Last news in Fakti

2 Юни, 2013 12:40 23 168 58

Бойко Борисов: Народът ще върне ГЕРБ отново на власт

  • бойко борисов-
  • герб-
  • кабинетът "орешарски"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в интервю за „Радио К2“, че не е оптимист за бъдещето на България. Според него българите ще оценят направеното и построеното от ГЕРБ, защото то се вижда. Ако народът знаеше, че ДПС и “Атака“ ще са заедно и ще подкрепят кабинет, изборите нямаше да бъдат с този резултат. На следващите избори резултатът няма да е такъв, коментира Борисов.

Кабинетът „Орешарски“ се ползва и с мълчаливата подкрепа на Иван Костов (Демократи за силна България) и Меглена Кунева (Движение България на гражданите). Борисов изтъкна, че ГЕРБ и още две партии се държат опозиционно в момента.

ГЕРБ са се доказали като партия, която в Парламента е подкрепяла най-добри решения. „Аз вярвам на съдебната система, надявам се, че хората в нея са способни да направят необходимите реформи“, каза още бившият министър-председател. Според него добрите неща, които са направили, са повече от грешките, които са допуснали. Трябваше много политическа воля, за да се въведе забраната за тютюнопушене, дори в Русия сега това се прави, а във Франция забраниха и електронните циагри на обществени места, припомни той.

Имаме нова Тройна коалиция – БСП, ДПС и “Атака“

Новата Тройна коалиция – БСП, ДПС и “Атака“, се държат като една партия в Парламента, подчерта Борисов. ГЕРБ, освен че е първа политическа сила според вота на гражданите е и единствената опозиция в Народното събрание. “Атака“ и ДПС играят театър за пред българските избиратели, но иначе във всички свои действия се подкрепят.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков прави трикове, като пуска за по 15-20 секунди проверка на народните представители, с цел да има по-нисък кворум, за да могат след това депутатите от “Атака“ да се правят на хитреци и да не гласуват, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Аз съм дал инструкции на моите депутати, с голяма молба към тях, да не си изпускат нервите и да не се поддават на провокации“, заяви Бойко Борисов. Причината за това е, че други парламентарни групи търсят повод за провокация, за да кажат после хората, че и ГЕРБ са маскари.

„БСП знаят, че не могат да вдигат повече - това им е таванът, затова искат да свалят ГЕРБ надолу“, коментира Борисов.

Той запита откъде „бедната и опозиционна“ партия „Атака“ има финансов ресурс да поддържа собствена телевизия, много журналисти и скъпа техника.

Грехът на телевизия СКАТ е, че наложи Волен Сидеров и го направи национален фактор. Според Бойко Борисов, те трябва да се извинят на своите зрители, задето толкова години са ги заблуждавали, че Волен Сидеров е герой.

Всички розови неща, които БСП обещаваше като увеличение на пенсии, 250 000 нови работни места и т.н., сега казват, че ще се случат в края на мандата, коментира лидерът на ГЕРБ.

БСП твърдяха, че веднага щом вземат властта ще вдигнат данъците, за да има по-голяма солидарност, богатите да плащат за бедните, сега това не се дискутира. „За моя радост и за радост на бизнеса“, допълни лидерът на ГЕРБ. БСП през цялото време лъжеха своите избиратели. Оказа се, че финансовият министър на Тройната коалиция – Пламен Орешарски, вече премиер, не познава проекта „Бургас-Александруполис“ .

Бойко Борисов помоли Пламен Орешарски да се държи като премиер на България: „Г-н Орешарски, Вие сте премиер, не сте опозиция, утре адвокатите по „Белене“ ще отидат и ще кажат – ето какво каза техният премиер. Моля Ви, стига сме подарявали парите на българския народ“. Заради АЕЦ „Белене“ и „Цанков камък“ НЕК има близо 2,5 милиарда задължения.

За жалбата на ГЕРБ до КС за касиране на изборите

„Аз искам да оставим Конституционният съд да работи спокойно и да види какви практики е имало досега и съответно мотивирано да ни отговори. Беше хубаво да е прозрачно и публично, защото има такава практика, но така са преценили и така действат“, заяви лидерът на ГЕРБ. Според него безспорно е имало купуване на гласове, като посочи, че една от партиите, които са го правили, е ДПС.

Гигантска манипулация е, че намерените бюлетини в Костинброд в печатница „Мултипринт“ са били предназначени за ГЕРБ. Бойко Борисов посочи, че в секционните избирателни комисии ГЕРБ навсякъде са били малцинство, за разлика от Тройната коалиция. За ДПС гласувалите са с 250 000 по-малко. Борисов попита защо тези бюлетини да не са били предназначени например за ДПС.

Той припомни, че част от намерените бюлетини в печатница „Мултипринт“ са били надписани за Министерство на външните работи. Лидерът на ГЕРБ постави въпроса как тези бюлетини ще тръгнат от Костинброд в събота и в неделя ще пристигнат в Лондон, Чикаго или Австралия. Гигантската манипулация в Костинброд е нанесла сериозни щети върху имиджа на ГЕРБ.

„С най-елементарна бригада за проследяване, с най-елементарно техническо устройство, можеше всяко едно пале да се проследи, ако пътува за някъде“, каза Борисов.
„Любимият“ социолог на Бойко Борисов е Кольо Колев
 

За социологическите агенции, Бойко Борисов каза, че „любимият“ му социолог е Кольо Колев („Медиана“), който уж е социолог, но всъщност е политолог и агенция „Медиана“ е давала резултати, че БСП води пред ГЕРБ, а в крайна сметка ГЕРБ има 97 депутати в Народното събрание, а БСП само 84. Според него, Кольо Колев винаги бърка, защото желаното го представя за действително.

За промените в Закона за ДАНС
За първи от път началото на демокрацията се отнемат правомощия на президента, коментира Бойко Борисов и посочи, че когато ГЕРБ са били на власт, винаги са се съобразявали с президента Георги Първанов.

При управлението на бившата Тройна коалиция ДАНС се занимаваше с това да послушва журналисти, скандалът „Галерия“. „ДАНС бяха известни с това, че като имаха полицейски правомощия, сиреч можеха да арестуват, ходеха и събираха разни босове да ги канят на кафе и после казваха, че са пиели кафе с тях“, допълни лидерът на ГЕРБ. Според него резултатите от това са били отвличания, магистрални грабежи, поръчкови убийства, с които правителството на ГЕРБ успешно се преборило.
 
Цветанов ще изпие до дъно горчивата чаша

Според лидерът на ГЕРБ, Цветан Цветанов си е получил урока и партия ГЕРБ си е извадила поуки от грешките. Борисов каза, че Цветанов не го злепоставя и застрашава. „Разтворете учебниците на КГБ, на Държавна сигурност и ще видите как се правят активни мероприятия, как се манипулира общественото мнение, как се разрушава имиджът на един човек“, допълни бившият премиер. Поуката за ГЕРБ е, че трябва повече да се мисли и да се работи, а по-малко да се говори.

Ако някога хората гласуват отново доверие на ГЕРБ да бъде управляваща партия, лидерът й Борисов заяви, че няма да допускат отново същите кадрови, личностни и поведенчески грешки.

Авиоотряд 28

„Няма как дори по международните норми, самолет да излети или да кацне някъде, без това да остане във флайт плановете“, заяви Борисов. Той е говорил лично с шефа на Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев, за да го пита дали може някакъв документ да изчезне, но Пенчев е отговорил, че това е абсурд, защото всяко излитане на правителствен самолет влиза в ръководството за въздушни движения, влиза в радарите и във всички системи.

„Цялото това разследване е вследствие на конфликт между журналист и шеф на пресцентъра и аз истински съжалявам, че не са дали това, което е искано“, заключи Борисов. Той каза, че са измишльотини това, че е пътувал с правителствен самолет със свои приятели от СИК и са изнасяли в брезентови чували милиарди левове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 76 Отговор
    Правилно като ги гледам сега управляващите при нови избори ГЕРБ ще имат най малко 200 депутата
  • 2 по темата

    1 20 Отговор
    Народът не са сателитните ти партийки, които си изкарал на протест, за да ти подгряват самочувствието.
    Очакванията трябва да се базират на Сретен Йосич, щото вкарвайки съдружника в затвора, не помислихте тогава и че ще излезе!
  • 3 Красо Зелето

    1 22 Отговор
    Иска ти се....
  • 4 светозар малинов

    1 56 Отговор
    Prav e shte gi vurnem
  • 5 зоя пейчинова

    69 1 Отговор
    Иска му се
  • 6 зоя пейчинова

    78 1 Отговор
    Иска му се

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Natalia Spasova

    1 25 Отговор
    Какво му е на правителството ? Интелигентни и ерудирани хора, на които не им липсват първите седем години !

    Коментиран от #15

  • 9 komand kom

    47 1 Отговор
    оставете милата ни родина да си поеме глътка въздух.какво печели народа от тези протести? това не е гласът народен, изрзен със сто или 200 човека.
  • 10 йордан иванов

    9 1 Отговор
    Кьоравци, защо да ни управляват карадливите бсп и дпс след като съсипаха страната в последните 20 години, какво ново очаквате от тях?!?

    Коментиран от #18

  • 11 Антонио Милев

    1 56 Отговор
    Щеше да бъде експертен кабинет, а се оказаха само хора на БСП и ДПС.
  • 12 гого

    1 15 Отговор
    Ама друг път :-))
  • 13 СОЦИАЛИСТ

    1 10 Отговор
    долу - Гея , Бея и Злодея !!!
  • 14 Georgi Stamatov

    1 70 Отговор
    obeden sam v tova
  • 15 pacoran

    1 75 Отговор

    До коментар #8 от "Natalia Spasova":

    Ти сериозно ли питаш или се бъзикаш щото ако е сериозно ти трябва лекарска специализирана помощ

    Коментиран от #16

  • 16 Милен Николов

    23 1 Отговор

    До коментар #15 от "pacoran":

  • 17 Румен Янев

    56 1 Отговор
    Eй сега разбрах кои са на орлов мост в момента ! Пацуранееее не виси пред компа а бегай да плюеш със съпартийците ти на моста
  • 18 kiril

    1 12 Отговор

    До коментар #10 от "йордан иванов":

    Калине, социалистите съсипваха в продължение на години а този само за един мандат ни разказа играта ... или си набор 83 където нищо не си видял! Нито една партия не е достойна да е зад кормилото на властта ... а тия тримата в затвора ... психоболните...
  • 19 маляка

    28 1 Отговор
    ами да бехте приели закон коѝто не е живял последните 4 години в България да няма право на глас / турците живеят там от 20 години и ише ми решават проблемите тука АЍДЕ С....Р
  • 20 Kiko Kikov

    1 26 Отговор
    Samo ne i Gerb nikoga ve4e
  • 21

    53 1 Отговор
    то пак се превъзбуди то че няма кой да избере човек няма ама по добре турците да дойдат от колкото то глупак.пълен,дето два дена едно и също не мисли.аз си мисля че става само за президент.Ама на асфалтова база имаше подходяща в село Плодовитово.човек си тежи на мястото там каквото е учил и каквото разбира.така че най добре пожарникар в асфалтова база.
  • 22 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    62 1 Отговор
    Тиквено мнение на нагъл гербераст.
    Взема ни за малоумни. Всички виждаме че е в коалиция с БСП и ДПС и му дадоха три министерства. Продължава с цирковете като се прави на опозиция този престъпник.

    ГЕРБ са по долни и от амуджите защото именно техните депутати внесоха в НС законопроекта за изучаване на азиатски език в Европейска държава. Тиквата се оказа най големия ибрикчия .

    Коментиран от #27

  • 23 Yana Pencheva

    1 112 Отговор
    Чест му прави на Боросв,че подаде оставка,насъсканите от кумонистите младежи,щяха още майки да зачернят.При тази малка избирателнос ГЕРБпак спечели.ГЕРБ не е само Борисов как никой не се продаде или отлюспи товаса истенски мислещи
    А. тези които говорат за пожарникар да един пожарникар има бърза,решителна мисал за спаси човешки живот.Такъв един човек спаси детето ми .Защо завиждате на собствената си дъжава .Станишев дори злобее ,че неможи да бъди мъж а лиглю,ако не бяха парите с Моника и деца нямаше да наптави.
    Орешарски пръв при Слави, шоомен без сценаристи ,нищо.Хайде ад му даде мечтаната градинка,защо не му я даде Борисив,защото не е негова
    Ако беше закачил луканки по дарветата още щяхме да патуваме Люлин-Младист с преспиване е тези хора искат Боико и мислещите



    Коментиран от #25, #26, #41

  • 24 Ivanka Maximova

    1 3 Отговор
    Г-жо Пенчева,не знам кое му прави чест на г-н Борисов,но на Вас не Ви прави чест да пишете с толкова граматически грешки!
  • 25 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 14 Отговор

    До коментар #23 от "Yana Pencheva":

    Пенчева Станишев прави деца а тиквата се движи с цвъцко. Кой е мъж. Този който има семейство или онзи който се задява с малолетни. Педофилите не са мъже.
  • 26 бате Ицо

    60 1 Отговор

    До коментар #23 от "Yana Pencheva":

    Марш на училище!!!
  • 27 бате Ицо

    1 50 Отговор

    До коментар #22 от "ВАСИЛ ДИМЧЕВ":

    Тиквено мнение на дърт червенушко!С това правителство ще се самоубиете окончателно!Само посмейте да стартирате Белене и ще бъдете пометени!!!
  • 28 vencislav borukov

    1 11 Отговор
    За този клоун Кухата Тиква, явно съдбата на хората е на последно място. За него това е някаква игра. Той си иска да управлява както той си знае, благодаря не искам да преживея всичко отново което преживях последните четири години. Нека да видим какво ще направи това правителство, не може да си играем само на избори защото на някой така му харесва. Аз дори не искам да знам кой управлява, искам само по добър живот да имаме.
  • 29 веско алексиев

    13 1 Отговор
    Тука било пълно с червенушки.Който е за това правителство да слага чалмата

    Коментиран от #35

  • 30 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    58 1 Отговор
    Тиквун беше избран първият мандат защото обеща да строи Белене. Накрая окраде де що имаше и се извъртя като дърт п....л.
    Сега се сптазари с БСП и ДПС и му дадоха три министерства а той се прави на позиция.
    Гербаджиите предатели внесоха в НС законопроекта за изучаването на турския-азиатски език в Европейска България.
    По големи предатели и въртиопашки от герб и тиквата няма.
  • 31 Мартин 123

    65 1 Отговор
    Ей проста тиква значи . България на гражданите са абсолютна 100%-ва опозиция на този политически франкенщайн който е в момента.
  • 32 sobstveno familno

    11 1 Отговор
    То е ясно че ще се върне ГЕРБ..но кога е въпросът..отново трябва да излизаме на бунтове..отново ли трябва да се самозапалват хора..Дано поне когато дойде ГЕРБ на власт всеки да се радва...да се радва защото разчитам че ще помогне на гражданите на България да се чувстват хора..ИСТИНСКИ ХОРА !!!
  • 33 Митко Атанасов

    1 12 Отговор
    Бойче,
    като те видя или чуя се сещам за СИК-аджиите.
    Младите даже не знаят какво е това,те просто са гладни и гласуват за вас като си мислят,че ще се оправят.
    Голяма грешка,вие сте напаст и сте за затвора и вие сте тези които ще възкресят комунизма.
    ВИЕ СТЕ ГАДНИ АГЕНТИ,
    създали собствена милиционерска партия.
    Вие върнахте Станишев на власт,не Волен Сидеров.
  • 34 Явор Кръстев

    59 1 Отговор
    Искрено се надявам че нито народа нито други някакви сили няма да връщат мутрите на власт.
  • 35 Явор Кръстев

    46 1 Отговор

    До коментар #29 от "веско алексиев":

    А бе не сме за това правителство, или поне аз не съм. Но съм толкова против ГЕРБ че предпочитам АОНСУ пред пожарната.
  • 36 Ely Tsoneva

    68 1 Отговор
    ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА! Е МНОГО Е ТЪП ТОЗИ!
  • 37 kabin40

    1 1 Отговор
    Ей, тази Пенчева е от бизнесдамите май. По правописа я познах.
  • 38 коко калев

    8 1 Отговор
    Не,че защитавам Борисов,но ако ми кажете,че сега с новото правителство и задължителните арменски,турски и цигански за ВАШИТЕ деца е по-добре.....
  • 39 Симеон Тасев

    1 7 Отговор
    ТОЯ БОЙКО КАКВО СИ МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА СА РАЗЛИ В САКСИЯ ЛИ ИМА И ТАКИВА АМА НА КОЙТО ИМ Е УГОДНО ТОЙ ДА Е НА ВЛАСТ С ТЕЯ КУПЕНИ ИЗБОРИ КАКВО МИСЛИ МАСОВО ХОРАТА НЕГО ИСКАТ ТОЙ ДОРАЗСИПА И БЕЗ ТУЙ ОКРАДЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ТАКАЧЕ КАКВО ИСКА ПОВЕЧЕ НЕЧЕ СТАНИШКАТА НЕ Е КРАЛ АМА ТОЯ СЕ ОЛЯ НАПРАВО НАЙ-МАЛКОТО ТОЙ И ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА СИ И КРАЖБИ ДАЛАВЕРИ И ИЗМАМИ В ОСОБЕНО ГОЛЯМИ МАЩАБИ АМА ОСОБЕНО ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ПРЕЗ НЕГОВИЯ МАНДАТ ПОЕТИ ОТ ПРИБЛИЖЕНИЕ КЪМ НЕГО ФИРМИ
    СИ БАНК ОБСЛУЖВА КАТ И МВР ПОДЕЛЕНИЯТА В ЦЯЛАТА СТРАНА И СЪБИРА ТАКСИ В ПОЛЗА НА ТАЗИ ЛИЧНОСТ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ Е КАКВО ПОВЕЧЕ ДАНЕ ИЗБРОЯВАМЕ КОЛКО ФИРМИ НЕГОВИ СЕ ДЪРЖАТ ОТ НЕГОВИ ХОРА НЯМА СМИСЪЛ ЗА СЪД СИ Е И ТО МЕЖДУНАРОДЕН
  • 40 Джони Кеш

    1 5 Отговор
    Да бе. Как я мислите тази с турски, арменски и други езици. Това са фишеци. Нали ако стане, не дай си Боже, турски или какъвто и да е друг език като майчин, държавата ще пламне. Не вярвайте на тези глупости. Това няма да мине. Оставете Орешарски да видим какво ще направи. Лично съм оптимист, в сравнение с Дянков, Боко и Цоко. Ако не се справи, най-късно октомври е аут. Участвах в предишните протести, но в тези не виждам никакъв смисъл. Тогава искахме избори и оставката на Боко. И двете бяха факт. Сега има нов кабинет, нека видим какво ще сътвори за няколко месеца. Има ли положително развитие, ще се види още август-септември, ако не - избори за Велико народно събрание и започваме отново онова, което започна 1990г.
  • 41 Джони Кеш

    1 4 Отговор

    До коментар #23 от "Yana Pencheva":

    Да беее, той щото нито Борисов, нито Цветанов, нито Цачева и т.н., да не ги изброявам всичките... а сетих се и за Николай Младенов /който беше отявлен седесар/, не са комунисти, нали? Айде стига с тея простотии. Не врат, ами шия... Ако трябва да говорим открито - всички са комунисти. Въпросът е кои са по-кадърните комунисти и кои не са по-опасното мутрокомунисти. Тези последните мислят само, ама САМО за себе си и за пари, като са готови да се продадат на всички, включително и на американците, само и само да има пари, пари, пари. За тях народът е лош материал, който трябва да се манипулира по всякакъв начин, включително и с подмяна на вота. Хубавото в случая е, че мутрокомунистите са тъпи и се самозабравят много, ама много бързо. Народът се оказа не толкова тъп и излязохме, за да ги махнем. Другото, което разбрахме за мутрокомунистите е, че са страхливи и жалки, тъй като не могат да поемат отговорност. При първите протести абдикираха.

    Коментиран от #42

  • 42 Симеон Тасев

    10 1 Отговор

    До коментар #41 от "Джони Кеш":

    така е колега прав си и то много но до кога ще ги пускаме даси прават опити с нас
  • 43 Agent

    0 1 Отговор
    Айде всички да залягат над учебниците на КГБ и на Държавна сигурност !!! Като си върна властта, ако ми стачкувате за някакви цени - веднага ви зарязвам на следващата коалиция !
  • 44 Branco

    3 1 Отговор
    Каквото и да си говорим, ГЕРБ е хиляди пъти по-добро управление, отколкото сегашните катили. Как може да ни накъцат турски депутати?!

    Коментиран от #46

  • 45 светослав филипов

    1 5 Отговор
    aз за мафиоти не гласувам-сори...........

    Коментиран от #50

  • 46 Agent

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Branco":

    Промените в закона с които в София "накълцаха" турски депутати е гласуван при управлението на ГЕРБ.
  • 47 Даниел Атанасов

    3 1 Отговор
    Струва ми се че хората са страшно прости и озлобени. Щом не виждат нищо положително в каквото и да било, ще ни управлява който си иска. Защото повече от 50% от пишештите тук дори не са си мръднали трътките до урните за да гласуват. Сега обаче от всичко разбират, та чак и задълбочени коментари дават. "Не ме е страх ни от спина, ни от рака, най-ме е страх от ПРОСТАКA". - Радой Ралин.
    Ха сега почвайте да учите турски, цигански и др. Майчини езици. Атакааааааа или Ха такаааааа?!?!? Без вазелин и целият да е вътре. Щото за мафиоти не гласувате, та стана тя каквато стана. Да ви е честита 3ната куралиция.

    Коментиран от #53

  • 48 по темата

    1 1 Отговор
    Що бе, Какво му е на турския, да не като кенефения език на хамериканците?
  • 49 tttt

    2 1 Отговор
    Я се събудете ГЕРБ и БСП си правят черен пиар такаче никой да не изплува на политическата сцена . Да видяхте някой в парламента от улицата . Няма и да видите . Няма да видите и политик в затвора . ГЕРБ защо не промениха закона за часната собственост -заради ромите . И БСП няма да го променят . Никои не иска да направи задалжително гласуването защото се размиват купените гласове .
  • 50 ВИП АМГ

    1 17 Отговор

    До коментар #45 от "светослав филипов":

    ti si glasuvai za volen i shte ti otiva na ochite
  • 51 HA TAKA

    1 17 Отговор
    НАЙ-ПОСЛЕ НАШИТЕ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ.ДА ИМ Е ЧЕСТИТО.ЩОТО СКОРО НЕ БЯХА УПРАВЛЯВАЛИ.ЧЕ ТО 50 И ОЩЕ 20 ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ ИМ СТИГНАХА ДА ТЕРОРИЗИРАТ ИЗБИВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД.АМИ РЕШИХА,ЧЕ ИМА ОЩЕ ЗА КРАДЕНЕ,МЯРКА НЯМАТ ТИЯ,НО КАКВОТО И ДА КАЖА ЩЕ БЪДЕ ГЛАС В ПУСТИНЯ !!!!.ПРОЧЕТОХ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКИ МНЕНИЯ И БИХ КАЗАЛ,ЧЕ ДОСТА ОТ ТЯХ СА ПИСАНИ ПОД ДИКТОВКАТА НА СТАНИШКАТА ТОВА Е ФАКТ,НО САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТЕЗИ КОИТО СТЕ ХОДИЛИ ПРАВИ ПОД МАСАТА СЛЕД 89Г.БИХ ИСКАЛ ДА РАЗБЕРА,НО ЕДВА ЛИ!!!!!! КАК УСПЯХА И НА ВАС ТАКА ДА ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ.И НАКРАЯ ИСКАМ НАЙ-ИСКРЕНО ДА ПОМОЛЯ ТЕЗИ ЗАБЛУДЕНИ ДУШИ (ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МЛАДИ ХОРА ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ КАТО МЕН ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА НАЛОЖЕНА ВИ ОТ ПАТИЯ НАРЕЧЕНА БСП,БКП АТАКА И ДПС.ХА ДА ВИ Е ЧЕТИТО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ ЖИВОТА НИ ПО АМЕРИКАНСКИ СТАНДАРТ.С ВИСОКИ ПЕНСИИ МНОГО РАБОТНИ МЕСТА.БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЩИТЕ!!!!!!!!!! ХА ДА ВИ Е ЧЕТИТО
  • 52 веско алексиев

    3 1 Отговор
    Е сега като децата ви започнат да учат турски друга песен ще запеете.Ама кво да ви обеснявам то по тъп човек от комуниста няма.

    Коментиран от #55

  • 53 pacoran

    1 10 Отговор

    До коментар #47 от "Даниел Атанасов":

    Прав си то повечето коментатори и години нямат със сигурност за гласуване, нищо сега ще ни оправат нали тва искаха повечето неграмотни свикнали да крадът при тройната коалиция
  • 54 Anonymous.

    0 1 Отговор
    Предателите от герб внесоха законопроекта за изучаване на бащиния им азиатски-турски език в Европейска Бълкария.
    /www.facebook.com/photo.php?fbid=4922163534374&set=a.1476828123142.2063899.1306905240&type=1&relevant_count=1
  • 55 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "веско алексиев":

    Коментиран от #56

  • 56 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "ВИП АМГ":

    Златомире това ли ти харесва:

    http://www.gledaigo.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B2/
  • 57 Alecsandar Yordanov

    2 1 Отговор
    Боико Борисов е абсолютно прав и откровен.

    Коментиран от #58

  • 58 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    1 2 Отговор

    До коментар #57 от "Alecsandar Yordanov":

    Също както твърдеше че не е имало среща у тях и не е разговарял с Кокинов и Найденов и че разговора с Танов е монтаж, или пък че не е давал заповед за убийството на Чакъра.
    Тиквата е нй-големият лъжец и престъпник.