Last news in Fakti

12 Декември, 2013 10:20 10 316 7

"Сидеровци" са гузни за плажуването в Куба

  • волен сидеров-
  • "атака"-
  • куба-
  • варадеро-
  • плаж-
  • бюджет

От

"Сидеровци" са гузни за плажуването в Куба - 1
Павел Чернев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В момент, когато се приема най-важният закон в държавата, когато трябва да бъдеш в българския парламент, когато трябва да се бориш за интересите на своите избиратели, една група от депутати са отишли в чужбина. Смущаващо е, че те криеха тази визита до момента, когато излязоха снимките от Варадеро”, коментира в студиото на Нова телевизия Минчо Христов – бивш депутат от парламентарната група на „Атака”.

Изказването му бе по повод на изтеклата информация за посещение на депутати от „Атака” в Куба и по-точно на плажа Варадеро по време на дебатите за държавния бюджет за 2014 г.

От своя страна бившият депутат от „Атака” Павел Чернев подхвърли на водещите на „Здравей, България” идеята да проверят дали почивката в Куба ще бъде отразена в данъчната декларация на „Атака“ пред Сметната палата, защото, ако са харчени не лични средства, а пари от партийната субсидия на „Атака”, тя е длъжна да даде отчет по закон.

„Сидеровци изземват цялата енергия и пространство на тези, които наистина биха работили в правилната насока, а именно търсене на нови пътища за България и към Латинска Америка, и към страните от Евразийския съюз, защото България има нужда от развитие и е в застой. И точно тези националисти застават на пътя с това свое панаирджийско поведение и опозоряват името „националист”, твърди Павел Чернев.

Нека си спомним какво стана преди година – как Сидеров, заедно със свои депутати, похарчи за пет дни в луксозен хотел в Париж 28-29 хил. лева само за нощувки, припомни Христов за показаните в предаването на Сашо Диков фактури.

Абсурдно е Волен Сидеров и хората му да са в Куба тогава, когато се гласува намаление на партийните субсидии. В период от няколко години субсидиите на партиите скочиха с 500% - сега ги намалиха с 8-9%, това не е ли наглост, попита Минчо Христов.

Тези хора са ясни – сега се оправдават и се държат агресивно, защото са гузни. Защото си има дума за тези, които пред камерите се правят на народни хора и нагъват хляб и кашкавал, но зад кулисите ядат черен хайвер - „хайверените леви“, посочи Чернев.

Той разкри, че миналата година е бил в Куба с цел разговори на политическо ниво. По думите му, ако това е причината някой да отиде в Куба, значи трябва да стои в Хавана, а не да ходи на 150 км от столицата - на Варадеро. „С Кастро ли се срещнаха в Куба? Или пък ги приеха в Брюксел? В чужбина колко струва „Атака“ - време е да го разберат и у нас”, заключи Павел Чернев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по темата

    0 0 Отговор
    Не е хубаво анадолските да се изявяват като ид..ти.
  • 2 алкап

    1 1 Отговор
    toq ste gramne ot preqjdane. ama to infarkta na nikoi ne prostava osobeno na tiq deto qdat parjoli kato svine

    natrupva sa slaninqta po arteriikite mu i posle she stene dokato umira 10 sekundi sled koeto zakarnqloto mu surchice shte spre i togava do 2 minuti nastapva i mozachnata smart poradi spirane na cirkulaciqta na kravta

    Коментиран от #4

  • 3 Stone Kold

    3 0 Отговор
    всеки да се евакуира кой как може от бустана бугаристан
  • 4 мечока

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "алкап":

    Да, със сигурност няма да живее дълги години. Това е тежко-болен човек
  • 5 Woody

    1 0 Отговор
    На следвашите избори пак гласувайте за тях или въобще не гласувайте!
  • 6 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    SIDER AGA HARCHI NA VOLIA TURSKITE MILIONI
  • 7 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    0 0 Отговор
    Тиквун доведе ердоган в България за да ни плаши. Сега вече на всички им е ясно кой е комунист и турска подлога и продажник.