умрели невинни в инцидент, в историята на страната ни,а той се замислил за тапицерията на автобуса...
  • 26 atv

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "руснака":

    Подобни събития винаги активират болни мозъци като теб.
  • 27 БТТ

    1 0 Отговор
    ...а другият пък умник ,немал против да измират евреи,но не и в бургас...
    чудя се защо да попитам такъв индивид дали може да сметне колко пари са влезли в страната ни от 200 000 гостуващи от същият народ хора,който ще видят красивата ни страна и ще ни препоръчат като добра дистинация. а то инциденти може да станат и в др.държави...
  • 28 людо

    0 0 Отговор
    И откога войните в Ираки Авганистан станаха"УСПЕШНИ" :) А от кога пък наште спец части са супер подготвени? Тук всеки гледа как да се нагуши или да отселее ден за ден...чувах от доста време че еврейчетата идват в БГ и купуват земя като луди-е не е кат пустинята дето я имат там..а наште политици, къде от непукизум, къде от келипирлък ше ни продадат на жълтотоооо еврееееичеее:):) а дано се окажа крив...
  • 29 БТТ

    0 0 Отговор
    ТО СЕ ВИЖДА КОЙ Е БОЛЕН,НО НЕ ГО ЗНАЕ СЪС СИГУРНАСТ В КАКВА СТЕПЕН Е...
  • 30 от лондон

    0 0 Отговор
    Този е чист атентатор не е дал пари за постригване на косата месеци наред в англия и само дюнери е ял,в лондонските зривове не случайно откриха изгорели глави с дълга коса на атентаторите.
  • 31 БТТ

    0 0 Отговор
    ЕДИН ...ПО МАЛКО,ЖАЛКО ЗА НЕ ВИННИТЕ...
    бил арестуван,но го пуснали,защото не смятали,че е опасен вече за сащ...ами сега? че само сащ ли е на този свят?
    за терористите требва политиката на путин от един път в 10–ката.
  • 32 разбира се

    0 1 Отговор
    Ако в България не беше такава убийствена мизерия, нямаше млади хора да ходят в арабските страни да ги правят терористи, само и само да се махнат оттук.
  • 33 Кирил Тодоров

    1 2 Отговор
    Цветанов, подай оставка! Вече не си ченге номер 1!
  • 34 ZMEI

    0 1 Отговор
    РОДИЛ СЕ Е НОВ ХИТЛЕР! ЕЙ БОГУ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА
  • 35 Real

    0 0 Отговор
    Извинявайте, но в болшинството постове вместо съчувствие се среща омраза към всичко българско...
    Аз съм БЪЛГАРКА и се гордея с това!
    Според мен последващите реакции след атентата бяха напълно адекватни!
    И към тези, които пишат само хейтърски коментари - когато пишете за атентати поне попитайте чичко Гугъл къде в Европа е имало и след това бълвайте негативизми относно държавата ни!!!
  • 36 дукШишман

    0 0 Отговор
    доста странно защо дпс мълчи по повод взрива в на летището, сигурно злорадстват най-малкото...
  • 37 zzz

    2 1 Отговор
    Евреите не бива да бъдат съжалявани.В краина сметка им създават измислената държава на територията на Палестина. Нормално е да има ненавис към тях.
  • 38 неразбиращ

    0 0 Отговор
    Do ZZZ първо понаучи български (поне завърши 2-ри клас) и после спами неграмотник! А иначе - жалко за жертвите, пък били те и евреи.

    Коментиран от #39

  • 39 ззз

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "неразбиращ":

    Докато има филолози, като тебе ще сме на тоя хал
  • 40 справедливия

    0 0 Отговор
    А, защо когато някой взриви автобус, действието се нарича - "терористичен акт"а, когато някой пусне 2 атомни бомби в 2 града и от това има 330 000 убити, 476 000 ранени и 9 200 000 бездомни се нарича - "военна операция"

    Коментиран от #42

  • 41 кик

    0 0 Отговор
    абе кви части кви разузнавания беееее ако го е подготвил индивидуално никой не мое го хване, решил е 4е така требва да бъде и се е постигнал целта..и аз утре мога да си продам къщата и да купя един влекач с реамрке цистерна с пропан да го спра пред детска градина, до посолство или друг обект да инсценирам 4е уж съм спрял за момент да проверя ремаркето да извада колелото и дим да ме нема и след 5-6 мин цистерната да се взриви ужким от топлото време и иди и обвинявай алкайда или друга организация
  • 42 Stoyan

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "справедливия":

    Защото с този акт е спасил живота на поне 1000000 свой войници и поне 10000000 японски.

    Понякога лечението на болест е съпроводено с болка.

    Злото побеждава тогава, когато добрите хора не правят нищо.
  • 43 еее не

    0 0 Отговор
    До кик
    Айде сега пък и ти давай идеи!
  • 44 nobus

    0 0 Отговор
    Ако погледнете клипа вниматтелно ще видите, че това е жена. Правистка. / отпред е права, няма ц.ци/
  • 45 Ха ха ха ...

    0 0 Отговор
    Малко ни е тази бомбичка.Трябват още доста,че да вземе да ни дойде акъла в кратуните прости.Оплакваме няколко чужденци а кой ще оплаква нас бре хора и кой ще помисли БЪЛГАРИТЕ ??? От катастрофи средно на ден умират трима. Пак на ден се раждат 230-250 а умират около 300 БЪЛГАРИ. Това не е ли чиста форма на терор ? Вече няма нас кой да спаси а сме тръгнали та спасяваме света . Каква ли ни е работата с воиска в Ирак , Авганистан и къде ли още не ????? Малко ни е само една бомбичка малкооооо..............
  • 46 Мислещ

    0 0 Отговор
    В България няма служби за сигурност ! За времето на така наречената "демокрация" ги унищожиха ,защото ги обвиняваха ,че са ченгета-убийци,комунисти и всякакви други ! Разформироваха ги ,съкращаваха ги ,оплюваха ги ! Докато от тях не останаха само едни дебели улични полицаи ,които си носят шапките в джобовете и лющят семки! На тях не може да се разчита за помощ ,защото са призвани да се крият в храстите за някой лев или да блъскат демонстрантите на всякакви протести
  • 47 ...........

    0 0 Отговор
    Атентатът в Бургас – home made?
    Ко вика авторът два-три насръргани свински домашни сапуна и като сложиш малко олио и какво ааааа барашно.Ало авторът не правим торта,ами бомба.КАКВИ СА СЪСТАВКИТЕ????
  • 48 готин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "аа":

    Много... тъпо, няма що. Що за агресия, как изобщо можа да го помислиш, че и да го напишеш. Простотия...
  • 49 тозич

    0 0 Отговор
    нерон гъобелс хувар -една лъжа 100 пъти =на истина ,Киде е бомбата ?.май в тапицерията
  • 50 live

    0 0 Отговор
    към 49:
    Вие сляп ли сте ?Тази раница на гърба на предполагаемият атентатор не се ли забелязва?
    Може да е зад тапицерията..........
  • 51 фичо

    0 0 Отговор
    айде сега започват да философстват всички, които халхабер си нямат от нищо..жалко, това е българина