Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 09:00 3 844 103

Петър Волгин: Управлява ни Посолството

  • петър волгин-
  • политика-
  • герб-
  • правителство

Заканите на Борисов, че ГЕРБ ще напусне управляващата коалиция не звучат реалистично

Петър Волгин: Управлява ни Посолството - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Никак, ама никак реалистично не звучаха заканите на Бойко Борисов, че ГЕРБ можели да напуснат управляващата коалиция. През последните дни даже имаше елементи на театралност, твърде неубедителна впрочем, която трябваше да ни убеди, че партията на Борисов сериозно обмисля такъв вариант. То не бяха срещи на най-различни партийни нива, то не беше отсъствие от парламента в първия работен ден, като целта на всички тези упражнения явно беше да демонстрира някакъв тип власт над партньорите в коалицията от типа "ако не ни слушате, ви изоставяме, а вие се оправяйте, както знаете".

Повече от ясно е, че коалицията ще продължи мирното си съвместно съществуване, не защото участниците в нея особено се харесват или защото са се особено загрижили за доброто на България и затова не искали да я хвърлят в хаоса на неизвестността. Ще продължат да ни радват коалиционерите с управляващото си присъствие, поради две основни причини. Първо, трудно е да се откажеш от властта и, второ, такова е желанието на Посолството. Имам обосновано предположение, че в нашия случай втората причина е по-важна от първата.

Още в онзи прословут запис от заседанието на ръководството на ПП стана ясно, че тази партия съгласува всички свои действия именно с Посолството. От своя страна Борисов като че ли изревнува от тази близост и побърза да се похвали колко чест гост е на въпросната институция. Съвсем логично е да се предположи, че в контекста на сложната международна ситуация нашите задокеански приятели много, ама наистина много биха искали България да бъде управлявана от хора, за които дружбата с евроатлантическите партньори е "като слънцето и въздуха за всяко живо същество". Това е цитат от Георги Димитров, който имаше предвид дружбата със Съветския съюз, но са абсолютно подходящи тези думи по отношение на връзките с днешните ни геополитически приятели.

Нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ, нито ДПС биха направили нещо, което да разочарова Посолството. Не са такива хора. Понеже знаят, че държат политическия си просперитет най-вече на доброто отношение на тази най-важна институция у нас, те ще изпълняват до най-дребната запетайка всяко едно указание, което чуждестранните приятели спускат. Разбира се, това не означава, че настоящият формат на управление ще се запази в този му вид до края на мандата на този парламент. В някакъв момент Посолството може да реши, че е нужно известно властово преформатиране. И тогава някой от партньорите в управлението изведнъж ще "прозре", че не е хубава тази коалиция и затова се оттегля от нея. Подобно радикално действие обаче ще бъде възможно само в случай, че Посолството даде ясен знак за подобен ход.

Между другото гледам с интерес как разни грантови анализатори предъвкват цяла седмица тезата, според която резултатите от местните избори показали, че настоящата власт първо, била стабилна и, второ, нямала алтернатива. Не е особено трудно да покажем, колко нефелна е тази концепция, дори само вземайки за пример изборния резултат в София. Първо, кандидатът на ГЕРБ, т.е. на най-голямата партия в коалицията, безславно отпадна още на първия тур и, второ, на Ваня Григорова не ѝ достигнаха под пет хиляди гласа, за да спечели изборите. Резултатът на Григорова показва, че за нея са гласували не само членовете на БСП или дори не само хората с леви убеждения. Очевидно е, че тя е привлякла и гласовете на много други избиратели, които предпочитайки нея, а не кандидата на статуквото Терзиев, ясно са показали негативното си отношение към управляващите. Самите грантови анализатори много обичат да повтарят как това, което става в София, скоро ще стане и преобладаваща тенденция в цялата страна. Продължавайки тази мисъл, можем да кажем, че недоверието към управляващата коалиция, демонстрирано така ярко на изборите в София, тепърва ще се засилва.

И това е съвсем естествено. Повечето нормални хора разбират, че последното, което вълнува настоящите коалиционери, е доброто на България и защитата на националните интереси. Управляващите са просто едни банални изпълнители на чужди поръчки. И наистина, как можеш да имаш доверие на хора, които дълго време ни уверяваха, че никога, ама никога, ама наистина никога няма да управляват заедно, след което светкавично се сглобиха в управлението. Вярно, обичат да демонстрират някакво неудоволствие от това събиране, но тази работа по-скоро прилича на театрален спектакъл, поставен от слаб режисьор и изигран от още по-слаби актьори.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 137 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Адрес

    24 14 Отговор
    4 000
  • 3 разбира се

    68 14 Отговор
    Знаем, че ви управляват. Как иначе да си обясним, че сте толкова захлупени.😄
  • 4 Петър

    103 27 Отговор
    "Петър Волгин: Управлява ни Посолството".
    Ами това го знае всяко хлапе, това, че ни управлява "посолството" го има като потвърждение в запис на разговор между Кирил Петков и Асен Василев.

    Коментиран от #7, #8, #24

  • 5 Малко фактиииии

    58 107 Отговор
    Няма нужда човек да чете един пропутински нещастен рупор ......

    Коментиран от #9

  • 6 КОТарАК

    56 19 Отговор
    хе...не е точно така. могат и да не се консултират със ПОСОЛСТВОТО.никой нищо няма да им направи. обаче ще секнат евросредствата , които те така обичат да разпределят

    Коментиран от #45

  • 7 питер&пидер

    21 37 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    олгин
  • 8 Петър

    37 29 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Всъщност, знае ли някой, за кое посолство става въпрос? Аз мисля, че става въпрос за посолството на Тринидад и Тобаго.

    Коментиран от #91

  • 9 Нима си чел?

    27 44 Отговор

    До коментар #5 от "Малко фактиииии":

    Аз б0клуцита не ги чета.
  • 10 стига с тая дъвка

    73 11 Отговор
    това го знаят вече и децата ! дайте нещо по темата развите например :КАК ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ПОСОЛСТВОТО??? всеки мрънка че го управлява козяк но никой не каза дйте да се оттървем от тях ? аз знам обаче защо като настане един майдан в софия ще ни докарат македонско пушечно месо и ще дрънкат пушки …

    Коментиран от #19, #53, #72

  • 11 Говори

    38 59 Отговор
    Мацква и нейните български подлоги.
  • 12 Посолството

    43 60 Отговор
    Руското посолство.

    (има ли някой да се съмнява, след последните имперски изцепки на Мутрафонова)
  • 13 Маркетингови врагове

    50 14 Отговор
    Той Кирташки си го каза, ние с Тиквуня сме маркетингови врагове. Демек за парлама пред индианците. Обаче при индианците това не хваща декиш и затова индианците не ходим да им гласуваме. На Кирташки и Тиквуня им вярват единствено набодените. Ако се направи статистика, кои хора гласуват и кои се бустерират чинно при всеки нов бъркоч, ще видите, че са едни и същи 20% от населението
  • 14 Само питам

    33 68 Отговор
    Самото присъствие на съществото Волгин в БНР опровергава твърдението му, че се управлява ме от нечие посолство. Ако се управлявахме от посолството нямаше да имаме мръсни руски подлоги в Президентството и в другите етажи на властта, армията ни нямаше да бъде въоръжена с музейни експонати от съветско време а от държавните медии нямаше да се лее на воля руска пропаганда!
  • 15 Българин

    30 60 Отговор
    Нали не смятате, че пропагандата на един путинист като Волгин може да "предизвика конструктивни дебати"?
  • 16 Съдбъ

    30 47 Отговор
    Волгин и подобните му се борят да ни управлява едно друго посолство! Аз не искам, благодаря!
  • 17 Механик

    33 29 Отговор
    Волгин винаги е боготворял всичко руско и съветско.

  • 18 Хе-Хе

    22 46 Отговор
    А кой да те управлява бе, Волгине!? Коминтерна и Главното мюфтийство ли! Избрали сте правилната ориентация - поемайте!

    Коментиран от #82

  • 19 всъщност

    64 20 Отговор

    До коментар #10 от "стига с тая дъвка":

    Волгин е абсолютно прав и за съжаление съдържанието на статията е напълно вярно! А как да се отървем от посолството...........ами не можем да го направим сами, ще трябва пак да ни помогне някой отвън и всички с поне малко акъл знаят кой е тоя някой............същите които навремето ни освободиха от турското робство, а по-късно изгониха фашистите от България.............пак ще ни спасява Русия, то всъщност няма и кой друг щото ние сме неспособни да го направим сами, а на никоя друга държава не й пука за нас!

    Коментиран от #59, #65

  • 20 истина е

    48 2 Отговор
    Разделиха си баницата ,и сега правят сеир на народа , а като чух ,че боко ще бори корупцията обилно овърнах !!!
  • 21 Те така е по точно

    50 14 Отговор
    100% точно и вярно, г-н Волгин е казал повече от достатъчно и повече от ясно, но доброто му възпитание и култура, както и длъжностната му етика изискват да премълчи, че Посолството не ни "управлява" за доброто на народа и страната, и въобще не ни управлява, а ни командва и то към "Източният фронт", като същевременно ни преджобва и ни взима и дребните, защото сме прошляци и нямаме едри.
  • 22 Молодец, так держать!

    21 35 Отговор
    Изкара бонус 4000 от посоль кондуктор.
    Волгата щеше ли да стои в БНР на 8 000 лв. заплата ако не е посоль ?
  • 23 Доротея

    28 39 Отговор
    Кое посолство бе Волгин? Това, което затваря и отваря
    църкви ли?
  • 24 розово

    13 30 Отговор

    До коментар #4 от "Петър":

    Истерията е за това че според автора трябва да ни управлява другото Посолство.И едните и другите сте подлоги и национални предатели.
  • 25 Катя

    52 17 Отговор
    Най-голямото влечуго на Земята е САЩ, организира терористични атаки, преврати и войни по целия свят. Мачка и съсипва държави, диктува свои правила.
    Навсякъде по света може да декларира интересите си и да бомбардира. САЩ е терористична държава, която живее и печели от войни, кръвта на жени, деца и цивилни от различни страни. Те вече спряха да го крият и открито казват, че икономиката им расте благодарение на войните. САЩ са рак на земята.
  • 26 Ха-ха-ха...

    18 23 Отговор
    А този "полезенидиот" (по др. ленин), го управлява пАсоля.
  • 27 Мрън

    24 29 Отговор
    Има посолство , което управлява Волгин и всички знаем , кое е то .
  • 28 Нане Вутев

    18 31 Отговор
    Него го управлява "Посолството на Бензиностанцията", начело с кравата Мутрифанова. Между другото, време е да натириме дръгливото, невъзпитано и нахално добиче. Пак се е разпасло, троши вратата на обора и се изхожда на неподходящи места.
  • 29 Бамбука

    11 14 Отговор
    Пале на каишка се мисли за вълкодав, що е то ?
  • 30 БеZeПе

    22 26 Отговор
    Другари!!

    Магазините са пълни с всичко

    Може да се пътува и работи навсякъде

    Всеки може да се изразява свободно за разлика от преди 89та когато по радиото не можеш да чуеш различни мнения освен САМО тези наложени от ПАСОЛЬА гаварит мацква, то за това е сега воя на тоя щото вече не могат да ни промиват мозъците колко загниващ е запада и как комунделската система е найнай и трябва да следваме във всичко нашия голям брат асвабадител
  • 31 Питър Хъдсън

    20 13 Отговор
    Дали в руският национален ефир е възможно журналист с условно име Питър Хъдсън да прави проамериканска пропаганда?

    Коментиран от #38

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Слушател

    21 27 Отговор
    Волгин - вън от БНР!!
  • 34 Фори

    11 23 Отговор
    И този Ленин ( волгин) москвичов ли беше, слуша лекции от Митрофановная но писка.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 инж. Ганчо Илков

    15 25 Отговор
    Да, Волгин верен на бащината комунистическа и проруска Идеология е явно дълбоко огорчен от недостатъчната подкрепа на Руското Посолство. Кой, ако не привържениците на Радев, Корнелия и Костадинов го държат да пее срещу Демокрацията от пиедестала на БТА. С думите си му се ще да се Разкрие по остра конфронтация между Посолствата, а това си е чисто Национално Предателство. Предателство поддържано от Службите с назначения от Президента Радев. Предателите не ги интересува съдбата на обикновения човек. Задоволен и влюбен в себе си той си втълпява че е Велик и чака потупване по рамото от Митрофанова. Но явно ще си остане само със змийското си съскане.

    Коментиран от #47, #50

  • 37 нннн

    26 4 Отговор
    Борисов го разбирам. Страх го е. Стадото след него не разбирам. И то ли трепери пред посолствоТО и Магнитски? Абе, стадо...
  • 38 Хенсън

    15 15 Отговор

    До коментар #31 от "Питър Хъдсън":

    Ония ден видях в Маями група младежи облечени в дрехи с петолъчки и сърпове и чукове и разбира се че на никой не му пукаше

    Някой да каже ако е виждал в раша хора облечени в дрхи с американския флаг и шапки статуя на свободата или нещо подобно да ходят свободно по улицата

    Коментиран от #57

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хе-Хе

    15 23 Отговор
    Вие си мрънкате и работата при вас е - храни българин да те хули и оскърбява! Какво лошо сте видели от Посолството или си лаете ей така, по навик и заради спорта? Облечени сте по западен образец, в домовете ви пълно със западни достижения, стараете се да брътвите на английски и се гордеете с това, иначе сте за 24 май, хвалите се, колко добре са се пласирали децата и внуците ви на Запад, пътувате свободно, пенсиите и заплатите ви гонят европейските и само мрънкате! Ако сега някой ви раздели България на Източна /Руска/ и Западна /Западна/ и ви даде право на избор къде да се установите, само 2-3 с петолъчки на ушанките ще останат в Североизтока при новине БСП кметове в региона! Всички други на бегом ще се изнесете към Перник и Видин, преди да хлопне мандалото! Най първи това ще направят от Възраждане - Варна!

    Коментиран от #43, #92

  • 41 Волгата не е тайна,

    15 20 Отговор
    че го управлява и храни руското посолство! Това не е новина ..
  • 42 Реалноста

    15 19 Отговор
    По добре да те окупират американците, отколкото да те освободят руснаците! е казал известен немски политик.
  • 43 Нане Вутев

    13 11 Отговор

    До коментар #40 от "Хе-Хе":

    Така е. Те ще се заселят в Западна, но ще продължат да тролят, понеже са некадърни, необразовани, посредствени, мързеливи и крадливи. Единственото, което могат да правят е да продават родината си.
  • 44 един

    12 16 Отговор
    Посолството ни били управлявало,въпросът е кое посолство ни управлява,защото голяма част от икономиката ни е все още в руски ръце,архивите ни също,въоръжението ни ѝ то е руско,Черноморието и то е завладяно от руснаци,комплекс Камчия също!Та питам,кое посолство ни управлява?

    Коментиран от #51

  • 45 Аааа не, не!

    17 10 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Плашилото кьовеши, ненапразно обикаля нашият политически бостан! Американските другари неслучайно измислиха този пост и назначиха въпросната служителка на отговорният другар сорос! Всеки да си краде, колкото си иска, но да слуша чичо Сам!
  • 46 Резонният въпрос е?

    15 13 Отговор
    „Посолството“ е нещо много разтегливо. А посолсТВА в България дал Господ. И всеки с малко акъл в главата би си задал въпроса А Волгин кой го управлява? Дали не е някое друго посолство?

    Коментиран от #97

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ццц

    18 11 Отговор
    Новият ни поробител е пъти по-жесток от османлиите, по-алчен, по-нагъл и по-безчовечен. Данъкът, с който ни облага е много повече от "десятък", а нищожествата, които ни е назначил за управници показва, че ни мрази истински. Кой пуснал бюлетина, за да чегърта Бойко е доволен от резултата? Кой пуснал бюлетина за Бойко е доволен? Кой повярвал на маймунджалъците с лодка при Росенец е доволен? Иманно Христо Иванов е може би събирателния образ на всички тези паразити- 100 % самодвижеща се алчност, който години дращи за каквото и да е постче, но посолството му сбъдна мечтата. И който не вярва в приказките за посолството да си спомни освен записа и колко пъти опуления келеш и галфонския му гелосан приятел бяха засичани пред Козяк 16 точно преди да сглобят сглобката. Силите ни да се освободим не ни стигнаха преди, когато живееха хората, които днес учим като възрожденци. Сегашното състояние на обществото е такова, че дори и не искаме да сме свободни и независими. Но все пак дано баба Ванга познае, че някой пак ще ни помогне.
  • 49 Въпрос

    10 17 Отговор
    Абсолютна лъжа, но актуолният въпрос е кое посолство управлява този плужек.

    Коментиран от #80

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Трябва малко акъл!

    12 9 Отговор

    До коментар #44 от "един":

    Къде ходят тия, които са в сглобката?
    Къде работи Галя, която дирижира политическите процеси у нас?
    Кой притиска Боко и Пеевски със заплаха "Магнитски"?
    Кое посолство се споменава в записа на ПП?
    Наистина трябва много малко мозък, за да отговориш на въпросите. Не продължавам, сещаш се.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Сандо

    15 5 Отговор

    До коментар #10 от "стига с тая дъвка":

    Практиката от живота на други държави и народи показва,че точно от това посолство отърване няма.Дори и войната не е сигурен вариант.Такива просто не трябва да ги допускаш до прага на къщата си!
  • 54 Муньо

    16 7 Отговор
    Петьо, сега ло разбра, че посолството ни управлява, то ни управлява от 90та година само, че вече официално от преди 2години,
  • 55 Ивчо

    16 19 Отговор
    Предпочитам да ме управлява американското посолство,вместо руското.искам да живея като американец а не като пиян руснак.

    Коментиран от #56, #60, #63, #83

  • 56 заклет бесепар

    9 12 Отговор

    До коментар #55 от "Ивчо":

    И аз искам същото,
  • 57 Ццц

    5 11 Отговор

    До коментар #38 от "Хенсън":

    Малко са идьотите в "Раша", за да носят тия парцали. Но ти с гордост си носиш капата с надпис USA, нали?
  • 58 US колония

    20 6 Отговор
    Ние посолството трудно можем да изгоним, просто защото сме им колония. От колониални владетелки се освобождаваш с бутове/революции. Но при нас е трудно, защото надзирателите в колонията са продали се българи.
    Ние с тях воюваме, дори не можем да стигнем да главата на us-чудовището..
  • 59 Някой

    11 19 Отговор

    До коментар #19 от "всъщност":

    Ма стига са ни освобождавали тия твойте приятели рашките...вземи прочети малко от истинската история на България, не тая с която са ти промили мозъка в училище!
  • 60 Да те питам

    22 9 Отговор

    До коментар #55 от "Ивчо":

    Като какъв американец искаш да живееш?
    Щото 20% от населението на ФАЩ живеят във фургони
    и никога, ама никога, няма да имат пари за собствено, нормално жилище.
    А това е много по-зле, отколкото да живееш в село и да имаш кенеф на двора!
  • 61 Иван

    8 5 Отговор
    А по времето на Костов и Стоянови Желев кое посолство ни управлява
  • 62 БСП на Бунището

    15 10 Отговор
    " Големия Брат " от оживелия Оруел !!!

  • 63 Ми живей

    16 8 Отговор

    До коментар #55 от "Ивчо":

    Като дрогирангай американец. Кой ти пречи
  • 64 факуса

    18 10 Отговор
    много неудобна истина,браво на волгин
  • 65 факуса

    12 6 Отговор

    До коментар #19 от "всъщност":

    ама таз ориентация все в чужда полза бре,ако имахме свестни политици кат орбан с тез дадености щяхме и швейцария да минем
  • 66 Откритието на сезона

    12 12 Отговор
    Ее къртик то в парламента има и 2-3 руски партии..вземете властта и управлявайте..ЩО НЕ УПРАВЛЯВАТЕ??
  • 67 Асен

    16 9 Отговор
    Забравих ,че съществува БНР ,новинарите и Сорос лапачите , като Силвия Великова ,последните години и украинските продажници ни отвратиха !!! Единствено слушам с интерес предаванията на Волгин ,от него чуваш и другата гледна точка, умните разсъждават ,а на заблудените напомням ,че посолството е на САЩ ,да не се правят на тарикати ,много е тъпо !!?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ветеран от Протеста

    13 8 Отговор
    В Руското посолство вече има 20 служители,които се разпореждат в имоти на територията на Окупирана България...
    Освен административната сграда на ул Драган Цанков 11 в терена има 5 жилищни сгради от които 2 на 5 етажа..
    Ул Никола Мирчев 25 - 5700кв.м.терен и две сгради
    Руски Културен Център ул.Шипка -сграда на 6 етажа 12500 кв.м.
    Ул Ж.Кюри 23 - сграда 9000 кв м.
    Ж.Сграда ул.Шипка 20- 4 етажа - 550 кв м
    Ул Р Алексиев 11 - 5 етажна сграда..
    Нелегална База на брега на язовир Искър - 10 декара..С няколко сгради .До вододайна зона..
    80 декара до Камчия с множество сгради и съоръжения....
    С 20 служители общо!!!

    Коментиран от #77

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Знайко

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "стига с тая дъвка":

    Ми много е лесно бе колега.Първо трябва да ритнем слугите на Посолството.Тези дето козлетата ги държат за топките.Ама не само ги държат ами и стискат ли стискат.И т.н. ни политици вече го докарват до крешчендо.Изритваме тези с досиета в Посолството и готово.Защото не се съмняваме ,че Тикви,Клоуна,Шмекера,Моряка ,Фелтфебела и т.н. имат до един не лицеприятни досиета.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Артилерист

    14 7 Отговор
    Болезнени истини за коалиционерите от сглобката. Много ми хареса напомнянето за записа от сбирката на Подмяната. Атлантиците се правят на ударени все едно, че такова директно признание за пряко подчинение на посолствоТО няма и най-безсрамно глаголят, колко стабилно било правителството, как хубаво си управлява и че хептен не бива да се бута. Като че ли хората не виждат срамната им поза в стил "лазене пред клоуна Зеленски", за да се представят за най-правоверните изпълнители на щенията на американците. "Като слънцето и въздуха за всяко живо същество". Направо с 200 Маха надминаха комунистическата пропаганда...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Абе

    2 10 Отговор
    Слава на Русия и комунизма!!

    Коментиран от #78, #86

  • 77 Знайко

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ветеран от Протеста":

    Колега така е.И преди тези служители тук отговаряха за сградния фонд в Солун и Истанбул.Но ако знаеш каква е разруха вътре.Клошари зор ще живеят там.Всичко се сабаря и тече.Взимат някой лев наем но 80% от фонда седи празен и порутен.Още преди войната.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Подводници

    10 2 Отговор
    Кога България ще закупи от САЩ подводници ,ще помогне ли посолството.
  • 80 Трябва да си

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Въпрос":

    Много тъп за да не се досетиш
  • 81 българка

    11 16 Отговор
    И Волгин го командва Посолството, но с Митрофанова начело! Трябва да го заяви открито, щом го играе "почтен"!

    Коментиран от #96

  • 82 Понеже трябва да ти се обясни подробно,

    13 5 Отговор

    До коментар #18 от "Хе-Хе":

    ще ти обясня:
    Няма значение кой управлява Петър Волгин.
    Петър Волгин не е във властта.
    А тия калорифери за които пише са във властта.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ха ааа

    10 7 Отговор
    Управлява те Мутрофоня.
  • 85 Търновец

    6 4 Отговор
    А ние посолство натрапи на България Турски поток и Лукойл, кое посолство даде обществени поръчки на Олег Дерипаска - много близък до Путин
  • 86 ВЪН циони$тит€ ОТ БЪЛГАРИЯ!

    6 5 Отговор

    До коментар #76 от "Абе":

    ХАЙДЕ БЕЗ комунизма!
  • 87 ВЪН циони$тит€ ОТ БЪЛГАРИЯ!

    6 8 Отговор
    "правит€л$твото"НА $глобката (НА по$$ол$$твото) ПЛАЧЕ ЗА НОВ НАРОДЕН СЪД!
    ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ $лугит€ на циони$тит€ $АТАнато !
    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ ! ДА ЖИВЕЕ 3-ти МАРТ!
    ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ- ОСВОБОДИТЕЛКА !
  • 88 За протокола

    9 4 Отговор
    България е малка и слаба и има нужда от защитници и покровители. Преди беше СССР, сега са САЩ. Това е просто и логично.
    Оттук, всички, които са "против" единия "покровител" и "за" другия, са едни и същ "дол дренки" и ги слагам под "общ знаменател".
    Истинските български патриоти работят за силна и независима България с международни гаранции за сигурността си, с принципна и балансирана политика и без обвързаност с един или друг "полюс".
  • 89 !!!?

    14 9 Отговор
    Кое Посолство ни управлява !? Това което държи Крепостния акт и ключа ли !!!?

    Коментиран от #95

  • 90 Йовано

    8 5 Отговор
    Волгин е прав .Ако изведнъж вдигнат пак цените може да имат изненада .Самото посолство и а проблеми .Така стана и през 1989г проблемите в СССР повлякоха другите най вече Защото ги управляваше самовлюбен наивен човек избран от противника
  • 91 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Петър":

    Боко техния посланик водеше като панаирджийска 🐒 .
  • 92 Егати

    0 3 Отговор

    До коментар #40 от "Хе-Хе":

    Тъпотията !
  • 93 Ний ша Ва упрайм

    6 2 Отговор
    чи то цяла България знае кой управлява правителството

    Коментиран от #94

  • 94 Търновец

    7 3 Отговор

    До коментар #93 от "Ний ша Ва упрайм":

    Досега беше Руската мафия
  • 95 касоразбивач

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "!!!?":

    Този номер вече не минава! За 30 години да си беше изкарал шперц!
  • 96 ЛЪЖКИНЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #81 от "българка":

    щОМ НА БОЙКО МУ СЛОЖИХА МИКРОФОН У ТЯХ И В КЕНЕФА СМЯТАШ ЛИ ЧЕ НА ВОЛГИН НЕ МОГАТ И НЕ СА МУ СЛОЖИЛИ И МОГАТ ДА ЗАПИШАТ КВО Е ГОВОРИЛ С МИТРФАНКА ....ДА АМА НЯМА ТАКЪВИ РАЗГОВОРИ И НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ ...КОФТИ А...
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ИНЖ

    1 3 Отговор
    Кремълската теза едно към едно. Вече не сме в ситуацията, когато ни е управлявало Посолството на СССР. Рефлекси от миналото.
  • 100 Кажи директно

    1 0 Отговор
    , не се срамувай! Посолството на САЩ!
    Кирчо и Кокорчо метреси на ЦРУ!
  • 101 Казуар

    1 1 Отговор
    Бурлаки на Волге.
  • 102 Гражданин

    1 1 Отговор
    И какво лошо от това , по добре те от колкото мутрофанова . Хората от цял свят искат да отидат да живеят в САЩ защото там е доказана истинската Демокрация и се спазват законите ,а вие с комунистическото мислене подплатено от Руските служби работите да създавате недоверие и хаос в хората
  • 103 Аспарух Лешников

    0 0 Отговор
    1. Предлагам да назначат у БНР некой от фамилята FORD за баланс на Волгин.
    2. "Посолството" не е на Тринидад и Тобаго! Тринидад не участвува. Само Тобагото играе на едро у назе, и то не целото ами Долно Тобаго. Горното Тобаго има национален празник и не работи до края на Илядолетието.
    3. Това са факте и дори ел. медията ФАКТИ млъчи гузно на таа тема.