Last news in Fakti

21 Януари, 2013 14:22 30 842 100

БХК: Не може да бъде оправдан боя над Енимехмедов

  • български хелзинкски комитет-
  • атентат-
  • октай енимехмедов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

 

Самоцелното „наказване” на вече поставен под контрол нападател не е правомерно. Това заявяват от Български хелзинкски комитет по повод ритниците и боя, които отнесе нападателят с газов пистолет на вече почетния председател на ДПС Ахмед Доган, Октай Енимехмедов.

По повод изказването на прокурор Николай Кокинов, цитиран в „Дневник”, с което той оправдава насилието над неутрализирания вече нападател на Ахмед Доган, БХК намира необходимост да посочи, че нито това насилие, нито неговото оправдаване от прокуратурата е правомерно. Причиняването на физически вреди на човек е оправдано само когато този човек все още представлява опасност за някого. От разпространените в медиите кадри не изглежда това да е било така във въпросния случай. Във всички случаи, не изглежда въпросното причиняване на вреди да е с цел неутрализиране на някакъв риск, заявяват от Български хелзинкски комитет.

Напомняме на обществото, че всеки ден получаваме сигнали и жалби за подобно насилие над хора, в повечето случаи от страна на органи на реда. Този случай с нищо не е изключителен, освен с високата си публичност. Реагираме на него обаче не заради нея, а заради неправилното изявление на прокурор Кокинов. Считаме, че то е симптоматично за неправомерното оправдателно отношение на прокуратурата към всички такива случаи – когато (вероятен) извършител на престъпление е обект на своеволно малтретиране за „наказание”. Това отношение следва да се коригира и, в този случай, както и във всички останали такива, законът стриктно да се приложи. 

Също толкова държавата дължи на всички граждани и, най-вече, на засегнатите бързо и ефективно разследване на вероятното (доколкото още няма присъда) престъпление срещу екс-лидера на Движението за права и свободи, Ахмед Доган, заявяват от БХК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    1 1 Отговор
    айде да ги осъдят всички за дребно хулиганство по съкратената форма..
  • 2 dps

    1 0 Отговор
    ..що бе, тантурестите чичковци и дядовци демонстрираха своята любов и към лидера си....кога друг път биха могли да ритнат някого пред телевизията без да получат обратен ритник..., пък макар и да си изкълчат някой крак в знак на съпричстност...
  • 3 Петър Кимонов

    1 0 Отговор
    За щастие на момчето тези разплути тумбаци даже не могат да удрят...
  • 4 bg bg bg

    1 0 Отговор
    palni neshtasnici,vsicki koito go ritaxa sa za turski zatvor....................
  • 5 bg bg bg

    1 0 Отговор
    ako momceto beshe s kalashnikov?taka li shtqxa da go ritat???
  • 6 овцата

    1 0 Отговор
    срам братя...щом и прокурора защитава чифутите-жална ни майка...
  • 7 azazaz

    1 0 Отговор
    egati horata,te sa po zle ot mom4eto, no ne trqbva6e da go biqt taka
  • 8 Miro

    1 0 Отговор
    Не да ги осъдим за дребно хулиганство, а точно опит за убийство. Защото за малко не го убиха момчето. Неговото е дребно хулиганство след като се доказа че пистолета е бил с хаусни. Но дебелите смешници заслужават да бъдат съдени всички за опит за убийство.
  • 9 BATIO VI

    1 0 Отговор
    EI TAKIVA BASHIBOZUCI , DA GI PRATQT V PLOVDIVSKIQ ZATVOR ,CIGANETATA TAM SHTE GI PRAVQT JENSKI GALABI :)

    Коментиран от #30

  • 10 Вал Вал

    1 0 Отговор
    С този театрален скеч г-н Доган се нареди до папа Йоан Павел ІІ
    Ал.Стамболийски,Стамболов,Алеко Константинов и други светли имена. Поздравявам сценаристите!
  • 11 БАтКо

    1 1 Отговор
    Ени Мехмедов му е платено да направи всичко това пичове за да подаде оставка Доган .Имаш ли много пари ти си господ ония българи с кораба тонове кокаин оправдаха този ли нама да оправдаят митничари 20 уволнени с фалшиви дипломи каква ти държама хахахахахха
  • 12 Калигула

    1 0 Отговор
    Да ги съдят, и това са делегати, представляват хорското мнозинство, съд за тези и изключване от всякакви организации, партии и политически изяви!
  • 13 PlimP

    1 0 Отговор
    и глупаците от ДПС ми биле партиини лидери и представители на народа, с тая изцепка ме радват много, щото сами си показаха рогата и цяла Бг ги разбра, че са изтривалки и подлоги, даже и турците вече не ги обичат, ако изобщо са ги някогда :D, най-тъпото е, че ако пичът не го дършаха охранителите, на всичките щеше да им навърти дърти тупаници, ама нормално, срещу въразано куче всеки скача :)
  • 14 Херко

    1 0 Отговор
    Кокинов на съд!Тоя е най големия престъпник!
  • 15 некой

    1 0 Отговор
    тая 23 годишна политика затри много хора сега се опитват да го искрат убиец с пистолет без пълнител имало вътре 3 патрона ее каде ги сбра
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Гледам, продължавате да го пишете, че е нападател. Не разбрахте ли, че е един от тях ? Поставено лице. Само са пропуснали да му кажат, че ще го натупат за пред публиката.
  • 17 огго

    1 0 Отговор
    От къде се появи тоя невротичен Кокинов, много е смешен...
    Голям цирк е в страната вече, всеки ден обири, убийства на цели семейства и дебели потни чичковци говорят глупости от телевизора... Имам пари, работа, всичко... но напускам. Не искам това бъдеще.
  • 18 калайката

    1 0 Отговор
    Тези тумбаци с костюмчета от по 2-3000 лева заслужават условна присъда и да платят на момчето солидарно една тлъста сумичка та да се научат как се рита . Само че кой..... подлоги като Кокинов ли? Докато не изринем цялата тази пасмина от политиката , съдебната власт , от полицията ,бял ден няма да видим.
  • 19 Терминатор

    1 0 Отговор
    За всички стана ясно,че това е по сценарий,организиран от самия Доган и неговата върхушка. Начин да се вдигне сринатия рейтинг на ДПС. Несменяемият лидер на тази партия не направи нищо за турското малцинство в България,но самият той е мултимилионер. Как е възможно почти 60 годишен човек да неутрализира млад и силен мъж? Смях в залата ! Жалко за момчето ! Платили са му да участвува в този недостоен фарс. Жалко за България ! Ако сме в цивилизована държава,самият Доган трябва да бъде разследван и пратен където му е мястото.
  • 20 заза

    1 0 Отговор
    Тези тумбаци не са никакви делегати.Повечето са собственици на фирмите от така наречения обръч,а другите са дошли да дремнат и гледат безплатно театралната постановка Увековечаването на Доганя.
  • 21 Иван Костов

    1 0 Отговор
    Golyama postanovka napraviha! Ako beshe realno i momcheto go beshe gramnalo shteshe da stane nazionalen geroi na Balgariya!
  • 22 abe, mani...

    1 0 Отговор
    Кокинов е ненормален, трябва него да го наритат така, тоя, изобщо откъде се появи такъв.....мишок.
  • 23 горилата

    1 0 Отговор
    театър всичко е театър идат избори за да се говори и се печелят гласове е тази постановка Ако е искал да го убие ще ше да използва боен пистолет а не газов и тогава тези смели тумбаци щтаха да са с пълни гащи
  • 24 карата

    1 1 Отговор
    На нашата държава и тябват ето такива хора ка то това момче ЕВАЛА ТИ права
  • 25 Христо Ковачев

    1 2 Отговор
    СЪБИРАМЕ СЕ 5 ИЛИ 6 ЧОВЕКА ,ПУБЛИЧНО ПРЕБИВАМЕ НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ НАПРИМЕР,А ПОСЛЕ НИЩО НЕ НИ ПРАВИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,ЗАЩОТО ПОЛИЦАЯ Е ПОИСКАЛ ОТ НАС РУШВЕТ НАПРИМЕР И НИЕ СМЕ ГО ПРЕБИЛИ В СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ
  • 26 Калоян Велинов

    1 1 Отговор
    СЕЩАТЕ ЛИ К'ВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ,АКО ТОЯ ПИЧ СЕ КАЗВАШЕ ''ИВАН ИВАНОВ''НАПРИМЕР???БИЛИ ГО БИЛИ В СЪСТОЯНИЕ НА ''АФЕКТ''!!!АМИ,ЧЕ И ТОЙ МОЖЕ ДА Е БИЛ В СЪСТОЯНИЕ НА''АФЕКТ''!!!ЗНАЧИ ''ЗА КУЧЕТА И КОТКИ МОЖЕ,А ЗА ПРАСЕТА-НЕ МОЖЕ''ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ТОДОР ЖИВКОВ!!!!
  • 27 Хан Кубрат

    1 1 Отговор
    Мисля,че трябваше да го набият,не можеш да вадиш оръжие на които и да е ....
  • 28 Красо Зелето

    1 1 Отговор
    Защо ли си мисля, че са го били не за това, че е извадил пистолет с-у Доган, а защото не го е гръмнал, и е оставил тази работа за тях!
  • 29 asdfg

    1 0 Отговор
    ako naistina ima 4ovek koito smqta 4e tova e istinski opit za ubiistvo prosto trqbva da otide na doktor da go pregleda , tova si e 100% postanovka organizirana ili ot ahmet4o ili ot obkrajenieto mu , mom4eto otnese perdaha za toq kade klati gorata , ako naistina ima6e namerenie da go ubie 1-vo nqma6e da e gazov pistolet ili nai malkoto koeto e 6te6e pone da go zaredi ... na tiq amatiorski inscenirovki nemoga da povqrvam 4e ima hora koito vqrvat , vsi4ko e edin golqm PR koito 6te im donese izgoda na sledva6tite parlamentarni izbori , falsh falsh i pak falsh , ne vqrvam na nito edna partiq vsi4ki sa edin dol drenki samo hvargat razni kompromati edni za drugi , a taini4ko pod masata si razpredelqt milion4etata koito sa istiskali ot bedniq mizerstvash balgarin , takava mafiq i tekova 4udo go nqma nikude po sveta ... to biva biva ama tqhnoto e po visha forma na naglost
  • 30 гражданин кокиинов

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "BATIO VI ":

    кокинов еза съд ане за прокурор щом допуска саморазправас безащитени такова чудо не е било с такива прокорори не в шенген никога шенген пази боже от такива прависти
  • 31 эээ

    1 0 Отговор
    Не може и не трябва!!!
  • 32 Гостенка

    1 0 Отговор
    Трябва да има повече Българи като това момче, ЕВАЛА ,че го направи.Ония дебелите трябва да ги изселят,мисля .че такива нямат място при нас.
  • 33 гризли

    1 0 Отговор
    СЪД ЗА БИЯ4ИТЕ И ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ХИ4 ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ТАРИКАТИ
  • 34 афектед

    1 0 Отговор
    Момчето имаше много учудена физиономия. Дори не са го предупредили, че ще го бият, когато са му давали парите.
  • 35 Шамъ

    1 0 Отговор
    Съд за резпасаната политическа сган,тези ли искат да ни управляват.Долни низки душици , те първи ще избягат като видят зор.Ако не ги подведат под отговорност ще се дискредитира страната.Стега сме търпели да безчинстват безнаказано.На някои от тях интелектът е по нисък от този на куче,знам го защото съм контактувал с тях.Наказание за б...ците
  • 36 недоволен гражданин

    1 0 Отговор
    Прокурор който оправдава насилието над неутрализирания вече нападател не е за поста който заема. После защо бандитите биле на свобода и нямало осъдени.
  • 37 kkk

    1 0 Отговор
    турци по 120 кила го ритаха,ама ако някой от тях се окаже на сане с този младеж,ще удари кафявия печат на гащите. страхливци и подмазвачи и лизачи на доганския г.з.
  • 38 Maurice

    0 0 Отговор
    Постановката е явна,няма спор! Тези от НСО по цял ден тренират такива ситуации,а никой не извади пистолет да го гръмне в крака. То ако така с голи ръце се тръгваше срещу човек с пистолет,значи ще да е от планетата Криптон. Жалко е,че в НСО взимат на работа мутрите на убитите босове. До един са дрогирани със стероиди,което им влияе на психиката. Помня,че преди 3-4 години Първанов лично покани Багата в НСО за да му е охрана. Та покрай такива служители на МВР,се говори за полицейщина. Да не ви казвам ако някой редови полицай като мен посегне на гражданин,та било то и орка от махалата,какво ще му се случи. То не са наказания по вътрешния ред,то не са уволнения. Но когато някой от тясното обкръжение блъсне линейка и я преобърне,или вкара в канафката цивилен автомобил,то винаги вината е в другите. Да не говорим за паричното състояние на началниците и директорите в МВР. До един са мътно корумпирани,пазят гърба на пласьорите и сводниците. Там е полицейщината. На улицата обикновените полицаи от години не са това което са били. И това си личи по дребните престъпления,които зачестиха. Хората нямат страх от нищо и ги блазни нашата безнаказаност. Съдба на оФчи народ...
  • 39 Трибал

    0 0 Отговор
    Виц на музовира !!!

    Пращат убиец да убие Доган - не се връща. Пращат втори - и той не се връща. Пращат най-добрия си човек. Връща се целия насинен, изподран, едва ходи - не изпълнил задачата.

    - Какво стана? - питат го.

    - Ами какво... Карах по плана - отивам на курбан Байрям, смесвам се с тълпата. Приближавам се до него, вадя пищова... и като скочиха върху мене всичките хора от тълпата, като взеха да ме дърпат и да ме бутат...

    - ???

    - ... и всичките викат "дай на мене, дай на мене!"
  • 40 Maurice

    1 0 Отговор
    Колкото до Кольо Кокина,той си е пионка. Да не мислите,че не знае как трябва да действа и какво трябва да каже. Просто знае,че после ще му се обади някой,ще му каже две сладки приказки и Кольо ще обърне на 180 градуса. Поне е честен. Можеше да обещае възмездие за побойниците и после всичко да се потули,когато отшуми. И без това сме късопаметни и помним до вчера. И как инъче,когато всеки нов ден ни поднася поредната порция шокиращи новини. Всеки мисли,че изхода е на летище София,но всичко е в главите ни,защото ние сме тези които всеки ден правим тези шокиращи новини,а не филанкишията!!
  • 41 Трибал

    1 0 Отговор
    Че то има ли някой във властта случаен и да не е марионетка!?Думичката ВЛАСТ отговаря на всички под въпроси!
  • 42 балканджи йово

    1 0 Отговор
    еничари, момчето е герой ...... Да ги пуснат на хората, пък да видим кой кого ще бие.....
    Жалко, че дори и да осъди еничарите в Брюксел, щото тук ще е невъзможно, пак ще плащаме НИЕ, тези които работим и правим нещо в тази скапана държава.
  • 43 Трибал

    1 0 Отговор
    За съжаление трябва много патрони и много копане!
  • 44 ак-а

    1 0 Отговор
    Ех само си мечтая ако беше извадил АК-47 със сгъваем приклад и скъсена цев и 10 пълнителя по джобовете, сдвоени с червено тиксо, тия бабаити щяха да станат на дроб, заедно с главатарите им, абе красота.....
    Щяха да настъпят всенародни празненства!
    Все едно сме спечелили златни медали на световното.
  • 45 Трибал

    1 1 Отговор
    Предпочитам приклада да е бил дървен!И по добра опора имаш за стрелба от сгъваемия и за бой става да размажеш някоя свинска кратуна!

    Коментиран от #48

  • 46 Бай хой

    1 0 Отговор
    Башибозуците викаха УБИЙГО значи трябва да бъдат съдени за опит за убийство а други за подстрекателство към убийство.На записа се вижда как единият муджахидин извади нож от пояса си и го подаде на Бисеров.Явно са подготвени от по рано.
  • 47 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Жал ме е за момчето сега ще го измъчват цял живот а ние ще коментираме с биричка пред компютъра.
  • 48 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Трибал":

    И къде да го скрие този АК-47 с дървен приклад?? Отзад определено ще види зор. Явно искаш с метровка Драгунов да влезе,ама да си го мушне в задния джоб на дънките. Най-добре да се беше препасал с няколко калъпа Ц4 и да направи турска баня-кървава!! Нищо лично против турците,но много против фанатиците от ДПС!
  • 49 харви лий осуалд

    1 0 Отговор
    На умряло куче нож вадят! Съд и за тях! И каква е разликата между един гражданин (обикновен) и политическа гад, която краде и насажда омраза?! Ако на някой човек на улицата му извадят газов дали ще го раздухват толкова?!
    Май трябва да откачаме вече..........
  • 50 Трибал

    0 0 Отговор
    До Maurice

    ак-а написа че само си мечтае ти пък !Знам че не става нито е мястото за стрелбище по движещи цели!Просто уточних че дървения приклад има по добър упора за стрелба,знам го от личен опит!
  • 51 месара

    1 0 Отговор
    Ако ще го съдят за заплаха за убийство то тези до един викаха убийте го да ги съдят и тях
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Трибал

    0 0 Отговор
    Каква заплаха за убийство ти пък!!!
    На мене ми се стори че искаше да му подари цветя,и да го покани на танц!Със пръст не го е докоснал циганина сам си падна на земята!
  • 54 sali.islyam

    0 0 Отговор
    pokray.stado..turtsi..bay.DOGAN...kakif.tur4in.e..DOGAN....toy.moje.dae.brat4et.samo..sis..IVAN>>>KOSTOV...
  • 55 Трибал

    0 0 Отговор
    Никъде не стана ясно как точно го заплашва!
    Показа му че си е купил газов пистолет,и толкоз,и другия резания пищов да му беше показал все същото!Даже нищо му не каза да отправи заплаха някаква да го удари бутне или каквото и да било!Показа му че си е купил газов пищов турски,и уважава турското а онези джагали зле го разбраха и му се нахвърлиха!
  • 56 месара

    1 0 Отговор
    Не знам дали е постановка но дано са разбрали че не са недосегаеми и безсмъртни защото от доста време се мислят за такива.
  • 57 нашите пари

    1 0 Отговор
    Охраната на Доган струва на българските данъкоплатци 2,5-3 милиона лева годишно - е това не е нормално

    Коментиран от #60

  • 58 чочко

    1 0 Отговор
    ако беше решил доганчо вече да е с паметна плоча.......за мен си е постановка от всякаде!!!
  • 59 Иван

    1 0 Отговор
    Аз лично държа всеки който е предприел саморазправа и побой да бъде осъден.
  • 60 Авакум Захов

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "нашите пари":

    Питай ги от кого толкова го пазят и за какво са изхарчени парите!
  • 61 Деба

    1 0 Отговор
    Влезнал престъпник в собственият ти дом да те обира/убива/е*е нямаш правода го убиеш освен ако не докажеш безспорно, че е при неизбежна самоотбрана и има реална заплаха за живота ти, нищо че може да си в състояние на афект! А тия - афектирани били и толкос?!? Какъв е тоя двоен стандарт за прилагане на закона?! Нали сме равни или е само уж?! Дано им се върне с лихвите на "биячите" щото явно закона не ги лови!
  • 62 joro

    1 0 Отговор
    Абе какьв атентат бе,Ама и медиите ги дрьнкат едни.Та ако ниакои иска да убие Доган така ли 6те го направи,ще си го грьмнат като много други преди,та това е една пародиа само и само Бьлгариа да бьде пак опетнена пред света,а Доган да се пенсионира като герои.А пьк тоиа Лиутви Местан за какьв етни4ески проблем говори като в слу4аиа миусулманин атакува миусулманин,а пьк и тези делегати ами ето това е литсето на управлиава6тите арогантни ,озлобени простатси готови да направиат публи4ен лин4 само зада се доказат на боса!Браво на това мом4е за смелоста му да се опьл4и на тази система,колкото и да нее приемлив на4ина му ама то друг и ниама.Ако мога да му помогна морално или финансово 6те го направиа!?
  • 63 кик

    1 0 Отговор
    виждате как се саморазправят политиците с 4овек от народа в ужким дмеократи4на държава вси4ко това в кави4ки, после по предизборни кампаний ви говорят колко са добри как ще направят животът ви много хубав ала бала и тем подобни глупости и лъжи и сега в лицето на това мом4е вижате исинската им същност, това са уроди който ако народът ми даде силата си да го направя с брадва ще ги наредя и един по един ще им изпо4упя ставите след което ще им режа крайниците и ще ги оставя да умрат в агония пред о4ите на жените и децата им...
  • 64 xristo xristov

    0 1 Отговор
    bat Boiko 6a oprai vsi4ko.
  • 65 Bhrrhb

    1 0 Отговор
    Според чл.34, ал.3 от Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД) :
    " При използване на физическа сила и помощни средства охранителите са ДЛЪЖНИ да ПАЗЯТ живота и здравето на лицата, срещу които са насочени."

    ал. 4 "Използването на физическа сила и помощни средства се преустановява незабавно след постигане целта на приложената мярка."

    Нарушени са ал.3 и ал.4, надявам се нашата съдебна власт да НЕ си затвори очите за този случай !
  • 66 666

    1 0 Отговор
    И,натегливото предателско сервитьорче БИСЕРОВ си записа актив върху побоя над момчето.Дано да те наградят с някоя годинка във Бургаският затвор,....и по често да се хващаш за палците!
  • 67 боксьора

    0 0 Отговор
    Това не е поведение на държавни чиновници,това е жива простория . Ще скачат политици дето народа ги е избирал да се бият срещу един човек напълно безпомощен.Там ли им е силата?Че да направим България кечаджийска държава-видяхме ги как скачат тъпанарите да ритат и бия с юмруци-особенно онзи пехливанин дето сто пъти го дърпаха а той все налита.Иска ми се той да беше н амястото на момчето а аз на неговото-мазен дебелак.
  • 68 Шофьорът

    0 0 Отговор
    Не оправдавам нападателя за постъпката му,освен ако е добре платена.Това си е екшън от турски сериал,необмислен сценарий и още по-лошо изпълнение.Но съм възмутен от нанесените удари,ритници върху поваления нападател.Днес искат да бият,ритат,скачат върху безащитен а утре ще искат да колят или кой знае какво.Държа да бъдат подведени под отговорност тези бабаити.
  • 69 некойси

    0 0 Отговор
    Най-яркия пример за това какви хора участват във властта и управлението и какво може да се очаква от тях. Чувството за безнаказаност и недосегаемост у тях е толкова силно, че си позваляват физическа саморазправа с макар и неутрализиран нападател в ефир пред милиони свидетели. Трябва да бъдат подведени под отговорност, най-малкото за да се покаже, че е останала все пак някаква капчица държавност.
  • 70 4ubanin

    1 0 Отговор
    ЕНИЧАРИ ЗАПТИЕТА ИЗБИИТЕ СЕ
  • 71 содом

    0 1 Отговор
    F.CK OFF на всички политици
  • 72 мохамед

    1 0 Отговор
    ДПС - долни побоиници и съдисти
  • 73 A.A.A.

    1 0 Отговор
    Простотия е да казваш, че Местан и Доган са умни хора! Видяхме им оаканите задници! Биячите направиха демонстрация от къде са и какъв им е ротенциала!
  • 74 да трут

    1 0 Отговор
    Мястан и Ятаган са от една партия ---- ДС
  • 75 миро

    0 0 Отговор
    Много културни тия депутати, има на какво да ни научат.

    Коментиран от #81

  • 76 кик

    0 0 Отговор
    зна4и и кокинов е тур4ин върбуван към доган

    изберете ме за някакъв депутат и аз ли4но ще разстрелям ур..те в парламента когато има парламентарен контрол и когато залата е пълна, ще създам ядро за преврат с хора от атака и за вси4ки политици, кметове, депутати бивши и настояши ше ги разстрелвам ли4но аз, ще създам ли4на гвардия от няколко хиляди верни ми бойци с който ще управлявам и раздавам правосъдие в страната
  • 77 поет

    0 0 Отговор
    НАРОДНА ПЕСЕН ЗА ДЕЛИ ОКТАЙ ПЕХЛИВАН

    Бургазлъ коджа бабаит,
    Октай пехливан – баш чешит:
    Гитмек ДПС делегат,
    Япмак на Доган атентат,
    Нереде София сокак,
    Нереде НДК конак…

    Доган ефенди – лаф моабет,
    Октай пехливан – юруш напред!
    Бастър пищов! Вай – сакатлък:
    Цък, Цък… Пищов кутсус – язък!

    ДПС делегат дунамнъ,
    Дунамнъ – бая патакламъ:
    Чок кютек, Октай завалия,
    Октай – будала аджамия!
    Вай, вай, Дели Октай – кютек чок,
    Вай, вай Дели Октай – файда йок!

    Доган ефенди – рахатли,
    Местан ефенди – курназли.
    ДПС миллет – йок хаир…
    Аврупа – маскара сеир!!!
  • 78 ЛЕВСКИ

    0 0 Отговор
    Доган к...ле ,отур секим бак Истанбул -превот качи ми се на к... да видиш Истанбул от високо.ПАРТИЯ ЗА ДАРЖАВНИ КРАЖБИ И НЕНАКАЗАНИ СВОБОДИ,това е тази измислена турска партия.ама за е... са наще ш..ни политици кадето им позволиха....Плаче ми се,от едната страна турските БЕДЖЕЦИ а от другата страна циганските термити разрушават ли разрушават милата ни татковина БАЛГАРИЯ.

    Коментиран от #80

  • 79 lusiya

    0 0 Отговор
    абсолютно сам си падна и се търкулна даже . Милсех че само аз сам го забелязала :))))
  • 80 доган

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "ЛЕВСКИ":

    На вас с бат Бойко все другите са ви виновни,щом всичко от турците и циганите зависи,че дайте ни властта/президент,мин.предс./ да ви покажем как се командва и да знаем защо ни плюете.Иначе казано на калпавия х..й вълната е виновна-е това сте вие.
  • 81 доган

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "миро":

    Там са делегати,а не депутати.Пък тоя дупедавец го биха и още ще го бият с този акъл,защото навремето майкй му и баща му не са го били -ей това е-Да му дойде малко ум в кратуната проста.
  • 82 Emo

    1 0 Отговор
    Ей Догане, властта ще видите през крив макарон, всички до един като теб, мустакати, трябва да бъдат нарезани ако не, то поне изгонени от държавата ни, с нищо не заслужавате да живеете тук, неграмотни на 99% и нахални, отивайте си у вас!!!

    Коментиран от #83

  • 83 доган

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Emo":

    Нали ни изгонихте през 89г.защо затворихте границите и ни върнахте,сега щяхте да си живеете спокойно с вашите братя-циганите и ние нямаше да ви притесняваме.Е щом ни върнахте значи сме си у дома си.

    Коментиран от #97

  • 84 pedro

    0 0 Отговор
    kakva partia, kakvi delegati, kakva demokrazia - vidia gi zial sviat, 4e sa edni neuki, malogramotni ba6ibozuci s pwrvosignalno mislene i deistvia. dokoga 6te twrpim antikonstituzionnata partia?! za 4ii prava i svobodi se bori?! na banditskite obrw4i, vpili se kato smwrtonosni metastazi v na6eto ob6testvo?! anatema!!!
  • 85 Вел Ван

    1 0 Отговор
    Октай Енимехмедов новият Левски
  • 86 VVV

    0 1 Отговор
    PLA4AT ZA RUSKA SABQ PAK TES 4ATACI MAI RUSNACITE SE NA OPRAQT INA4A NQMA SPASENIE BRATQ BALGARI
  • 87 Гост

    0 0 Отговор
    Това, че има опит над Доган за покушение ни позори пред света. Но такива неща не са наш патент. И не от личната постъпка на един човек да стреля, света ще направи големите изводи за нас. По-важно е как ще реагира обществото. А то се видя на конференцията на ДПС как реагира. И това беше реакция на делгати- хора излъчени като представители. Хора, които възприемат себе си за елит. Да не забравяме какво напарави Брайвик. Но какво мислят хората сега за Норвегия. Вие "уважаеми" делегати, опозорихте България, а не Октай Енимехмедов. Вие сте срам за България.
  • 88 Трктора

    0 0 Отговор
    Ами щом е скочил пича значи му е писнало от Догановите лъжи.Сигурен съм ,че има хиляди привърженици които го оневиняват....евала .
  • 89 бенджи

    0 1 Отговор
    До Доган Ей МАКАРОН-никой невие връщал,а ви се върнахте щото там неможете да прогресирате.България е страна на българите ,Турция на турците ,а Индия на циганите.Ае сега всека жаба да си знае гьола
  • 90 pesho

    1 0 Отговор
    Догане аз съм турчин и никой не ме е гонил през 89!Останах тук.Дори тук се реализирах пи-добре,отколкото ,ако бях заминал. Това е моята родина,тук съм роден, тук подобно на теб има българи,които не обичат турците,но това са малцина. Турците и българите български граждани са толератни и си живеят .Никога не гледам турска тв ,а само българска тв,защото ме вълнува тук !
  • 91 кап.Петко Войвода

    1 0 Отговор
    Октай да го съди държавата,а онези продажници биячите и тех да ги съди даржавата ,мера според мера,а народа да знае че ОКТАЙ ПЕХЛИВАН ИМА ЛЕВСКО СЪРЦЕ,а не като тези братя българи само на МАСА и пред хубави жени.
  • 92 кап.Петкп Войвода

    0 1 Отговор
    Тези партиййци от ДПС не са турци те са еничари.
  • 93 кап.Петко Войвода

    0 0 Отговор
    Песен вече има за ОКТАЙ ПЕХЛИВАН.
  • 94 gogoto

    1 0 Отговор
    Лоша случка.
    Аз съм Българи и приемам за Българи всички които живеят тук и се опитват да подобрят живота в тази иначе поставена пред пълна мизерия "държавица"!
    Не деля хората на "Цигани" "Турци" и др.
    НЕ Е НУЖНО ДА СИ ЧЕРЕН ЗА ДА СИ ЦИГАНИН, И НЕ Е НУЖНО ДА СИ ОТ СЕЛО ДА СИ СЕЛЯНИН (това е мое мнение и изказване което не е равнодавно)!
    Реално познавам толкова много хора родом от София (поне 5-то поколение) които са изключителни СЕЛЯНДУРИ, и доста хора уж от "чистата раса" пък се държат бетер Циганите!
    Предполагам ако се замислите и Вие имате сходни познати?
    Иначе за случката: Може да е лошо и неправилно това което мисля, но СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ГО ЗАСТРЕЛЯХА!
    Трябва да има възмездие над всички обрали и окрали тази така наречена "Наша Родина"!!!
    За съжаление колкото по-дълго време крадеш, толкова по-трудно те хваща закона. Затова решението е като от не до там далечната 1996-1997 година, но с ГОЛЯМОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
  • 95 бии народе

    0 0 Отговор
    Следващия път като видите депутат, бийте и ритайте! Явно право да го направите и не би трябвало да имате проблеми...
  • 96 марио

    0 0 Отговор
    Пичове,много сте нахъсани,лошо нема,лошото е че пак цялата тази енергия ще се похаби напразно,така никой не ни взима на сериозно което е много жалко за нас и нащо поколение.Чудно ми е колко още ще търпиме и турската и наща измет в парламента и останалите клони на власта.
  • 97 Симеон Симеонов

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "доган":

    ти расист ли си ,та ръсиш глупост след глупост
  • 98 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    ПРОКУРОР КОКИНОВ -СЛУЖИТЕЛЮ НЕОРИЕНТИРАН В СТРАННАТА СИ КАРИЕРА КОЯТО ВЕРОЯТНО ДРУГ ШЕФ Е ПРЕДРЕКЪЛ ... ( типично по скапания български начин ) ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ ПРАВИЛНО ТВОЕТО СКАНДАЛНО ВИЖДАНЕ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЧЕ : – АКО НЯКОЙ РАЗГНЕВЕН ГРАЖДАНИН ПОСЕТИТЕЛ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА НА БУЛ . ,,ВИТОША''- 2 ПОД ВЛИЯНИЕ НА АФЕКТ (КОЕТО НЕ СЕ СРЕЩА РЯДКО И КОЕТО ТИ ПРОБУТВАШ КАТО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПРОСТАЦИТЕ ИЗВЪРШИЛИ ПОБОЯ ) НАПЛЕСКА ШАМАРИТЕ НА СЪПРУГАТА ТИ КОЯТО РАБОТИ В СЪЩАТА СГРАДА (!? много странно - не мислите ли ? ) ТИ БИ СЕ ИЗКАЗАЛ ПАК ТОЛКОВА НЕАНГАЖИРАЩО - БЕЗГРИЖНО И БИ МОГЪЛ ДА СИ ТОЛКОВА ,,ЛАРШ'' ???????? ? И БИ ЗАЯВИЛ ТВЪРДО : – Н"иЕ ???? ПРОСТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВАТЕ -„СВАЛЕНИ ГАЩИ'' И ЩЕДРО ,,ПРЕДЛОЖЕНИЕ'' ОТ ВАС КЪМ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ... ! ( питам се : - Защо се държите като ... а и сте мишки има няма 23 скъпи години от живота на всеки един човек в крепостната територия - насред балканите ?????? СЪСИПАХТЕ СЕ СЪС СЛУГИНАЖА СИ -СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА СЪСИПАХТЕ И НАС ... НО БЕЗ ВАС МОЖЕ А БЕЗ НАС - НАРОДА ... НЕ !!!! ...???)
  • 99 стеффан

    0 0 Отговор
    според мен за опит за убийство на политик е трябвало да го почерпят с биричка и цаца а не да го бият
  • 100 Ангелов

    0 0 Отговор
    Категорично трябва да се търси наказателна отговорност на биячите. И бат Бойко защо в случая мълчи като мишок? Нали винаги тича пръв да се изказва? Алоооооооооо Мики Маус нямаш ли мнение по въпроса?
    Имам предложение в случая - Б.Б. персонален охранител на Доган. И без това има опит и ще се справя /дали?/ , а не да се занимава с неща , които не разбира. Какви 5 лв., какъв Бойко Борисов?
    Той в случая мнение няма ли? .............аман от бутафорни тъпаци.