Last news in Fakti

27 Март, 2024 12:39 5 309 86

Мира Радева пред ФАКТИ: За всички вече е очевидно, че ПП-ДБ искат цялата власт

  • мира-
  • радева-
  • сглобка-
  • герб-
  • пп-
  • петков-
  • денков-
  • дпс-
  • избори

ПП искаха да имат монопол във властта, какъвто със сигурност си беше осигурил ГЕРБ преди, казва социологът

Мира Радева пред ФАКТИ: За всички вече е очевидно, че ПП-ДБ искат цялата власт - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес се очаква акад. Николай Денков да вземе папката от президента и да я върне празна. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и добави, че в третия мандат няма смисъл. Той призова изборите да бъдат „2 в 1“ – предсрочни парламентарни и за Европейски парламент. Защо се стигна до тази ситуация… Пред ФАКТИ говори социологът Мира Радева.

- Г-жо Радева, какво доведе до разпада на „сглобката“ и отиването на нови избори. Кой какво не успя да постигне за себе си от участниците в управлението?
- Още от самото начало имаше съмнение как тези хора, които изпитваха толкова ненавист един към друг, чухме такова отричане в предизборната кампания, как ще могат да работят... Даже, според мен, ние приятно се изненадахме, че за известен период от време имаше затишие и се прокрадна идеята, че може да се възцари мир и някакво приемане. Аз смятам, че политиката е борба, противоборство, противопоставяне, но има и момент, в които трябва да приемеш оценките, които избирателят ти е дал и оттам нататък да работиш както за избирателите си, така и за всички. Просто с работата си до изборите да трябва да се харесаш и на своите симпатизанти, и на всички. А какво видяхме през последните три години – те са една загуба на време, спиране на проекти, усещане за тъпчене на едно място. Много се надявахме управлението да проработи и до последно както аз, така и други експерти, смятахме, че някак „сглобката“ ще я бъде. И това е така, защото просто няма никакъв смисъл да се върви към избори.

- „Делкането“ на държавата ли не се случи, за да са доволни партиите в „сглобката“?
- За всички вече е очевидно, че ПП-ДБ искат цялата цялата власт. Те действаха на принципа на извиване на ръце. Но те забравиха един съществен момент, който видяхме за тези девет месеца управление. ПП-ДБ управляваха с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. И дори да говорят такива неща, че Мария Габриел е била „най-красивото лице на мафията“, тези думи много олекнаха, защото ГЕРБ и ДПС бяха партиите, които ги подкрепиха при гласуванията. Естествено беше на тази ротация ГЕРБ и ДПС, които ги подкрепяха, да кажат: „Чакайте сега. То така може донякъде, но до безкрай не може…“ Според мен точно исканията на ПП-ДБ да имат 100% власт в регулаторите, да се продължи реформата в съдебната система развали нещата. ПП искаха да имат монопол във властта, какъвто със сигурност си беше осигурил ГЕРБ преди. ПП казваха: „Досега бяхте вие, сега ще сме ние!“ За мен ПП не са демократи, те просто приемат, че властта означава „… това са моите хора, това са твоите хора“. Битката е за това.

- А в същото време дежурно чуваме, че „властта не е на всяка цена“. Нали така?
- Това са приказки за пред публиката. Кой им вярва! Кажете ми кой им вярва? Хората виждат какво се случва.

- Кирил Петков обяви, че иска избори „2 в 1“ и на ход бил президентът…
- Тук има един такъв момент. Възможно е да има търкания между ПП и ДБ. ДБ имат твърд електорат. Ако ДБ кажат, че на евроизборите ще бъдат със самостоятелна листа, защото в ДБ са различни партии, а ПП не е ясно какво са. ДБ са членове на ЕНП и ако са с отделни листи, на ПП може да им спадне много резултатът. ПП явно играят да са заедно на европейските избори, защото така могат да удържат съгласието си с ДБ.

- Отиваме към избори. От какви позиции тръгват партиите в момента…
- Ако вярваме на социолозите, а аз им вярвам, според мен най-страшното е, че всички влизат с много ниски позиции. Това е истинският резултат от тези битки, от това загубено време от три години. Просто хората си казват: “Ми ето, няма никакъв шанс да постигнем нещо в тази държава, защото не могат да се разберат.“ За мен най-важното е, че вероятно още повече ще се отдръпнат хората от гласуване, а в същото време хората трябва да усещат демокрацията като своя. В България хората живеят с чувството, че демокрацията не е на хората, а се дължи на едни елити, които се бият помежду си. Социолозите казват, че ГЕРБ са в най-добра позиция, а ПП-ДБ изоставят. Но това ще е пирова победа за ГЕРБ, ако отново примерно спечелят. Пирова победа, защото какво от това, че ще спечелят ГЕРБ, след като ситуацията ще е същата в каквато бяхме преди 9 месеца. И какво от това? Положението на БСП е тежко, защото те са в битка с „Възраждане“. Доколкото разбирам, президентът май се оттегли от това да прави някаква партия или за момента няма желание. Така че на едни избори кой знае каква промяна няма да получим. Единствено ми се струва като относително положителен ефект това, че при избори „2 в 1“ ще има повишение на избирателната активност малко повече. Така повече хора ще гласуват и за европейските избори. Хората в България по традиция не интересуват от изборите за европейски парламент. Но нека да кажем, че това отношение е доста сходно с положението във всички европейски държави. Навсякъде в изборите за европейски парламент участват значително по-малко избиратели, защото европейските институции изглеждат на хората от целия Европейски съюз някак доста далечни и доста неразбираеми, а в този смисъл и безинтересни.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо 🌈🌈🌈

    31 30 Отговор
    Искам го целио

    Коментиран от #22, #32

  • 2 Лъч в тунела

    44 5 Отговор
    Стига, бе! Значи и до вас социодемагозите е дошло.
  • 3 Прокопов

    37 24 Отговор
    Имаха я - с 60 депутати. Това ли разбират под демокрация? Губиш изборите, имаш 1/4 от парламента, но цялата власт...
  • 4 Лельо

    79 30 Отговор
    Кой те пита теб ,герберска подлога ?
  • 5 ДеПесеевски

    41 17 Отговор
    Те може много да искат, ама няма да стане.
    Ние и Бокича вече говорим с ИТН да съставим експертно правителство.
    Пък в ПП/ДБ такива няма.
    Само при нас.
  • 6 Истината

    68 16 Отговор
    Мутрата и Шиши не бъдат ли приведени в ЦСЗ жална ви майка българи за поколения напред ! Мислете и гласувайте !
  • 7 Сила

    49 5 Отговор
    Бабо Маро бегай си у Беренде Извор да се плицикаш у Нишава..... Аман от ветропоказатели, НЕВРАСТЕНИКА Райчо и Баджака МУ ни стигат!
  • 8 Не се прави на интересна,

    66 16 Отговор
    знаеш много добре, че цялата власт е в герб, дпс и мафията и правителството падна за да няма съдебна реформа.

    Коментиран от #21

  • 9 Мишо

    32 15 Отговор
    Всички се правят на евроатлантици, ама си получават рублевата заплата. Комплекс "Камчия" необезпокоявано събира яко разузнавателна информация за руснаците, а Митрофанова яде вкусна луканка, кюфтета и кебапчета с шопска салата. ПП, ГЕРБ и ДПС са най-русофилските партии. Борисов и Доган над 20 години делкаха пари с Лукойл и Путин. Циркаджии!

    Коментиран от #49

  • 10 шарлатанин

    35 4 Отговор
    печелиш посещение в зайчарника, лубрикантите са на аванта
  • 11 Бамбука

    42 3 Отговор
    На устата ми е да и кажа, но ще ме изтрият. Тя , оная баничарката на "почетния", Коларова, Бургунджиева и ....все "свестни" дами на преклонна възраст, създаде от бившите структури. Момичетата на Околовръсното имат повече морал.

    Коментиран от #15

  • 12 И тая

    41 5 Отговор
    ли се включи в хора , пеещ грозно и фалшиво ?
  • 13 я по сериозно

    33 4 Отговор
    Айде пак опорки! Кой не иска цялата власт? Да не би от както съществуват ГЕРБ, БСП, ДПС и многото други да се врат в политиката за да не попаднат случайно във властта? Не е въпроса кой я иска, а кой не иска да му я отнемат!
  • 14 Стан-боцмана

    34 5 Отговор
    Тъз буля и тя на яслата била...... МИСИРКА
  • 15 Сила

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бамбука":

    И ДОСТОЙНСТВО...... морал и достойнство имат на Околовръстното момичетата.... Ама не е луд, който яде баницата знаеш.....
  • 16 Ссс

    40 7 Отговор
    Тази е яко на герберската хранилка!
  • 17 Мира Радева

    30 7 Отговор
    Искат цялата власт, и нищо да не оставят на мафията
  • 18 АнтиГерб

    36 6 Отговор
    Платена гербаджийка.
    Защо да не искат? Те пък Бойко и Пеевски нищо не иска, само службите и регулаторите? Какво толкова?!
  • 19 Име

    29 4 Отговор
    Без лустрация няма да има никаква промяна! И тези социолози да си наврат прогнозите там където не ги огрява слънцето! Платени подлоги!
  • 20 6987

    21 4 Отговор
    Тази отдавна се е наг...ла на гроб.
  • 21 В очакване сме

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "Не се прави на интересна,":

    Точно така! Затова да лепнат и на мутрата Борисов американците едно магнитче,и нещата ще си дойдат на мястото!
  • 22 брей

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🌈🌈🌈":

    ти не приписвай твоите мечти на друг
  • 23 Герберастка

    19 4 Отговор
    Дрисла!
  • 24 Наблюдател

    22 3 Отговор
    Мира е придворната на Борисов социоложка!
  • 25 вуйчо

    8 15 Отговор
    Един изключително скъп политически проект приключи.На НАТО и САЩ им е нужна територията на България.Затова оставят мишоците да играят.Те поддържат всички които са им удобни и които работят за техни интереси.Всички посолства отлично знаят какво става тук на всички нива в администрацията и войската.
  • 26 всичко, което се случва

    12 6 Отговор
    във властта, е омерзително спрямо българския народ. Така беше и през последната година. Хей, народе, не се ли обиждаш от такова отношение на безнравствени и алчни хора? И очевидно ни водят към хендека. А ти се правиш на три и половина и се допуска пак мисирките на управляващите да си хортуват глупости по медиите.
  • 27 Адрес 4000

    22 4 Отговор
    Всички плювалници изпълзяха
    За всички е ясно че Буцко не иска промени в съдебната система ,защото го е страх от затвора
    Не иска промени в службите защото е долен путинист
    Не иска промени в регилаторите ,защото със шиши ще изпуснат цялата власт в държавата
    А плювките на труженичката радева ,нищо не означават
  • 28 Дудов

    16 4 Отговор
    Тая нали беше социолог?Откога "поумня"
  • 29 Гост

    10 3 Отговор
    изгонените от ВЪЗРАЖДАНЕ Основават нова Партия АЛЧНОСТ за В ласт
  • 30 Огюст Конт

    17 5 Отговор
    Парите на мафията превръщат социологията в пропаганда!
  • 31 Кирчо от Кокорчево

    11 15 Отговор
    ПП-ДБ приключиха и тотално се отправиха към небитието на "политиката" в БГ. Каквото сам си направи-никой друг не може да ти направи.Още след записа от "ПосолствоТо" тия не само трябваше да бъдат изритани от политиката,но и да бъдат съдени за Държавна измяна. А фалшивата декларация на Киро Канадата трябваше да го телепортира директно при Бай Ставри.

    Коментиран от #33, #37

  • 32 Моторчо

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🌈🌈🌈":

    Никога не съм го искал наполовина! 😂
  • 33 Адрес 4000

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Кирчо от Кокорчево":

    Туй кой го казва
    Опорните точки на двуполовото от ПосолЯ ли?
  • 34 Тази куха лейка ли е или нас на взема за

    15 3 Отговор
    Как да обориш мафията когато нямаш цялата власт а я споделяш с мафията от ГЕРБ, ДПС ...с целия мафиотски спектър.
  • 35 Нели Василева

    13 2 Отговор
    Мира , а Герб-мафияга какво иска вече 14 години във власта народа да танцува ли кажи де нали си актуална
  • 36 бай Спас

    8 2 Отговор
    Радева пробутай ми принцесата на мафията да я изчеластра едво хубаво

    Коментиран от #40

  • 37 Абе Кирчо от Кокорчево

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Кирчо от Кокорчево":

    Бая си издухан, кой ти прави прическата.
  • 38 Хазарта

    10 3 Отговор
    РАДЕВАА ,Я НАДУЙ ДЯДО КАВАЛА
  • 39 Калинка малинка

    8 0 Отговор
    Калин се оказа, калинка.!От къде я изрови тази ?
  • 40 бай Спасчо

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "бай Спас":

    Аз ке се задоволя с теб, не ми требет там как си писал принцески ли какво.
  • 41 мими

    8 3 Отговор
    Радевааа къде са паритее къде е Мата Хари къде е красивото лице на мафията къде е КП

    Коментиран от #46

  • 42 малиййййй

    8 1 Отговор
    ГЕРБ и ДПС това от Путин ли го научиха или Мутрофанова им го предаде служебно?
  • 43 адвокат

    15 2 Отговор
    Мира ,излез по телевизиийте и кажи ГЕРБ И ДПС МАФИЯ ЛИ СААА народа питаааа
  • 44 Чичо Петьо

    18 8 Отговор
    Естествено, че ПП-ДБ искат цялата власт. Как ще променят България, като мафията блокира всичките им опити за реформи? Българският народ ако беше умен щеше да им даде мнозинство, ама той е прост и продължава да гласува за мафията. Затова България няма да се оправи.

    Коментиран от #61

  • 45 Андрюха Венцелов

    8 2 Отговор
    Не й вярвайте на социологията. Нейните проучвания са платени за разлика от моите.
  • 46 ха ха ха...

    7 0 Отговор

    До коментар #41 от "мими":

    КП няма, има ПКП
  • 47 Радева

    7 2 Отговор
    Да Мафия са!
  • 48 акудх

    6 3 Отговор
    за всички е ясно , че бойко и дилян са засмучани от обръщите от фирми КОЙТО ограбват по 15-20 милярда Български данъци на година. тези фирми не искат в България да е подредено и да има електронно правителство
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Лаик

    6 0 Отговор
    Баба ми попадията ,Бог да я прости казваше: от зелена тиква семе не искам!
  • 51 ИНЖ1

    9 3 Отговор
    Ха-ха-ха!!! Партия на 2-3 години, с 60 депутата и 5 кмета, иска цялата власт??? А ВСС, регулатори, КОМПИ и т.н.??? Я стига оправдания за управленската импотентност на производните на БКП(ГЕРБ, ДПС, БСП). И крадливост.

    Коментиран от #64

  • 52 Опала

    12 2 Отговор
    Става интересно! И тази взе да защитава Гербавите! Явно вече спокойно можем да наречем България - Бойколандия.
  • 53 Манол

    2 1 Отговор
    Ти дет премахваш коментарите,поне обосови какво можем да говорим и какво не,па да са не объркаме,че да не излезне нещо срещо режима,нашия де!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 нормален

    5 1 Отговор
    Дано я получат цялата власт. И тогава ако не вкарат в ЦСЗ , Тулупа и Шиши , ще гризнат дървото.

    Коментиран от #68

  • 56 Хорейшио

    10 2 Отговор
    Мирето е от години част от обслужващия персонал на ГЕРБ. Ако беше малко /по-скоро много/ по-млада можеше да се уреди и за спалнята на Боко в Банкя, ама и сега се облизва за кинтите от там
  • 57 Дедо Пене

    6 3 Отговор
    НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ Е КОМЕНТИРАЛО НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО МЕЖДУ ПП-ДБ И ГЕРБ-СДС И Е ИЗЛИШНО ДА СЕ СЪЧИНЯВАТ ТЕОРИИ. ЕДИН Е ФАКТЪТ, ЧЕ ДОКАТО БОРИСОВ Е НАЧЕЛО НА ГЕРБ ПРОМЯНА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И СЛУЖБИТЕ НЯМА ДА ИМА , ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ ОТ ЗАТВОР!!!

    Коментиран от #59

  • 58 ГЕРБ=ДПС=БСП

    6 4 Отговор
    Пеевски и Борисов не искат да "делкат" 50% на 50% власта с ПП. Искат цялата власт само за себе си, както са я имали досега.

    Цялата "опозиция" напада ПП, че искат 1/2 от власта. Обаче "опозицията" нищо не казва по въпроса, че сега 100% власта е у Борисов и Пеевски.

    България е парламентарна република, не е министерска република. Министрите са подчинени на парламента. Регураторите и прокуратурата обаче не са подчинени на никой, правят си каквото си искат. Имат мандат и каквито и безобразия да правят или пък ако не си вършат работата никой нищо не може да им направи. "Калинките" остават на постовете, докато им изтече мандата.
  • 59 Някой

    8 4 Отговор

    До коментар #57 от "Дедо Пене":

    ФАКТЪТ е, ЧЕ ДОКАТО БОРИСОВ Е НАЧЕЛО НА ГЕРБ ПРОМЯНА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И СЛУЖБИТЕ НЯМА ДА ИМА , ЗАЩОТО, ако има истински прокуратура и съд ще бъде вкаран в ЗАТВОР!!!

    Коментиран от #63

  • 60 Иван

    8 0 Отговор
    Партия, която не иска цялата власт, за какво се бори? За само за субсидии?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 хе хе

    2 0 Отговор
    "ГЕРБ били професионалисти и имали много кадри...." Ами тогава останалите за какво са ни?

    Коментиран от #65

  • 63 винаги можеш

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Някой":

    да докараш европрокурорите и те да го вкарат в затворА мурзи. Действай.
  • 64 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "ИНЖ1":

    "Ха-ха-ха!!! Партия на 2-3 години, с 60 депутата и 5 кмета, иска цялата власт???"

    Ами ти какво придлагаш?
    При игрите в парломента, кметовете не се броят. И с 5 кмета тежеста в парламента, е същата като и с 5000 кмета, НУЛА е тежеста на кметовете в парламента, такива са правилата. В парламента се броят народните представители.

    И не са 60, а са 64 депутата, а пък на Бойко са само с 3-ма повече депутатите-67. Може би искате цялата власта да остане отново у Борисов и у Пеевски.
    Или пък да дадем цялата власт на 11-те депутата на Слави Трифонов. Или пък на 37 на "Възраждоне" или пък на 36 депутата на Пеевски. А пък 23-те депутата на БСП, дори няма смилисъл да ги коментирам. Нинова какво иска? Иска мега министерството на икономиката, за да прови далавери със снаряди за Украйна.


    Положението е трагично, или власта отива в 67
  • 65 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 2 Отговор

    До коментар #62 от "хе хе":

    Да много обучени мошеници и лъжци имат. Но може би в ДПС има повече...
  • 66 инж. Ганчо Илков

    5 3 Отговор
    Всички Политолози говорят за Власт, припозната от "Народа". Първо: Няма "Народ". Както Президента казва - Има "Граждани". Някои споменават - "Общественост"; Второ: Всички Разбраха в какво се Изразява Противопоставянето между отделните Политически Проекти. ГЕРБ - Осигуряване Съдебно Спокойствие на Лидера - Бойко Борисов и Зависими Регулатори, чрез които Бойко да се Разплаща с Дарителите (чрез Обществените Поръчки). Вследствие на Комерсиалните Корупционни Игри, Избирателната Способност е много ниска. Гласуват Удоволетворените и тези с Продадените Гласове;
    ПП -ДБ. Искат Независима Съдебна Власт и Независими Професионални Регулатори, Социални и Икономически Реформи, Изменения в Конституцията (Конституцията Определя Парламентарното Мнозинство в Качеството на Суверен. "Народа" Избира своите Представители (Как? Чрез Купуване на Гласове и Обещания за Промяна. Работещите са Подвластни на своите Работодатели. Работодателите са Дарители на Политически Проекти срещу Обществени Поръчки и Пари от "Европейски" Проекти. Управляващите срещу Даренията Назначават Представени Лица на Дарителите в Държавните Институции). БСП. Работят за Имиджа на своя Лидер. Той от своя страна Играе на Два Стола. Съпругът в ГАЗПРОМ, Синът - Кариера в САЩ. Счита се за несменяем Лидер и води Вътрешна Борба като Диктатор. ДПС. Етнически Проект приемащ се за Балансьор в Държавното Управление. ВЪЗРАЖДАНЕ. Национал Социалистически Проект, Подвластен на Руския Диктатор. Против ЕС и Еврото. За кого д
  • 67 Видовден

    7 0 Отговор
    А защо от "Факти" не коментират ГАКТА,че днес в 12ч. Посланика от Посолство-ТО е отишъл "на крака" в Президентството и какво е правил там?! Явно не е ходил да пие кафе с Президента.Натиска над Радев ще е страхотен,но "Факти" ни забалисват с какви ли не историйки.....Бъдете поне един път ЖУРНАЛИСТИ! КАЖЕТЕ ИСТИНАТА!

    Коментиран от #73

  • 68 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "нормален":

    Това, което искаш е работа на прокурори и съдии, не на депутати. Само донякъде е вярно, че зависи от депутатите. Депутатите могат да променят законите, могат да променят съставите на висшите прокурорски и съдебен съвети. Но не веднага, а като им изтекът мандатите. Промяната не може да стане на мига, нужно е време, нужни са години. И като сменят и последния ГЕРБ прокурор е нужна поне година за да се види резултат.
  • 69 Фактъ

    7 3 Отговор
    Грозновата гербовашка калинка .
  • 70 Смърфиета

    4 1 Отговор
    А, птичката-тукан дето се писа от ГЕРБ?
  • 71 Социоложката

    7 1 Отговор
    Ква биткана на Възраждане с БСП ?! Възраждане се борят за първото място с Герб. Единствено бая ти Ганя с простотията си крепи гербавите още...
  • 72 Аз съм прост като Бочко

    5 2 Отговор
    Радева, нищо не знаеш за преговорите и нищо не разбираш,за да коментираш!
    К.уха ле.йка!
  • 73 Дедо Пене

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Видовден":

    Кой знае истината г-н Виденов? Най-малкото вие!
  • 74 Гост

    5 2 Отговор
    И тази е на хранилка при ГЕРБ и ДПС...отдавна..
  • 75 Боклуците на Боклука

    3 2 Отговор
    Не, всичките от ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са Маскари и трябва да последват съдбата на Чаушеску.
  • 76 Мнение

    8 1 Отговор
    Само магнитски,ще отърве България от мутрата Борисов и затвор разбира се!
  • 77 Сопола

    7 1 Отговор
    За всички е ясно, че Тиквата трябва да е в затвора ДОЖИВОТ!
  • 78 Оракула от Делфи

    5 2 Отговор
    Мира Радева , купен "СОЦИОЛОГ," да бълва димки!
    От днес е" Впрегната" цялата корупционна медийна система за медиймо "затъмнение" над България!
    25 години, нищо не се промени ,в "без-аналоговото" управление на "Герб", в България!
    Е как да се договорят , бе Радева , като договаряне, означава промяна , промяна ознава , повече контрол, което означава съд,
    което означава, да вкарат някого от " Хунтата" в затвора!
    Това е проблема," социоложке"!
    Къде ги мислиш , и с кого вечеряш , с тези " социологически , странни врътки"???

    Коментиран от #80

  • 79 Ха ха ха

    2 2 Отговор
    Само нещастни олигофрени могат да гласуват за ПП ДБ.
    Дерзайте мошенници лъжливи
  • 80 Уроде

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Оракула от Делфи":

    Вие сте американската антибългарска хунта.
    Псувахте 2 т.Герб, арестувахте Тиквати го пуснахте.Защо бе паве жълто?
    Защото Козяк ви нареди така и направихте Сглопката
  • 81 Име

    0 2 Отговор
    Защо да не дойдат млади хора, аз не разбирам - скоро Бойко Борисов ще навърши години - жив и здрав да е - това е прекрасна възраст, но все пак - уменията намаляват, не е същото, а пък едни енергични и млади хора - ще се справят с всяка ситуация.

    Навремето оставихме Тодор Живков до последно - и така и стана, започнаха грешки, същото и тук, никой не иска нещо зло.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Те верно може

    1 0 Отговор
    ПП-ДБ да искат цялата власт, но най вероятно и в парламента трудно ще влязат. А кой какво искал няма значение. Тези хора излъгаха избирателите си и се изгавриха с тях. Няма как нормален човек отново да бъде излъган от тях а не са чак толкова много НЕнормалните.
  • 84 Ъхъъъъъъ мозък

    1 0 Отговор
    ПП-ДБ искат цялата власт, и синода може да искат, ама най много на сметището да се окажат.
  • 85 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    1 0 Отговор
    Па ще видят тогава кой кво искал.....
  • 86 Казуар

    0 0 Отговор
    Другарко Радева, как ще искат цялата власт, след като имаха 63 депутати.Сега може да имат по малко депутати. Говориш и плюеш по инерция.