Last news in Fakti

21 Юни, 2012 13:49 9 479 13

Засякоха двор пълен със засят канабис

  • канабис

Голямо количество засят канабис е открито при операция на служители на ГДБОП, съобщават от пресцентъра на МВР. Задържан е ползвателят на имота, регистриран за множество криминални прояви.

Спецакцията е проведена вчера на територията на Враца. В дворно място в с. Софрониево, ползвано от криминално проявен 27-годишен мъж от Козлодуй, антимафиотите открили  16 засадени растения с канабис, достигнали височина до метър и половина.. Иззети са 6.5 кг листна маса. В дома му са открити още 600 грама от дрогата, разпределени в два плика.

Мъжът е с множество криминални регистрации за лихварство, палеж и притежание на наркотици. Задържан е в рамките на 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършени престъпления, а работата по документирането му продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мери Джейн

    0 0 Отговор
    Да се подготвям за сухият режим ..
  • 2 Стига беееееее

    0 0 Отговор
    Засякоха двор пълен със засят канабис!
    Голямо количество засят канабис е открито при операция на служители на ГДБОП!
    антимафиотите открили 16 засадени растения с канабис, достигнали височина до метър и половина.


    Къв е тоя микродвор дето 16 стръка канабис го пълнят?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Поаро

    2 0 Отговор
    Ехо, Марийче! Би ли ми разяснила думата "криминалистически". Защо ми се струва, че трябва да се казва "криминални". Ама де да знам, аз простия химик. Нали вие журналистите сте и пазители на чистия български език.
  • 5 asdasf

    0 0 Отговор
    ГОЛЯМ ДВОР, ГОЛЯМ НЕЩО. СИГУРНО Е 2 НА 2 МЕТРА
  • 6 сашо

    0 0 Отговор
    супер,искам и аз но голяма градина с ecopover
  • 7 тотев

    0 0 Отговор
    знае човека,там са лесните пари.... само де на угадят.....☻
  • 8 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Ха тъкмо човека е кандидатствал за евросубсидии и те да вземат да го ловнат.А количеството е направо ОГРОМНО 16 растения.Пълна порнография са нашите ГДБОП.Това са поръчкови анимационни филмчета.Онези по морето си продават на воля и никой не смее да ги барне а нашите герои си изпочупват краката да ловят баш престъпници с по една саксия канабис на терасата.
  • 9 Сталин

    0 0 Отговор
    Пишете моля ви се, кой закон е нарушил човека и колко ще го осъдят? Питайте Цветанов защо не е съден като е криминално лице.В Германия или Испания отдавна щеше да е на топло поне за една петилетка.
  • 10 Пенко

    0 0 Отговор
    Конопа е най-универсалното влакодайно растение.Няма случай на умрял от пушене, напротив, има лечебно въздействие при някои болести.Не натрупва катран, успокоява нервите.Измислиха му име "канабис" да се чудиш какво е това.Чист коноп, няма индийски или китайски, все едно да кажеш индийска диня, българска диня, разликата е къде е произведен.Умишлено забранено производство заради конкуренция на пластмасите.В много страни няма забрана, ама ние нали сме с ЦРУ...Отвори си очите!

    http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=98
  • 11 pilko

    0 0 Отговор
    ami pri taq mizeria vseki bi nasadil za da pripe4eli ne6to . sled vreme 6te stane pominak za mnogo hora . o4akvame evrosupsidii
  • 12 8вха

    1 0 Отговор
    това е смешно
  • 13 БЕЗОБРАЗИЕ

    0 0 Отговор
    До кога ще търпим тези глупости?
    Ясно е,че ГДБОП си мият ръцете.Замазват погледите на заблуденият народ.Но е ясно също,че ние който се интересуваме и знаем как стоят нещата,си патим най-много.
    Трябва да се направи нещо,бунт за легализация и амнистия за всички осъдени за по 5-6 растения!!!