Last news in Fakti

8 Май, 2024 13:00 7 377 83

Кеворк Кеворкян: Клоуни в действие

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • политика-
  • погром-
  • българия-
  • мнения

Погром, който лиши окончателно от приличие българската политика

Кеворк Кеворкян: Клоуни в действие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В началото си мислехме, че само ще ни забавляват, че ще наблюдаваме несръчните действия на някакви клоуни. Всъщност, това не е съвсем подходящ израз за лудориите на кирчовци, защото така се шегуват с абревиатурата на ЦРУ: CIA - Clowns in Action.

Това коментира във "Фейсбук" Кеворк Кеворкян.

Но дори за могъщата американска разузнавателна служба щеше да бъде непосилно да постигне в такива кратки срокове погрома, причинен от Кирчо и съдружниците му. Погром, който лиши окончателно от приличие българската политика.

Но все още никой от ордата на политолозите, заети с търсенето на смисъл и в най-вулгарните кирчовщини, не се е осмелил да си зададе въпроса: Какво щеше да се случи, ако тия клоуни не се бяха пръкнали тук – след най-безметежната операция за присвояване на Властта в новата българска история? Последиците от която дълго ще ни преследват, това е сигурно.

Понякога се изкушавам да си фантазирам, какво ще се случи, ако оставим на мира Клоуните и не им обръщаме внимание, докато не се самозаличат? Какво ще последва?

Каквото и да представлява то, едва ли ще е нещо, коренно различно от онова, в което ни замъкнаха и зарязаха те.

И оставиха, в халваджийския тефтер на жалката българска политика, една безподобна рецепта за злоупотреба с Властта, която би изкушила мнозина – поне в близките години.

Оставиха след себе си една изтощена, изхабена политическа среда, която трудно ще се възстанови, ако изобщо се случи това. В нея не се обговарят сериозни идеи, те изобщо липсват – единствено се чува безразборна стрелба. Както гласи обаче една поговорка, не е важно кой стреля - важно е, кой плаща куршума. Това пък, в болшинството от случаите, изобщо не е ясно.

Тия дни сме свидетели на поредния епизод от Шоуто на Клоуните – разкритието за фалшификацията на документи, свързани с неправителствената организация „Да запазим Корал“, които биха попречили на Главния Клоун да заеме поста на министър на икономиката в първото служебно правителство, назначено от президента Радев. Това се случва през 2021 година – след като ПростоКирчо вече бе фалшифицирал истината за гражданството си. Фалшификацията на документи изглежда е любимият грях на клоуните. Сега оповестената история е не по-малко гаменска от първата – сайта „Биволъ“ я представи с очевидно неопровержими доказателства. Това обаче не впечатли особено авторите на измамата – и човек за пореден път се пита, от какво са направени тия хора?

Тъй или иначе, получихме поредното свидетелство, че „Промяната“, която Клоуните усърдно продават, отдавна се е превърнала в бедствие.

Заради тях хората намразиха самата дума - а дори и себе си, заради проклетата си наивност. Остава само да го признаят.

По-важното е друго: по всичко личи, че ние ще си останем съвсем невежи за Времето, в което сме заседнали – и за Клоунадата, в която, тъй или иначе, участваме.

Хичкок смяташе, че продължителността на един филм трябва да е пряко свързана с издръжливостта на човешкия пикочен мехур. А продължителността на едно управление в днешна България – с издръжливостта на кой човешки орган трябва да е свързана тя?

Изключете веднага мозъка от тия сметки. Българинът сякаш прекъсва връзката си с него, когато е изправен пред важни решения.

Ние вече дори не се питаме, какво предвижда Господ за нас, страх ни е от този въпрос. Дори камбаните да бият оглушително. „Не питайте за кого бият камбаните, а просто си плюйте на петите“ – съветваше остроумно един писател. И Джон Льо Каре го казва: „Настигне ли те истината, не се прави на герой, ами бягай“. Хубав съвет – как да се спасим от клоуните.

Но кой ще ни приюти и къде? Ще гледат на нас като на радиоактивни тапири, след като толкова сме търпели всевъзможни клоунади. И ще са прави.

Клоуните не правят политика, никога не са я правили – те се занимават с пропаганда, която, при това, е непоносимо глупава. Не е възможно да се проумее тяхното мислене, тяхната логика. Те твърдят, че са прагматици – но за истински прагматичните политици сътрудничеството е по-важно от враждебността и измамничеството. А тия умират да те измамят.

Те са като терористична групировка, специализирана в измамите - не може да се преговаря с тях. И не бива.

Откакто дебаркираха тук, станахме свидетели на брутален упадък на познанието за политиката. Политическата Секта не успя да реагира подобаващо, тя се задоволи – без да разполага с реални факти – с това да надцени силата на Клоуните. Така и публиката остана в неведение, каква заплаха са те – реална или мнима.

Веднъж, в болшевишката върхушка, се водел разговор за влиянието на Ватикана и Сталин попитал: „Папата ли? Че колко дивизии има той?“ Излишно е да се питаме, колко дивизии имат нашите Клоуни – то е ясно, че разполагат само с десетина кашавари, напълно достатъчни обаче да разбъркат отровния бъркоч, в който удавиха държавата.

За Клоуните се оказа много удобен и отказът на новите ни Първи братовчеди да ни опознаят поне в някаква минимална степен, за да добият представа за особеностите на българския манталитет, за същинските убеждения на обикновения българин, а не за показните, подходящи за евроатлантическата витрина.

Братовчедите са заети, както казваше един автор, да създават свят на глобални последствия без глобално познание. Авантюрите в Ирак и Афганистан се оказаха обречени именно заради липсата на познание.

И какво ще се случи тук, с нас, ако се окаже, че е невъзможно да ни разбират/разберат? По-добре веднага да забравим този въпрос.

Но не и факта, че неусетно се превърнахме в територия на „непредвидимата свобода“, в която лесно могат да нахлуят и да се настанят всякакви лумпени и да се наиграят на воля. Анонимни режисьори ще продължават да поставят фалшивите си постановки, докато накрая не превърнат и държавата, и нас заедно с нея, в някаква измислица. Бухарин беше казал за Сталин, че е Чингиз хан, който е прочел Маркс. Нашите клоуни пък се държат като монголи, които са се отъркали в Харвард.

Толкова са празни, че дори и някакви тайни не крият – а и винаги намират оправдания за онова, което ги злепоставя. Курсовете в Харвард сякаш са ги научили да не обръщат никакво внимание на съвестта си, лишили са ги от всякаква придирчивост към самите себе си.

Но на публиката ѝ беше нужно известно време, за да проумее, че не „промяната“ ги интересуваше – а размяната. Да приджобят цялата държава – в замяна на словесните си локуми.

Емануел Карер, в документалния си роман „Лимонов“, споменава един невероятен факт: след свалянето и екзекуцията на Берия – звероподобния шеф на съветската тайна полиция, абонатите на Большая советская енциклопедия получават инструкция да изрежат от своя екземпляр статията, възхваляваща Берия, и да я заместят със статия в същия размер, посветена на Беринговия проток, която ще им бъде предоставена от издателството.

Може би беше излишно да споменавам тази история – ние никога няма да се дистанцираме истински от нашите злодеи. От глупаците пък съвсем.

Тия дни по телевизията се появи личният Ломброзо на Клоуните – госпожа Лена, опитен антрополог и физиономик. Наскоро тя разчете по лицето на бившия главен секретар на МВР, че не е престъпен тип. Същото би казал за нея и човек, който е проследил телевизионното ѝ интервю - защото дори феноменалната следователка, изиграна от Кира Седжуик в сериала „Разобличаване“, не би успяла да изтръгне истината от нея.

Но сетне гръмна бомбата с фалшифицираните документи за „Корал“ и мнозина зрители сигурно са се почувствали излъгани.

Ломброзо обаче демонстрира завидно самообладание, отрече всички обвинения и дори обеща да се откаже от имунитета си, ако бъде избрана за депутат. Направи го обаче не пред камера – и нямахме възможност да разчетем по лицето ѝ истинността на нейните думи.

ПростоКирчо, както винаги, бе по-лесен – на него Ломброзо/истинският би му сложил прангите, само като го погледне. Сега изпадна в истерия и изкукурига, че аферата е стара, но „Изведнъж сега страшен ужас става…

Много е важно да не им се връзваме… да си кажете всички са маскари и да не отивате да гласувате…“

Беше жалка картинка. Заслужаваме си я.

И така ще бъде, докато се оставяме да бъдем заблуждавани от хора, за които всичко е „стара афера“. Дори Бъдещето отсега им изглежда като употребена далавера.

По дяволите, кой ги нагласи тия на яслата?

Пак да кажа: изглежда, че е бил някой, който много е мразил България.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 151 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДС агент

    54 49 Отговор
    в действие !

    Коментиран от #20

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чип и Дейл

    74 35 Отговор
    Щом бареков и кеворкян са задействани, положението е отчайващо

    Коментиран от #9

  • 4 Тоя па

    59 51 Отговор
    Колкото по-няма какво да каже, толкова повече се напъва да съчинява.
  • 5 пфф

    41 15 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    А ти какво си мислиш с това повторение на опорки? И хибридниците приключихте вчера! Никой не ви вярва!
  • 6 Абе

    49 39 Отговор
    Тоя бая захлебва напоследък. Преди войната се беше скрил в трета глуха и не се чуваше, сега през два дена публикува простотиите си.
  • 7 Айде

    42 29 Отговор
    Погромът започна бая време преди кирчовците! Ама този всезнайко се прави, че не знае и не помни!
  • 8 Малий

    39 31 Отговор
    Питайте агента какво отроче е възпитал. После да дава оценка на хората.
  • 9 гърч

    23 9 Отговор

    До коментар #3 от "Чип и Дейл":

    Стана им ясно, че планът им пропада.😜
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 !!!?

    39 32 Отговор
    Изкуфял Клоун от ЦРУ...пардон - от ДС !!!?

    Коментиран от #80

  • 12 Бамбука

    30 15 Отговор
    Кажи нещо за конфликта Азербайджан - Армения ? Тези от ПП/ДБ са слаба ракия. Кажи нещо за Армения ? Нали си арменец ? Тези от ПП/ДБ са слаба ракия. ББ така ми каза и затова ми плащат.
  • 13 и кво от това?

    42 24 Отговор
    Агента от ДС 06 отдел Димитър (бачо Кико) никога не е критикувал Баце и Дуган. Но за Киро не пропуска да псува ячко. Кой го активира?

    Коментиран от #37

  • 14 фАНТОМасс

    54 12 Отговор
    Кеворк има интересни възгледи ! Остър и атакуващ е. Но как през цялото това време не казва ЯСНО и КАТЕГОРИЧНО мнението си за двете ГЛАВНИ фигури в политживота на БГ - Бойко и Делян ?
    Да не би да са му идеални и да не вижда кусури в тези двама герои ? Нищичко ли не му се набива в очите и моралния взор ?
    Опитайте да потърсите критиките му към тях. Иначе е лесно да се ритат палетата , но пък големите песове хапят май !

    Коментиран от #69

  • 15 Любопитно

    45 18 Отговор
    Интересно защо комунистическия доносник Кеворк не написа нищо за шофьора на Маргините и разтривач на Тодор Живковите уши ?
  • 16 инж. Ганчо Илков

    38 17 Отговор
    И Кеворкян се прави на Експерт. Много бързо Забрави, че беше част от Екипа Манипулирал Изборите за Велико Народно Събрание. Когато Чуждестранните Журналисти го притиснаха да покаже Епизоди от Манипулацията, се държеше като Панирана Ученичка забравила Назубрения Урок. Кеворкян е напълно Запознат със Сценария на Лилов и Внедрените Агенти на ДС под Формата на Дисиденти в СДС. След толкова години, Пише и говори не като Активен Участник в Манипулацията, а като Зрител. Да, Парите преди Всичко, но поне да бъде Честен и Достоен Българин.
  • 17 Стоян

    43 6 Отговор
    а тогава, кой, Бойко ли е интелектуалния капацитет на нацията?

    Коментиран от #46

  • 18 Мдааа

    31 17 Отговор
    Щом статуквото ГЕРБ-ДПС активираха и агентите си Кеворк и Бареков, положението наистина е критично.
  • 19 ККК

    17 9 Отговор
    Това са зли клоуни, като от филмите на ужсите.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 баба яга

    31 7 Отговор
    Мдаааа, совите не са това което са. ( така казваше агент Купър). Преведено на български -в мътна вода риба се лови най лесно. Не чухме нищо за Бойко и Пеевски , тия са ясни.
  • 22 Арменския поп

    31 14 Отговор
    4000 ли? Или направо 20 К ?
    Йотовски ще завиди!!!
    Поредното плюене от нечист човек по ПП.
    България ще се оправи, когато пукне и последният ДС агент....

    Коментиран от #25

  • 23 Реално

    34 18 Отговор
    Всички xpaчат срещу ПП-ДБ, абсолютно всички - партии, медии, НПО-та, ДС агенти, говорещите глави на мафията кънчовци и райчевци ...
    За всички несгоди на "прехода" от 35 г. са виновни те.
    Викам да ги махнем.
    И какво остава:
    - ДПС на Пеевски с подпорка от чалгарите,
    - Бойко Борисов с подпорка от неграмотната сбиpщина на Копейкин.
    - Нинова, която чака от Москва да и се обадят, за да знае как иска Борисов да гласуват от БСП.
    Виждаме, че каквото каже Пеевски, Борисов го изпълнява, даже да е казал сутринта точно обратното.
    Излиза, че за когото и да гласуваме, гласуваме за Пеевски.
    Е!!!???
    Единствените, от които кукловодите на Борисов-Пеевски-Радев се притесняват са ПП-ДБ.
  • 24 ЖЕКО

    19 22 Отговор
    ПЪЛНИ НЕКЪДЪРНИЦИ КИРО И ДРУГИТЕ НО КОГАТО ТВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ СА ПОСОЛСТВОТО И ЦРУ ТЕ ИМ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ИНЖ1

    27 17 Отговор
    Големият "кадърник" Кево. За какво си станал агент на ДС, ако си бил "много кадърен"??? Че даже и оценки дава!?
  • 27 ЕЖКО

    36 7 Отговор
    Г-н Кеворкян, виждам, че имате силно и бойно перо! Евала! Но защо нищо не казвате за апетитите и наглите действия на Певски? За лъжите и манипулациите на Борисов? За Доган? Те са в българската политика много, много години отпреди тези „клоуни“ и на тях се дължи погромът над държавата ни. Питате „По дяволите, кой ги нагласи тия на яслата?“ - А чия е тази ясла? На горепосочените ли? И ваша!?
  • 28 Просто човек

    24 18 Отговор
    Путинската марионетка е бясна и господарите и са я нахъсали...
  • 29 Бийк

    27 19 Отговор
    Абе откъде замириса на гнилоч
    Да няма някъде разлагащ се труп наблизо
    Такъв Арменски с мустачки
    Един такъв долен предателски
  • 30 Пиф

    24 14 Отговор
    Колко ли е получил за тази статия

    Коментиран от #43

  • 31 Злобно старче!

    18 16 Отговор
    Много, много злобно на всички демократи. Не му подариха една телевизия, не го назначиха поне за директор.
  • 32 САТЪРА НА ХАНА

    12 5 Отговор
    ГЕЙОВЕТЕ НАПРАВИХА ОФИЦИАЛЕН ГЕЙИЗМА НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ :))
  • 33 българка

    21 16 Отговор
    Парите ли не ти стигат, Кеворкян, та толкова се изхвърляш? Да вземем да му съберем някой лев, че да престане да облъчва с отвратителното си присъствие.
  • 34 Клоунът Кеворкян

    15 15 Отговор
    в действие - заработи 4К от Пусинчо.
  • 35 Стоян

    15 8 Отговор
    предпочутам несръчни,но честни хора, отколкото сръчни айдуци
  • 36 д-р цветеслива злобната

    22 15 Отговор
    Докога некадърника и подлизурко димитър?? Забравихте ли каква подлога беше на комунистическата власт??!!
  • 37 Епа

    11 9 Отговор

    До коментар #13 от "и кво от това?":

    Преди ковито всеки ден пущаше коментари срещу баце, ма си забрайл или шорош тей ви е казал
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Брюксел

    14 16 Отговор
    ДС агентурата се активира... Заработи си 20к. агента кеворкян.
  • 40 Мишената

    19 16 Отговор
    Аз по-хубава статия за тия идиоти от ПП не бях чел. Благодаря, Г-н Кеворкян!
  • 41 Край

    23 0 Отговор
    Бе то клоуните и смешни и тъжни ама има един свинечовек, който ще приключи българите окончателно.
  • 42 Стамболов

    18 13 Отговор
    Защо давате трибуна на този доносник на комунистическата ДС и уникален боклук?

    Коментиран от #48, #60

  • 43 Орби

    9 10 Отговор

    До коментар #30 от "Пиф":

    Четири хиляди е стандартната тарифа.Раздава я Митрофановная.
  • 44 ЗДРАСТИ КЕВОРК

    14 11 Отговор
    НЕ СА ВИНОВНИ КИРЧОКОКОРЧОВЦИТЕ
    ВИНОВНИ СА УМНОКРАСИВИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ
    ВИЖДАШ ЧЕ ЧОВЕКА Е НАГЪЛ БО......УК НО ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО
    ЩО БЕ ЛЬО........АН
    И СЕГА ПАК ЩЕ ИМА ТАКИВА МИСИРИ
    АМИ ТАКЪВ Е МАТЕРИАЛА
  • 45 Шарлатани ОПГ

    13 6 Отговор
    Никога повече !!!!
  • 46 инж. Ганчо Илков

    6 9 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян":

    Бойко сам казва: "В България, няма Материал. Аз съм Прост и Народа е Прост. Така, че се Разбираме," Бойко е Играч от Мутренски Тип. Самовлюбен Диктатор. Лидер на Политически Проект. Докато Манолова, Григорова и Нинова взаимно се представят чрез Обвинения на Другия, докато Костадинов се Кланя на Митрофанова, Докато ПП ДБ се хващат на СГЛОБКА, Борисов е Спокоен. Играта му е под Контрол. Ще Смуче, докато му Омръзна. С него е Другият Играч - Пеевски, така че няма откакво да се Притеснява.
  • 47 9898

    12 10 Отговор
    Поръчкова статия.

    Коментиран от #49

  • 48 АЛО БРЪМБАР

    11 11 Отговор

    До коментар #42 от "Стамболов":

    ДО ТАМ Я ДОКАРАХТЕ ЧЕ ХОРАТА ДА ХАРЕСВАТ ЕДИН БИВШ ОТ ДС
    И ОЩЕ ПО ОТВРАТИТЕЛНО
    ТОЙ ДА Е ПРАВ
    АЙДЕ МАМУЛИ ДРАПАЙТЕ
  • 49 ПОРЪЧВАШ ДА СЕ ПИШАТ ЛЪЖИ

    11 4 Отговор

    До коментар #47 от "9898":

    ЩО ДА ПОРЪЧВАШ ЗА ИСТИНА
    А ОСВЕН ТОВА ППДБ ИЛИТЕ СТЕ ТОЛКОЗ УМРЕЛИ ЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДОРИ ДА ВИ НАПЛЮЕ
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Хачо

    10 13 Отговор
    Голяма е мобилизацията в задкулисието. Включиха и Кеворкян в атаката срещу явния враг - ППДБ. Дълъг текст с много ох и ах, но с нула дъдържание. Единственото нещо което разбираме е, че Кево не обича Петков. Много му идва такова присъствие. Истината е, че текстът е много под нивото на Кеворкян, което е срамно. Кево, жалък си. Нямаше нужда да го демонстрираш.

    Коментиран от #55

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 9 Отговор
    Кево, една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четем и слушаме идиотщините Ви. ... Случайно имах неформален контакт с този арменец, няма по-злобно и надуто човече от него, 100% параноик... Зaщoтo бях кaтo шoкирaн oт нeoчaквaнoтo cтудeнo, aрoгaнтнo и виcoкoмeрнo държaниe нa гуру..., нo мaй тoвa e нoрмaлнoтo пoвeдeниe нa вcички кaдecaри...
  • 53 Свирчо

    2 10 Отговор
    На Балканите всички са збъркани.
    Нека да започнем от княгинята Райна и нейният байрак и да стигнем до Достоевски

    Коментиран от #56

  • 54 САТЪРА НА ХАНА

    5 6 Отговор
    ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗАПОЧВА В ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ
    СЪЗДАДЕНА ОТ ХАН АСПАРУХ
    ....
    И НЯМА ДА СВЪРШИ АКО ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ И ДУНАВСКИТЕ БЪЛГАРИ ИЗЧЕЗНАТ :))
  • 55 тестикул

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "Хачо":

    Храчо и компания, за истината няма никакво значение КОЙ я казва.
  • 56 Научи български

    4 4 Отговор

    До коментар #53 от "Свирчо":

    пък тогава дращи глупотевини.
  • 57 А е важно да се мисли

    6 2 Отговор
    Не кой.... а какво е написал и казал човека!!!!!
  • 58 Пак ли

    3 5 Отговор
    .. ти бе, Митко?
  • 59 Аз съм веган

    5 7 Отговор
    Интересен донос ли е написал Димитър или да не го чета?
  • 60 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Стамболов":

    Господине,избройте няколко лица на които да се дава трибуна.
  • 61 ббони

    14 2 Отговор
    ПП са провал, но пък нито дума за Борисов, по времето на неговото управление България затъна тотално, по всички показатели за стандрат на живот сме на дъното на Европа! Във всички статии на Кеворкян, Борисов и Пеевски никога не са оплювани!
  • 62 Бай Митьо съм

    9 6 Отговор
    И ти ли Бруте? И ти ли за пари? А нещо за Борисов, Пеевски или Доган.
  • 63 Гост

    7 9 Отговор
    Много иззлобя тоя ДС агент, загуби мярка, загуби всякаква журналистическа етика и професионализъм. Май сега показва истинското си лице на дребнозахлебващ слуга, без морал и чест. Вместо да помогне на възложителите си, с този тон и жонглипране с думите (горкия български език), той директно ме праща към ПП-ДБ. Може да нямат опит в големите мръсни игри и интриги, но имат повече силни качества и достойнство от оплюващите ги. Плюят винаги едни и същи, и винаги с отвратитебен тон и език на омраза, и минаги с дългоопашати лъжи и долнопробни грозни интриги.

    Коментиран от #66, #67

  • 64 Иван

    4 7 Отговор
    Кеворк Кеворкян искаше да вземе лиценз за Телевизия, хич да не се прави на - много пострадал или каквото и да е, но понеже - некадърни адвокати и - шведите се отказаха от случката. Оттогава "Кево" озлобя - той понася трудно старостта, да не говорим расистки, но - това е причината да приказва така.

    Едни млади хора са в пъти за предпочитане пред стари муцуни - не казвам това за Кеворк Кеворкян, но той защитава ГЕРБ понякога, ние живеем в крайна мизерия - аз съм социален работник и - няма нито сапун кайто да отмие дневните "гадости", с които се сблъсквам, нито алкохол, нито цигари, нито третото.

    Под "нулата" сме - това, че някой е взел "пенсията на баба си", да си купи някакъв джип не е нищо, има просто бедност, това е нещо, което трябва да изчезне - какво може да направя аз - да дам на всички просяци по 5 лева и да остана и аз без пари, да нахраня 2-3 ма, а какво е крадене по времето н ГЕРБ.
  • 65 бай Даньо

    10 2 Отговор
    след най-безметежната операция за присвояване на Властта в новата българска история?

    бай Кеворг не си прав , най голямата врътка беше га Ганчо докара "цара да на опраи" днес е втора серия - пародия някаква , защото тоя номер минава тук , защото не трябваше да се случва защото сме научили урок ... но ганчо нищо не учи , къса и фърга и руши бодро .... добре че Слави не си изигра картите правилно че днес с кирчовците щеше да е трета серия ... Днес след клоуните ако още една такава грешка направи Ганчо не вярвам да остане държава на тая територия. Както и да го въртим и сучим накрая така загиват държавите унищожени от собствено си неадекватно население.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Опааа

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Много си прО ст! 🤦‍♂️

    Коментиран от #79

  • 68 Опааа

    8 4 Отговор
    Никой не трябва да гласува за ППеееее ааа стите!
  • 69 бай Даньо

    3 7 Отговор

    До коментар #14 от "фАНТОМасс":

    не казва защото Бойко и Делян са ОК. Скоро ще го разберете по изборните резултати. А проблема на Кеворк с Киро и Асен е че тия не трябваше да идват на сцената изобщо само глупостта българска си каза думата... Апропо къде е доказатеството че "заради Бойко сме последни в Европа" ами без Бойко можеше да сме още по назад има и такъв поглед на нещата не мислиш ли? Последни в Европа щото толкова ни е вътъка като народ.

    Коментиран от #74

  • 70 Хихи

    3 7 Отговор
    Да отдадем почит с минута мълчание на Президента Радев, който ни ги натресе....
    За пари или безплатно???!!??
  • 71 БгТопИдиот🇧🇬

    9 3 Отговор
    Кир-първокачествена краварска подлога !
  • 72 безпартиен

    5 2 Отговор
    След толкова писани думи не можах да намеря най-важното-КАКВО РЕШЕНИЕ ПРЕДЛАГА!!!Защото всеки от нас вижда и знае какво се случва,но много малко имат решение на проблемите!Дали е от незнание или от страх за бъдещето?
  • 73 Доста хора

    6 4 Отговор
    е вкарал по затворите този доносник! Сега предизборно пак го активират ,този път да плюе!
  • 74 Абе тъП.анарино,

    3 2 Отговор

    До коментар #69 от "бай Даньо":

    колко по далеч от последни де иД.еотино?!
  • 75 2020

    6 4 Отговор
    Кеворк Кеворкян,когато критикувайше Пуевски,ькомуниста пр едател Б.М. Борисов,се правехте на ощипани моми.Сега продължениято на мизериите са предателствата на Борисов, Пуевски, Магарев, гнома, продължение на мизериите на Царя,който излъга /нищо общо няма с непрежалимия Цар Борис III Обединител/,България и слугуваше на наркоманските сащ,където е учил.Колкото до продажните канадски папагали Петко Петков -/баща,забягнал в каторжническа ,фашистка Канада с ЛЮБОВНИЦАТА си/,Кирил Петков-син, тоже любовник с Лена Парапетова,резултата е противен:Подлоги на наркоманските сащ,на гейЕС,на лютеренката-фашистка Урсула/съдена за ваксините с Лайен/съпруг/и триот децата й наркомани/и против Русия-ето това казва Кеворкян и е ПРАВ!!!А, от ДС са, и продължават да бъдат, всички от ДъПъСъ,еле пък мазния сач-Илхайн Кючюк и една кикимора /уж била българка/Та истината боли и затова от привържениците на предателите от ППДБ, ГЕРБ, СДС, ДъПъСъ,БКП/БСП плюят по Кеворкян-защото е прав!!!
  • 76 Регулатор

    4 3 Отговор
    Ченгето от ДС... дава морални аспекти за политиката в България... Б. Борисов-евроатлантик, а Д. Пеевски... борец срещу корупцията... Закривай...това е шизофрения...явно ни трябва истински катаклизъм, който да ни доведе до катарзис... В противен случай България си отива от лицето на Европа и Света...
  • 77 Верно ли

    6 4 Отговор
    Чета ви коментарите и не виждам никой да коментира подправянето на документи от "младите ни надежди", които трябваше да заменят двете Шишита, а само коментари относно персоната на Кеворкян. Само да вметна, че освен ДС кадър, той е и един от най-добрите журналисти на България и днешните мисирчоци може само да му дишат прахта. Но явно за стадото няма значение какви са ги дробили тия, дето обещаваха справедливост и правосъдие, а накрая седнаха с двете Шишита на масата и даже решиха, че ще им харижат Митниците и контрабандните канали, щото са много Убави!
  • 78 Спомням си...!

    5 1 Отговор
    Как Кеворк превъзнасяше Царя в първото негово интервю във ,,Всяка Неделя"...!
    И накрая какво излезе?!
    И Царя...-клоун,като Кирчовците,които осмива...!
  • 79 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "Опааа":

    Ти пък си по-по-по- заблуден. Ще гласувам за ПП-ДБ, яд ли те е?! Хванали сте се за недоказани неща, жълтини и оплювки. Щото Герб са чистички като изворна вода, та сте тръгнали да търсите под вол теле на по-модернитке и умни, макар и не с такъв опит в интригите и грабене като статуквистите.
  • 80 Пейо Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    Баща ти май е повърнал върху майкати,за да се получиш ти.
  • 81 Пейо Димитров

    2 2 Отговор
    Слава за Кеворкян.Пич от класа е!
  • 82 краси

    0 1 Отговор
    Жив ли е още агент "Димитър" на ДС?Само глупости-несвързани дрънка!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.