Last news in Fakti

20 Април, 2014 22:02 2 165 4

Волен Сидеров: САЩ искат да скарат Русия с Европа

  • волен сидеров-
  • "атака"-
  • сащ-
  • ес-
  • евразийски съюз

Ако има Евразийски съюз, Америка е извън играта, сматя лидерът на Атака

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Целта на САЩ е да скара Русия с ЕС, защото една Евразия би ги изхвърлила от играта. Това заяви в студиото на "Предаването на Карбовски" по TВ7 Волен Сидеров.

Дипломатите от НАТО настояват да заявим враждебна позиция към Русия, да се засили дрънкането на оръжия. Те идват у нас заради това, няма да дойдат, за да се ръкуват, допълни лидерът на "Атака".

На службите у нас се пуска политическа линия врагът да е Русия, никой не обръща внимание например на проблема с крайните ислямисти, категоричен е Сидеров. Според него в страната действа план на българофобите, чиято цел е да останат 3-4 млн. българи.

Политикът коментира и скандала с хомосексуализма в църквата. Примерите на църковните служители влияят на миряните. Аз съм свързан с темата още от журналистическата си кариера през 90-те години и сега бих подкрепил по всякакъв начин кампанията "Вън педерастите от църквата", заяви Сидеров.

В човек е заложено да търси Бог, нематериалното, но когато църквата го отблъсква, започва да чете друга литература, да се интересува от други учения, каза още лидерът на "Атака".

Той коментира и ниските резултати, които социологическите агенции дават на партията му за евроизборите. Убеден съм, че ще влезем в Европарламента, сега ни мерят ниско, но рязко ще ни увеличат преди изборите, убеден съм, категоричен беше Сидеров, като добави, че кани всички лидери на партии, които са начело на листите, на дебат.

Достатъчно е да знам, че съм бил прав и историята ще ме оправдае, завърши националистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emiliyan Bonovski

    6 1 Отговор
    evroaziiskiat saus e neizbejen kato gibelta na amerikanskoto gospodstvo v nai skoro vreme
  • 2 Монго

    5 1 Отговор
    Макар и да не си е пил хапчетата, на моменти някои негови изказвания имат резон...

    Коментиран от #3

  • 3 zendera

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Монго":

    Не бе той си ги разбира нещата ама си гледа своя интерес.Е да де,от време на време го хапи кучето.........
  • 4 theodor cole

    3 1 Отговор
    Prav e. I komprometiran. Bih glasuval za niakoi s negovite vazgledi. Da ne e tolkova kraen i da e chist pred sebe si i pred horata