Last news in Fakti

11 Август, 2021 15:15 10 810 96

Гласуваш за "Има такъв народ" - получаваш реанимация на ГЕРБ и спокойствие за ДПС

  • има такъв народ-
  • герб-
  • дпс

Саботажът на третия мандат, който готвят ИТН, ще препотвърди това с още по-голяма сила

Гласуваш за "Има такъв народ" - получаваш реанимация на ГЕРБ и спокойствие за ДПС - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

С всичките си действия и бездействия "Има такъв народ" реабилитира ГЕРБ и осигурява комфорт и спокойствие на ДПС и задкулисието да си кроят и реализират планове за различен тип договорки, с които корупционният модел да бъде запазен, но с по-приемливи за гражданите лица. Приемливи за тези граждани, които нямат навика да проверяват хората, за които гласуват, а се доверяват изцяло на това, което им се представя от телевизора.

Докато всички коментират "Има такъв народ" - преди всичко с негативна конотация, допреди малко Бойко Борисов съвсем спокойно си даваше брифинг от централата на ГЕРБ, изтъкваше опорните си точки с характерната за него самоувереност и, забележете, отговаряше на журналистически въпроси, сред които обаче нямаше въпроси нито за чекмеджето с пачките и кюлчетата, нито за къщата в Барселона, нито за всички други скандални моменти, свързани с него и управлението на ГЕРБ. Не е ясно дали това може да вдъхне нов живот на бившите управляващи, но със сигурност хората, които протестирахме, не протестирахме за алогично политическо поведение, абдикация от отговорност, реанимация на ГЕРБ и спокойствие за ДПС и всичките ѝ инструменти в различните институции.

Почти вече не се чува и нищо за задкулисието, за икономическото и политическо влияние на ДПС. В големите национални телевизии изобщо не става дума за това. Добре че медии като ФАКТИ се сещаме да обръщаме внимание на това.

И както всички са се впрегнали да коментират Трифоновата ИТН, те от своя страна с всяка следваща минута показват ясно кои са враговете им, окачествявайки ги като "предатели". Техните врагове са "Демократична България" и "Изправи се.БГ!" Ние идваме", а не например Бойко Борисов, не Ахмед Доган, не Делян Пеевски, не Иван Гешев, абсолютно не и Сотир Цацаров.

А защо според "Има такъв народ" ДБ и ИБГНИ са "предатели", ще попитате. И отговорът е, че защото те поискаха документално гарантиране, че поетите ангажименти за политики ще се спазват. Когато "Демократична България" заговори за това (в частност Христо Иванов), плюс критикуването на личностите в проектокабинета на ИТН, последните манипулативно и пропагандно започнаха да твърдят, че ДБ иска постове, защото се споменали имената на Кирил Петков и Асен Василев като хора, които са одобрявани от политически активните български граждани.

"Демократична България" и "Изправи се.БГ!" са "предатели", защото отказаха да подкрепят правителство на ИТН на сляпо - правителство, изпълнено преди всичко с анонимници, нямащи ярка гражданска позиция по българските топ приоритети като съдебната реформа, и правителство, за което топ приоритетите на протеста от миналата година не са приоритети. Последното стана ясно от листчето, което от "Има такъв народ" са дали на потенциалните си партньори. Христо Иванов го прочете пред журналисти. А за частта с личностите е резонно да се попита: защо "Има такъв народ" не покани ярки личности с гражданска позиция като Лозан Панов, следовател Бойко Атанасов и много други?

От ИТН не обелиха и дума за основателните възражения по тези въпроси, а изцяло се фокусираха върху това да обвиняват и обиждат, просто защото само чрез пропаганда в определена посока могат да задържат на своя страна и тези, които най-безкритично им вярват. А те не са малко.

С оглед фактите, не, не ДБ и ИБГНИ вдъхват нов живот на ГЕРБ. Прави го "Има такъв народ" с цялостната си политическа несъстоятелност. А саботажът на третия мандат, който готвят ИТН, ще препотвърди това с още по-голяма сила. Имайки предвид и това, време е и "Демократична България", и "Изправи се.БГ!" Ние идваме" да изострят максимално тона към ИТН, за да не благоприятстват пропагандата им за вменяване на вина. "Мостовете са изгорени" изначално, още в момента, в който за премиер бе предложен кадърът на Тройната коалиция Николай Василев.

Факт е, че излизането от тази ситуация с позитивен за България край, ако въобще може да се говори за някакъв вид край, ще е много, много трудно. Пипалата на задкулисието на ченгетата от ДС са пуснали корени почти навсякъде и опитите за реформаторски действия в полза на нормалните граждани се парират с всячески средства и схеми. Битката за нормалност обаче си заслужава, макар и шансовете да са срещу нас гражданите, тъй като огромните ресурси не са у нас, а у консуматорите на гранд корупцията. Точно както е било и непосредствено след измамното срутване на номенклатурна България през 1989 година.


Бел.ред.
2.5 млн. българи поискаха през 2016 г. мажоритарни избори в два тура за НС, но политиците отказват да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас избраните след това парламенти? Линк към резултатите от анкетата


Поставете оценка:
Оценка 4 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anton

    129 22 Отговор
    Че Слави кога е задавал неудобни въпроси на някои от ДПС? Защо някой се чуди изобщо?

    Коментиран от #63

  • 2 Даааа

    116 21 Отговор
    Чалгата утече в канала, правят се нарасеяни, да отклонят вниманието от каскета.

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Емил

    40 53 Отговор
    Не може да се плюят 55% от българските избиратели! Когато обявяваш толкова много хора за глупаци, е добре да се погледнеш в огледалото!

    Коментиран от #31, #62, #90

  • 4 мхм

    70 10 Отговор

    До коментар #2 от "Даааа":

    Да прикрият дпс и герб хубаво краденото от народа.
  • 5 Грульо

    97 13 Отговор
    Гласуваш за ИТН - удвояваш тиквите. :D

    Коментиран от #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Емил

    23 27 Отговор

    До коментар #2 от "Даааа":

    Мечтииии! Ако ставаше толкова лесно, отдавана да сме се отървали от русофилистизма! Най-трудно се променя психологията на един народ!

    Коментиран от #85

  • 8 Продай България

    36 35 Отговор
    Пропаганда за соросоиди и тъпаци от Мавъра и Мустафа Херо, работят ви здраво с по 30 статии на ден

    Коментиран от #21

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шах на сорос

    37 61 Отговор
    ИНТ не са управлявали и един ден!!
    Защо всички соросоиди пръскат жлъч и плюнки всеки час против тях??

    Коментиран от #25

  • 11 хаха

    45 43 Отговор
    Гласуваш за ДБ получаваш Иво Прокопиев и Иван Костов.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пунта Канна

    17 63 Отговор
    Идва Радева зима. Затягайте коланите.

    Коментиран от #15

  • 14 просто човек

    37 16 Отговор
    ИТН+ГЕРБ+ДПС=ВНЛ
  • 15 Последния Софиянец

    39 4 Отговор

    До коментар #13 от "Пунта Канна":

    Номера с Жан Виденов повече няма да мине.Ще висите на Орлов мост.

    Коментиран от #42

  • 16 да четат

    31 9 Отговор
    Има такива овце.
  • 17 неее

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Грульо":

    Едните са кратуни.
  • 18 хаха

    26 36 Отговор
    Факти напоследък започнаха много да препечатват мнения на разни соросоидчета. Явно обрачите от фирми на Прокопиев плащат добре.

    Коментиран от #28, #55

  • 19 Той

    23 34 Отговор
    Петърчо....обичаш ли да смучиш бибата, явно да. Щом ИТН са виновни, значи си захлебил... а тези дето редиха срещи, политики еднакви и накрая им рекоха, за без от баница, няма подкрепа
    Тези каква се бе мамyт, явно всички медии сте еднакви, като за 112 място, жалки платени...

    Коментиран от #76

  • 20 Мразя

    25 23 Отговор
    Вече думата НОРМАЛНОСТ. Карадайъ я превърна в клише, и от самата асоциация на думата с ДПС и Карадайъ (а дали не е по-правилно да се изписва Паккрадъ) ми призлява, и тя става политически оксиморон на същноста си. Никога повече за ИТН! За мен вече те са равнозначни на ДПС и отчасти ГЕРБ! Долу Слави! Ще гласувам за единствените, които до момента, бяха последователни и не се поддадоха на шантажа - ДБ!

    Коментиран от #34

  • 21 Стефан

    24 8 Отговор

    До коментар #8 от "Продай България":

    Ей тоя мавър и след 50 години ще е оправдание за некадърниците.
  • 22 естет

    6 11 Отговор
    ся, моментът със спокойствието го има. но не съм убеден, че идва от дългуча - ристю и маяма се постараха доста. също.
  • 23 Доротея

    24 10 Отговор
    За ИТН Мая и ДБ са предатели, което е без смисъл. Може да те предаде близък, свой! Никога те не са били свои! Уж ще подкрепят президента, а грубо нападат назначените от него министри!? В синхрон с ДПС. Пълен разпад на демократичните нрави и обичаи! Шоо без червена точка и числото 5 в кръгче!
  • 24 Пунта Канна

    27 25 Отговор
    Само да припомня когато ГЕРБ управляваха с ДБ (тогавашния реформаторски блок) Христо Иванов каза "С г-н Борисов се работи професионално". Обаче когато г-н Борисов ги изгони и им взе порциите изведнъж стана мутра и пропагандната машина на Прокопиев започна да излива пумия върху ГЕРБ. Същото наблюдаваме в момента с ИТН след като отказаха порции на ДБ.

    Коментиран от #32, #65

  • 25 Мат на сорос

    24 24 Отговор

    До коментар #10 от "Шах на сорос":

    Защото ИНТ отказа инструктаж от Козяк. Херо е бясна и вдигна на крак цялата медийна соросова гилдия.

    С ДБ нямаме бъдеще, ще продължим да изчезваме като нация с 200, като послушно изпълняваме пагубните за нас евроатлантически поръчки.
  • 26 Хитър Петър

    35 13 Отговор
    Премиера им е фалшив учен и още по-фалшив бизнесмен. Министър на правосъдието, който ще прави реформи е посредствен селски адвокат. На МВР е психопат плагиат. На образованието е имуноложка. На спорта адвокат. Нали щяха да са експерти по областта си? Май само министър ката по ромски въпроси си е на мястото, но тя пък без портфейл, за да не и го откраднат!

    Коментиран от #74

  • 27 Фен

    17 30 Отговор
    Ако си пропуснал, за къщата в Барселона, испанската прокуратурата прекрати проверката, кюлчетата си останаха един тъп фейк, както и възможността на партиите на "протеста" да предложат смислена алтернатива на Борисов, впрочем! Та така.

    Коментиран от #29, #39, #50, #75

  • 28 Прокопи

    18 14 Отговор

    До коментар #18 от "хаха":

    Сега Прокопи плаща повече от Боко.
    Пари има действаме.
  • 29 Кочо

    23 1 Отговор

    До коментар #27 от "Фен":

    Но Мата още я търсят, или и тя е фейк?
  • 30 Слави

    15 9 Отговор
    да изслуша собствената си песен "Затова"и да осъзнае какво му дадоха хората и какво уби той. Затова му се връща.

    Коментиран от #44

  • 31 Мнозинството са глупци

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Генийте са единици

    Коментиран от #69

  • 32 Емо

    12 13 Отговор

    До коментар #24 от "Пунта Канна":

    Кръгът капитал винаги е присъствал във всички правителства от Костов насам. Показани са всички имена на министрите от кръга капитал.
  • 33 Наблюдател

    15 12 Отговор
    Няма да е никаква изненада ако в 1 момент се окаже че кресльовците от ИТН начело с Чалга кубето са с досиета на сътрудници на ДС! Това им поведение просто няма друго смислено обяснение! Имайте предвид, на действащите агенти досиетата не се огласяват!

    Коментиран от #84

  • 34 Пичага

    14 13 Отговор

    До коментар #20 от "Мразя":

    Нали знаеш, че твоите дб (Дай България), на следващите избори ще имат под 30 депутата.
  • 35 Фффффф

    18 10 Отговор
    Някой още да не е разбрал че чалгата е мутра....
  • 36 Ха ха ха

    4 3 Отговор
    тез х0м0 бандюги на какво се забавляват на снимкатa ?!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Петър Здравков - мисирко

    8 6 Отговор
    Провери си дъската да не лопа. Изписал си маса от глупости!
  • 39 Гената

    30 7 Отговор

    До коментар #27 от "Фен":

    Кюлчетата и Барселонската къща били фейк !?Аз на тебе ли да вярвам, или на себе си ?! Десет години свестен гражданин не може да си намери работа, или да захване някакъв бизнес, ако не плаща яко и не целува г-за на местния дерибей от ГЕРБ. Това фейк ли е, или е нещо което додея на свестните хора ? Толкова мракобесие не е имало по тия земи от времето на Червенков до днес !
  • 40 СТИВЪН КИНГ ОТ КЪКРИНО

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Застрашен":

    ......ДА НЯКОЙ ГАРВАН „ГЕРАК”👀👀👀👀
  • 41 Абе хора,

    20 15 Отговор
    Какъв кръг "капитал"ви гони, какъв Прокопиев? Не виждате ли какво се случва? 90% от вас дори и представа си нямат кой е Прокопиев и с какво е токова голяма заплаха. Захапали сте една опорка на ДПС и ГЕРБ и повтаряте без да мислите. А времена са тежки и народът трябва да мисли, защото политиците представляващи корупцията в България продадоха и нея, и нас и бъдещето на децата ни. Слави предаде България. В най-ключовия момент вади НДСВ кадри, неизвестни търговци на шнорхели и арогантни корумпирани адвокати. Вместо това можеше да подпише едно споразумение с другите 2 партии и да управлява ИТН до пролетта. Но Слави отказа да поеме отговорност с името си, отказа да махне онзи плешив адвокат и вместо да си излезе тихо и с достойнство, нападна протестните партии за да руши авторитета им и осигури спокойствие на ГЕРБ и ДПС. Тези хора от ДС, който вече 30 години крадат и онези дето от 12 години са напълнили страната с калинки и саботьори (вижте цената на тока), няма да дадат властта без кръв. За тях България не е родина, а фирма, дойна крава за пълнене на офшорки и чекмеджета. Тласкат страната към хаос и криза целенасочено. Хора, вразумете се и вижте кой е истинският враг. Неговото име не е Прокопиев и сие и вие го знаете.

    Коментиран от #61

  • 42 СТИВЪН КИНГ ОТ ДОЛНИ ДЪБНИК

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    ......АМА КАК ЩЕ ВИСЯТ ,КАТО НОВОГОДИШНА ОКРАСКА🎄🎄🎄🎄🎄🎋🎋
  • 43 Георги

    14 14 Отговор
    Заради такива платени журналистики и такива “нови” партии като ДБ, която е управлявана от олигарх сме на 112 място по свобода на словото и на дъното на Европа! Вън Герб ДПС и ДБ от България вие и ваще олигарси ни направихте най-бедните,глупави и болни хора в Европа!

    Коментиран от #46

  • 44 Песента

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Слави":

    "Затова" да стане химн на ИТН.
  • 45 кикирикииии

    13 8 Отговор
    Всичко е цирк за което Слави ще получи огромна сума.
  • 46 А така

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Георги":

    Само БСП, нали?
  • 47 Точно това

    13 5 Отговор
    направи този с многото "ум" в главата. И ще говорят тук някои наивници, че чалгарят подкрепил Президента. Дали му повярва Президентът. Спомням си какви оплювки бяха в този форум като някои от нас същото говореха, което е написано в статията. Сега може и по-лошо да стане, ако сценарият е замислен предварително - да се върне ГЕРБ. Идиотите от ИТН дадоха тази заявка като казаха, че никого няма да подкрепят. Който може да смята, да смята какво ще се получи.
  • 48 Добро е

    16 3 Отговор
    Благодаря за статията. Само да не си прави никой илюзии, че може да се кара като досега в тая държава. Кое е лицето по Магнитски трябва да разберем, Мата Хари... А Гешев трябва да бъде разследван за опорочаване на дела.
  • 49 Възможно е

    14 3 Отговор
    Аз лично мисля, че Слави не е искал да прави правителство и да управлява. Те разиграват някакво си тяхно шоу, държат се нарцистично, арогантно и имат и интригантско поведение. Имам чувството, че действат по предварителни уговорки с някого, като от самото начало загърбиха партиите на протеста. Това е лично мнение, но ми приличат на кукли на конци. Дано не е така, все пак и зад тях застанаха хора с надежди за промяна.
  • 50 Гърбава пекапейке,

    7 5 Отговор

    До коментар #27 от "Фен":

    Нашата "прокуратура" се занимава с това дело за бърцилона. Пуу гербаджийки, мис без гащи ама дращи по форумите.
  • 51 666

    8 20 Отговор
    Гласуваш за Чалгаря получаваш Радев и неговата Хунта. С две думи получаваш диктатура на военни пенсионери и ДС ченгета.
  • 52 българка

    13 8 Отговор
    Много правдива статия! Слави Трифонов и неговите папагали се превърнаха в "червеното килимче", по което да дефилират ГЕРБ, ДПС и онези скритите зад кулисите - главните мутри!
    Да низвергнем ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ИТН!

    Коментиран от #91

  • 53 Скромен

    2 6 Отговор
    Поласкан съм ! Ползувам различни ник-ове и обикновено получавам голям % лайкове за коментарите си ! Масово плагиатстват мои коментари и изводи ! А сега и автора на рубриката използува за заглавието си мой израз !
  • 54 Синдикат на Ало Измамниците

    9 5 Отговор
    А от ФАКТИ като се сещате за "тези неща", защо не ви виждаме на нито една пресконференция да им ги зададете ТЕЗИ въпроси!? Защо квичите само от вашата си кочинка!?
  • 55 Не се чуди

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "хаха":

    Прокопито драпа здраво за власта. Политическото инжинерство в ДБ не е от вчера. Там е най тъмното задкулисие. И Факти подкрепят всичко това. Можеби са с Капитал в една колесница.
  • 56 Бойко

    4 11 Отговор
    Мачкай Баце.
  • 57 Българка

    12 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Гласуваш за "Има такъв народ" - получаваш реанимация на ГЕРБ и спокойствие за ДПС"
    С действията си ИТН показаха, че са по-долни, агресивни и от ГЕРБ, ДПС.
  • 58 Българка

    13 4 Отговор
    "...нo cъc cигурнocт хoрaтa, кoитo прoтecтирaхмe, нe прoтecтирaхмe зa aлoгичнo пoлитичecкo пoвeдeниe, aбдикaция oт oтгoвoрнocт, рeaнимaция нa ГEРБ и cпoкoйcтвиe зa ДПC и вcичкитe ѝ инcтрумeнти в рaзличнитe инcтитуции."
    Неоспорим факт!!!!!!!!!!

    Коментиран от #92

  • 59 тиквата

    9 4 Отговор
    гласуваш за дб получаваш прокопиев
  • 60 Кукумей

    10 9 Отговор
    Ама стига с вашите глупости. За ГЕРБ и ДПС са гласували 35% от избирателите. Пишете статии в угода на партии спечелили 5-15% от гласовете. България не е нито Мая нито Христо. Точно за това ще отидем на трети избори. Не всеки иска промяната за която се крещи толкова и се 50 човека мятаха яйца и развалена риба на по жълтите павета. Видя се, че хората от тези партии са от още по-старите статукво. Да не се правят на големи, защото ги видяхме че властта им е самоцел.
  • 61 До тогова

    12 4 Отговор

    До коментар #41 от "Абе хора,":

    Ти или се правиш на улав или наистина чистосърдечно си се заблудил. ДБ кога ревнаха с/ у Боко? Защо Ристю го изчаткаха от ГЕРБовата власт? Нали те бяха юридическата и икономическата управа в кабинета на Боко. Той като им видя игрите и ги изхвърли. И Капитал ревна с/у него. Айде да сме малко по умни. И не ядем домата с колците.
  • 62 Остава

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    пак да гласуваш за него! И къде ги видя тези 55%?!
  • 63 Гласуваш

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Anton":

    за Продай България, получаваш Содом и Гомор.
  • 64 Тест

    3 0 Отговор
    Не/Уважаеми депутати. Спрете за малко да си ги мерите и свършете няколко неща.
    Дайте малко време на този парламент, като гласувате едно правителство което да направи няколко неща. Служебното се ползва с достатъчно одобрение и може да се сменят само няколко министри, пак Вие си ги предложете и обсъдете.
    Да предложи и вие да коригирате и приемете бюджет, който да осигури една актуализация на пенсиите и пари за мерките за подпомагане на бизнеса в резултат от Covid кризата.
    Да внесе след корекции и одобрение от парламента плана за възстановяване.
    Като свършите тези неотложни ДВЕ неща, отидете на нови избори. Когато и да поиска ИТН заедно с ГЕРБ могат да свалят това правителство и да се отиде на нови избори!
  • 65 Не лъжи

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Пунта Канна":

    и не манипулирай. Христо Иванов сам си подаде оставката. Първата попаднала ми статия от търсачката - "ГЕРБ бламира съдебната реформа, Христо Иванов подаде оставка." -9-ти декември 2015 , Медиапул

    Коментиран от #88

  • 66 ГЕРБ

    7 14 Отговор
    И какво лошо има в това .Само ГЕРБ е способен да управлява .За два месеца какво стана СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА.Само ГЕТБ и никой друг
  • 67 Бибияна

    9 2 Отговор
    Как можете да търсите разум отн тези хора, след като председателката на Парламента излиза с аргумента безапелационно "Отнемам ви думата" и точка, край. Явно добре подкована от слави-тошковците, нали е техен кадър. Домъчня ни за ПКП. Тя поне не се правеше на велик юрист и винаги лъхаше на кьопоолу.
  • 68 шишеджам

    3 6 Отговор
    Лодкаря иска постове,оня дето мяташе риби по сградите и той иска постове,курнела иска постове,е няма как да стане правителство!
  • 69 Емил

    0 5 Отговор

    До коментар #31 от "Мнозинството са глупци":

    Така е, ама доста от тези, които се мислят за гении са на отчет при д-р Цветислава и тя ги води на протести! ;)
  • 70 му ха ха ха

    4 11 Отговор
    Бат Бойко скоро ще се върне Казах
  • 71 Фаро

    2 9 Отговор
    Изтъркахте се с тая партенка, Слави не е на дпс и герб
  • 72 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    3 5 Отговор
    Слави пак ви ошашави !
    А,бе,били сте много слаби ! А и улави !!!
  • 73 Гешев :

    6 2 Отговор
    Ще има съдебна реформа! Ама друг път!
  • 74 Subaru WRX

    10 4 Отговор

    До коментар #26 от "Хитър Петър":

    Трифонов е наглец, щял да носи отговорност за шнорхела и нарциса-адвокат-кандидат-МВР-мисистър! Тия да ги разправя на баба ми. Не е депутат, не е в МИН. съвет и няма достъп до държавната "кухня". Лъсна му голия задник и затова се крие като мишка на дивана пред телевизора. Езикът му и този на малката тиква Тошко е типично улично-мутренски, подобен на голямата мутра от Банкя. Излъга очакванията на хората. ИТН, ГЕРБ, ДПС нямат място в управлението. В БГ има достойни хора, които ще изчегъртат мутрите!
  • 75 Уточнение

    5 4 Отговор

    До коментар #27 от "Фен":

    Прекратила е, защото по законите на ЕС, случаят се поема от Българската прокуратура, а всички знаем коя е тя и на кого служи.
  • 76 Продажници

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Той":

    Той Трифонов ли е собственика на баницата вече.. Дали са наясно тия неграмотници колко са нелепи от страни
  • 77 Продажници

    5 4 Отговор
    Христо Иванов е всичко друго но не и прост..много ясно че ще провери тая сбирщина там кой им дърпа конците..същото е с манолова
    ..сега оня аматьор реве като мечка че му искали на Него неща видиш ли..е маските паднаха честито
  • 78 Биби Долапчиев

    0 3 Отговор
    Слушайте тоа и ониа и гласувайте обаче за ИБНИГИ тоа пат.Кондурите таа зима па че са по пет бона чифта и Пембен че ви обарне у милионери шо си мечтаете за миналото га
    гамунги наклонени
  • 79 Стоев

    8 4 Отговор
    В крайна сметка се оказаха верни подозренията, че ИТН е проект на ДПС и работят за връщането на ГЕРБ и Обръчите им от фирми.
  • 80 jorj

    5 6 Отговор
    Негласуваш за ГЕРБ и получаваш учиндолския сарък по главата, Майчето, Хаджито, Нинчето са бонус за компенсация на цените на тока и храните!!!! Перфектно, каквото си пожела народа това получи!!!! Ще има още бонуси и глезотии за народа, само чакайте спокойно.
  • 81 Ййй

    3 10 Отговор
    Много ясно, че така ще постъпят от ИТН. Може да не са опитни в политиката, но не са лицемери и предатели като самопровъзгласилите се партии на протеста. Христо, Мая, Атанасов, Дончева, Корнелия, Бабикян и всички техни сателити са баш неуспелите лица на статуквото и сега на всяка цена искат власт и постове. Лошото е, че ИТН ще се срещнат с един още по голям предател и комплексар (РР) в най скоро време. Дано те на свой ред му разкажат играта и да му покажат, че не са толкова наивни и безобидни.
  • 82 Gen Gurko

    5 7 Отговор
    Голямо шубе ги гони демократите. Всички мисирки са на линия и плюят и плашат народа.
  • 83 Даскал

    6 8 Отговор
    Пешко-о-о-о, от всичко розследвано до тук се разбра, че няма чекмеджета пълни със злато и валута, нама къщи, пълни с любовници и незаконни деца по света по света, а и Борисов не е вкусвал месо от младенци - сукалчета. Само тези, които пускат подобни "активни мероприятия" и мошениците по душа, реализирани или не, могат да вярват в подобни глупости, като бусовете с двойни дъна от предишните избори на пример. Мошеникът по душа не може да допусне, че човек на власт не краде, както би направил той на 100%. И сега го е яд, че нищо не изровиха "чагъртачите". А вие от "Факти" видимо сте "неутрални". Да, ама не. Поне си ви знаем и съответно толкова ви вярваме.
  • 84 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    Те със сигурност нямат такива досиета и не могат да имат ,но ти сигурно ще имаш такова в психото,ако вече нямаш
  • 85 Същото

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    важи и за ф а ш а г и т е обаче няма отървия!
  • 86 До г-н Петър Здравков

    5 5 Отговор
    По глупава статия написана с толкова лъжливи твърдения и грешни изводи скоро не бях чел. Или статията е написана с цел манипулация или авторът Петър Здравков не знае за какво пише.
    Защото в предизборната си кампания ИТН убеждаваха че с партии на статуквото няма да се коалират и да искат подкрепа: БСП ГЕРБи ДПС. Дори Станислав Трифонов иронизираше Корнелия Нинова и разправяше че той е по-скоро десен и няма как да се съюзи и да иска подкрепа от БСП. Какво се оказа обаче. ИТН и БСП са едно!
    Защото изведнъж само за една седмица се оказа че приоритетите им и програмите им съвпадали Слави Трифонов официално подкрепи кандидатът на БСП, Радев за втори мандат вместо да издигне свой кандидат. Той разбира се няма да ФО направи защото ИТН са зависими от Държавна сигурност и комунистическата мафия която го създаде и контролира. Той е кукла на конци и прави това което тези мастити задкулисни играчи му заповядат. Те го държат с много неща и той няма как да се откаже иначе ще свърши много зле и няма измъкване. Да не забравяме че неговото шоу е създадено с цел омаскаряване на политически лица и манипулация на обществото чрез первезните му долнопробни скечове.
    След като го изритаха от БТВ той разбра че времето му на екрана е свършило и шоуто му е приключило като отиде в трета глуха телевизия и с цялата си горчилка, омраза, ненавист и комплексираност реши да си отмъщава на политическата класа за залезът на неговото шоу. Така че Станислав Трифонов е истинска кукла на кон
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Хи хи

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "Не лъжи":

    Недей чети Медиапул, то е същото като Дневник и Капитал и разбира се ,че ще подкрепят Иванов. Лошото е ,че Иванов не може да обясни каква е тази "велика реформа". И ако не беше Цецо и тази малка поправка за избор на главен прокурор нямаше да мине, но били го бламирали разбираш ли . Сега скача срещу правилата, които сам предложи. Извинявай, но това е някаква идиотия, не мислиш ли ?
  • 89 Всички знаят

    7 0 Отговор
    Обещаваха публични срещи, ама не бяха. Предложиха неподходящи кандидатури в неправилно време. Отказаха политическо споразумение без аргументи. Лидерът им се крие, иска да управлява еднолично без да носи отговорност. А сега, другите им виновни. Айде стига!
  • 90 Загрижен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Смешко, ти математиката за наука за врачуване ли я имаш? При избирателна активност от около 40% на имащите право на глас, тия национални предатели взеха малко над 20%. С други думи, за да това е лесно и смилаемо ясно, за чалгарите са гласували около 600 хиляди души.
  • 91 изрод от ГЕРБ

    1 4 Отговор

    До коментар #52 от "българка":

    Не се напъвай толкова да не направиш белята!
  • 92 LOSHIA

    3 6 Отговор

    До коментар #58 от "Българка":

    Червен Ицко ,Мая и другите връщат ГЕРБ на власт Неоспорим факт!!!!!!!!!!факт!!!!!!!!!!
  • 93 възпитан

    7 1 Отговор
    ИТН-чао щом се правите на гяволи
  • 94 толупа

    2 1 Отговор
    Какви приятели и Симпатяги сме на снимката!
  • 95 Жоро

    4 6 Отговор
    Другарю Петър Здравков, още ли "дъвчеш" психопатските внушения на БКП за шкафчета, къщи в Барселона, Мата хари, човекоядци. Червен галош от 5лв.
  • 96 Айдебе

    2 3 Отговор
    ИТН са предателите.Излъгаха гербаджиите,лъжците от протеста,дб,ибнебн и дпс,че са с тях а се оказаха предатели ниедни лъжливи.Статуквото потриваше ръце,че ще се договорят с ИТН за кокала,но получиха шамар.Никой до сега не си беше позволявал да шамаросва статуквото от честни и предани политици