Last news in Fakti

18 Април, 2024 10:41 4 403 43

Breaking.BG: Непознатият за Бойко Рашков Стефан Димитров се оказа негов съсед във вилна зона „Американски колеж“

  • бойко рашков-
  • вила-
  • американски колеж-
  • стефан димитров

Може би и затова при акцията на ДАНС и Антикорупционната комисия на медиите бе спестено местоположението на жилището, където е арестуван Стефан Димитов-Малката Иара

Breaking.BG: Непознатият за Бойко Рашков Стефан Димитров се оказа негов съсед във вилна зона „Американски колеж“ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Автор: Тодор Александров, breaking.bg

Стефан Димитров е бил представян „като бизнесмен, търгуващ с Турция, на когото да му бъдат предоставяни услуги, които са „директна услуга на Бойко Рашков“. Това съобщи пред депутатите от временната комисия за скандала в митниците и МВР шефът на ДАНС Пламен Тончев.

Изявлението му потвърди хипотезите, че примката около бившият комунистически следовател и настоящ депутат от ПП-ДБ се затяга в това разследване.

След избухването на скандала с ареста на ексшефката на митниците Петя Банкова и контрабандистите Марин и Стефан Димитрови, хора на Васил Божков-Черепа и Николай Николов-Паскал, Рашков първо заяви, че не ги познава, но ги канил в кабинета си в МВР като министър, защото били свидетели срещу Бойко Борисов.

След излизането в медиите на скандалните снимки от къщата му с 12-те тоалетни, на които бившият комунистически следовател позира гордо със Марин Димитров-Иарата, сина му Стефан-Малката Иара и главсека на МВР Живков Коцев, той обяви, че не можел да изгони „непознати хора“, дошли да му подарят картина.

Нима? Рашков не се отличава от всички останали активисти на ПП-ДБ, защото не е приятел на истината. А тя е доста по-различна от думите на „Екзекутора“ на „промяната“.

Всъщност Бойко Рашков е съсед с въпросните контрабандисти във вилна зона „Американски колеж“ до Академията на МВР. Имотите им са един до друг, нищо, че се водят на различни улици на Рашков-192-а, а на Стефан Димитров-Малката Иара-182-а. Просто ги дели една ограда.

Двата палата на картата

И уж непознатите Рашков и Димитрови се оказват много добри познати и добри съседи.

Връзката между контрабандистите и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е разкрита покрай разработката „Градинарят“.

Ще я припомня, защото много хора са с многооо къса памет.

През септември 2022 година Breaking.bg първи писа за нея в свое разследване под заглавие: Как се става зам.-директор на ГДБОП? Мачкаш разследване срещу лице, което отива у Бойко Рашков.

Историята се разиграва през зимата на 2022 година.

Тогава ГДБОП разследва оперативно интересно лице, като използва разрешени СРС-та срещу него. Антимафиотите обаче научават, че лицето често контактува с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Лицето е привикано за обяснение в дирекцията. След като си тръгва, е наблюдавано от екип антимафиоти. То отива право в…..палата на Рашков във вилна зона „Американски колеж“ до Академията на МВР в Симеоново. Да, това е прословутият палат с над 500 кв. метра застроена площ и 1800 кв.метра двор. И разбира се с 12-те тоалетни. Явно лицето се е оплакало, защото редовият служител, който го разследва, е издигнат светкавично за зам.-директор на ГДБОП, за да си мълчи, защото е „смачкал“ разработката. Служителят е Явор Серафимов, който е директор на ГДБОП в момента.

По-късно става ясно, че това е част от разработката „Градинарят“ за пране на пари. Става дума не за истински „градинар“ на Рашков, а по-скоро за негов иконом, момче за всичко и понякога личен шофьор на „Екзекутра“ и съпругата му.

Разследването в ГДБОП започва по сигнал от българска банка, изпратен до Министерство на вътрешните работи вместо до Финансово разузнаване на ДАНС, че по сметката на неизвестен за службите столичанин постъпват транзакции за стотици хиляди евро от чужбина, след което парите се теглят в брой.

Администрацията на Рашков препраща сигнала към ГДБОП, където при първоначалното разследване и чрез СРС спецченгетата установили, че получател на парите е човекът, работещ като иконом в имението на Бойко Рашков, намиращо се край Околовръстното зад Академията на МВР.

Банката предоставя данните на мъжа и неговия телефонен номер, след което в сектор „Пране на пари“ при ГДБОП, който към онзи момент се ръководи от Явор Серафимов се регистрира оперативна разработка „Градинарят“.

Цялата информация се спестява на директора на ГДБОП, тогава Калин Стоянов, сега министър на вътрешните работи, като се заобикаля неговата санкция или по-скоро не му се предоставя пълната информация. Решенията се взимат еднолично от Явор Серафимов.

За да е гарантирана конфиденциалността на схемата, докато пренасял парите, икономът бил придружаван от шофьора на Бойко Рашков с черен джип марка „Рекстън“ с изцяло затъмнени стъкла.

Проверката на полицията потвърждава, че получателят на преводите е възрастен мъж, който живее в София зад Академията на МВР, където се намира и къщата на Бойко Рашков.

След като полицията проверила телефонните разговори на въпросния градинар, се натъкнала на ежедневни постоянни такива между него и телефонния номер на Рашков. От разпечатките лъснало, че двамата се чували непосредствено преди всяко теглене от банката и веднага след това. Засечена е и размяна на есемеси.

Серафимов наредил също така да не се предоставя информация за случая на дирекция „Финансово разузнаване“ в ДАНС.

След като разследващите събират доказателства, между които и банкови извлечения за стотици хиляди евро, материалите без да се регистрират деловодно са предоставени на Бойко Рашков.

Министърът, попаднал в капан, обяснил на подчинените си, че ставало въпрос за семейни пари, които неговият бездомен иначе градинар получавал от близки роднини, но препоръчал преписката да бъде приключена и в никакъв случай да не ставала достояние на прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ.

Според източниците ни от МВР Явор Срафимов създава стройна конспиративна организация за мачкане на сигнала, като от банката са иззети всички документи и доказателства, свързани с транзакциите, а въпросният градинар бил разпитан формално, след което материалите са архивирани.

Според документацията разпитът по казуса е проведен в сградата на ГДБОП на бул. „Цариградско шосе“ 133. Прислужникът на Бойко Рашков бил докаран с черен джип „Рекстън“ със затъмнени стъкла.

По време на разговора със спецполицаите градинарят отрекъл да знае за пари и трансфери от чужбина, като потвърдил, че има сметка в банката, но отказал да съдейства на полицията с думите „Оправяйте се…“.

След срещата екип на службата проследил джипа, за да се установи къде ще остави градинаря. Оказало се, че колата дълго и безцелно обикаляла София, докато накрая стоварила мъжа на Околовръстното шосе край магазин ИКЕА, след което той пресякъл платното и се прибрал в къщата на Бойко Рашков.

На антимафиотите, които следили „градинарят“, направило впечатление, че въпросният мъж не отивал директно в имота на вътрешния министър, а първо се отбивал в съседния палат. Справки показали, че той е собственост на Стефан Димитров-Малката Иара. В него често пребивавал и баща му Марин Димитров-Иарата.

„Градинарят“ вероятно е бил инструктиран там и после се е прибирал да служи в къщата на бившия комунистически следовател, твърдят антимафиоти. Те са категорични, че няма как в ГДБОП да не е имало сигнали и информация за дейността на контрабандистите Димитрови, приближени на Паскал и Черепа. И подозират, че „градинарят“ е бил „препоръчан“ като човек за специални поръчки на Рашков именно от неговите „непознати“ съседи. Всичко това обаче потъва при смачкването на разработката в МВР.

Може би и затова при акцията на ДАНС и Антикорупционната комисия на медиите бе спестено местоположението на жилището, където е арестуван Стефан Димитов-Малката Иара. Както съобщи шефът на ДАНС именно там е открита огромна сума пари, по информация в медиите над 350 000 евро. Да припомним, че именно през септември 2022 година „напълно непознатият“ за бившия комунистическия следовател Димитров-Малката Иара се появява до него на предизборна среща в Хасково, в компанията на бившия шеф на ГНДП Венцислав Кирчев и ексминистърът на културата „Аз съм Наско“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рашков

    37 2 Отговор
    Пудела ми носеше пачки от съседната вила на Димитров и не ще да ги върне.Лошо куче!
  • 2 ТаУмВзе

    29 1 Отговор
    Трай си още Робе овца, щото сме Приключили Вчера. Те го те, Убавец!
  • 3 българка

    4 47 Отговор
    По-кротко г-н Александров. Фактите може да са верни, а може и да не са, но тонът Ви е много красноречив и казаното много директно е насочено СРЕЩУ ПП-ДБ. Явно сте ЗА ГЕРБ-ДПС, защото името Ви никога не е стояло под статия, свързана с техните золуми. Така че - не важи!

    Коментиран от #5, #11, #13

  • 4 Жмръц

    25 2 Отговор
    Воня,воня,воня..."Блатото на вечната воня" от "Лабиринт" и пазителя му Зурлю.Това е,драги приятели.Това е България.Сигнали има,разследващи има.Но Чадъра ги поркива и кой откъде е.Затова един ден някой изчезват,други ги трупират с олово.
  • 5 Баш Батка

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "българка":

    Е той баце им даде един канал да ги подмами и те клъвнаха.
  • 6 Стар Кумунист

    23 1 Отговор
    Мръсни изчадия
  • 7 Алкаш Рашков

    27 1 Отговор
    Родина предавам пара да вида
  • 8 12 тоалетни

    29 1 Отговор
    Рашков явно има проблем със стомаха
  • 9 Гина курв@та

    19 2 Отговор
    Рашкив Разглоби ПП
    Факт
  • 10 Рашков съм Боря се със корупцията

    27 2 Отговор
    Какво общо има тези 3 милиона Евро които са ми дали Подкуп за 100- те камиона със Цигари които минават Транзит през България?
    Те отиват във Европа и разсипват тяхната икономика, А аз инвестирах тези пари Във луксозен имот със 9 тоалетни и същевременно тези пари са инвестирани във България!!!
  • 11 Това, че

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "българка":

    ГЕРБ вършат зулуми, не оправдава ПП-ДБ. Елементарни внушения правите.
  • 12 Ами

    29 0 Отговор
    ето го резултата от пиар ареста на баце, осъществен от Бойко Рашков по идея на Киро Тъпото след поредните пици на кристали. Баце хитро изчака началото на предизборната кампания и ги удря един по един, ама много лошо, просто вече ППто са тотал щета.
  • 13 Абе

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "българка":

    Разбрахме те, че точно тия ти плащат..
  • 14 синоптик

    27 1 Отговор
    Ндаа , черни облаци се струпват над главата на Кенефик Дамаджиян . Чорапчето взе да се разплита . То , на всички ни беше ясно (вкл. на кокошките в курниците по селата) , че имоти на стойност (по най пестелива брокерска оценка) от над 10 000 000 (десет милиона) Евра , няма как да се появят от нищото (или от държавна заплата) , нали ?! А това , че не познава нито комшиите си (непосредствени) , нито прислужника си - сигурно се дължи на факта , че е перманентно фиркан , а ? А пък - кой не би пуснал в дома си абсолютно непознати хора , които съвършено случайно са донесли картина със стопанина на скъщата и семейството му нарисувани на нея ???

    Коментиран от #26

  • 15 Реалист1

    6 15 Отговор
    Авторът е надминал Агата Кристи. А това, че зам.шефа на ГДБОП криел от шефа си Калин Стоянов е достойно за Пулицър.
  • 16 добре помним

    27 2 Отговор
    Още от деветдесетте се знае , че Б. Рашков е корумпе , червиво и в червата си ! Още от тогава се носят слухове за кешовете , които прибира и от мутри , и от наркодилъри и от контрабандисти . Знае се , че е безмилостен и в пияно състояние може да разпореди и убийство . Знае се , че е абсолютно покварен и безскруполен и без да му мига окото си иска рекета . Резултата е , че ПП/ДБ видяха в него "свой" човек , свой и като манталитет , и като начин на действие и като липса на каквито и да било човешки черти . Алчен , корумпиран , нагъл , нахален , перманентно лъжещ , безскруполен и безкрайно прост - истински кандидат за ПП/ДБ лидер . Затова е депутат , затова беше и МВР министър .

    Коментиран от #18

  • 17 Луций Аней Сенека

    15 0 Отговор
    Стара римска сентенция гласи , че : КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ !!! Това очевАдно не се отнася до лидерите на ПП/ДБ (и защитниците им по сайтове и телевизии) , те (пак) очевАдно считат себе си , за повече от богове .
  • 18 Тези качества,

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "добре помним":

    които сте описали, защо ми приличат и на личностните характеристики на един друг лидер.

    Коментиран от #20

  • 19 Ужас безкрай

    0 14 Отговор
    История съшита с бели конци.

    Коментиран от #22

  • 20 Луций Аней Сенека

    15 0 Отговор

    До коментар #18 от "Тези качества,":

    Разбирам , разпоредили са ви да организирате защита от типа - Вие защо биете негрите . Сега , когато няма вече как да изкрате ПП/ДБ корумпетата чисти , като капчици роса ( припомням : Живко Коцев е ПЕРФЕКТНИЯТ ПОЛИЦАЙ и АЗ ГО ПРЕДЛОЖИХ ЗА ТОЗИ ПОСТ /А. Атанасов/ , ЗАСТАВАМЕ ЗАД ЖИВКО КОЦЕВ , ТОЙ Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН /Н. Денков и групата на ПП/ДБ в НС/ , НА ЛИЦЕТО НА КОЦЕВ Е ИЗПИСАНО , ЧЕ Е НЕВИНЕН И НЕ Е ПРЕСТЪПНИК /Л. Бориславова/ , АРЕСТИТЕ НА КОЦЕВ И БАНКОВА СА ПОЛТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И ПРОКУРОРСКА БУХАЛКА , ТЕ СА НЕВИННИ /К. Петков/ и пр. , и пр.) , трябва да внушавате на публиката , че - да , има нещо , ОБАЧЕ и другите са такива и за това - ПАК ПРИЕМЕТЕ ЛЪЖИТЕ НИ ЗА ИСТИНА !
  • 21 123456

    13 3 Отговор
    Рашков се оказа достоен носител на името БОЙКО !
  • 22 разгневен

    18 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ужас безкрай":

    Ми ,я ни светни ,кое е съшито с бели конци , бе троли ?! Кое не е вярно - че татко и син Контрабандски са комшии на Рашков , че Рашков има 11 имота за много милиони , че има имение с 12 ВеЦе-та , че няма абсолютно никаъв начин по който да докаже откъде са му мангизите за гореизброеното , че дядката слуга е теглил стотици хиляди кеш , че пуделче и стопани са се снимали 1000 пъти с него , че гр. секретарче с гъвкавата походка му е било , като ординарец и още , и още ???!!! Какво сега , да вярваме на очите си и ушите си , или на теб да ти вярваме ?

    Коментиран от #25

  • 23 БОКО РАШКОВ Е ПОКРОВИТЕЛЯ НА МАФИЯТА

    14 1 Отговор
    А ИЗЛЪГА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧЕ ЩЯЛ ДА СЕ БОРИ С НЕЯ. ПО ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ ОТ НЕГО НЯМА. В ЗАТВОРА...

    Коментиран от #33

  • 24 Тредстоун

    6 1 Отговор
    чашков е от еднодневките на прецидента назначени с една единствена цел да мачкат ГЕРБ , явни комуняги перпелящи около решетников.некъдърници

    Коментиран от #36

  • 25 Ужас безкрай

    0 13 Отговор

    До коментар #22 от "разгневен":

    Полека да не получиш инфаркт. Не си разгневен, а си предубеден. Поради тази причина, няма защо да ти обяснявам. Освен това вероятно си присъствал на всичко станало щом вярваш на ушите и очите си. Интерсно е в качеството на какъв. Вероятно със същото пионерско дръзновение вярваш в непорочността на ББ и ДП.

    Коментиран от #27, #34

  • 26 уйко калеко

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "синоптик":

    Ако написаното е на 50-60% вярно ,това е голям резил за ПП-ДБ.За Рашков от доста години се говори, че е КОРУМПЕ и как лидерите на тази партия(ПП-ДБ) ще отговорят на своите симпатизанти за решението си да направят РАШКОВ министър и сега депутат..Ако има толкова скъпи имоти дали си е плащал данъците изрядно.На времето в САЩ един от най големите мафиоти е вкаран в затвора за не плащани данъци.НЕ НАПРАЗНО В РАЗВИТИТЕ СТРАНИ ЗА НАЙ ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ЧОВЕК ,СЕ СМЯТА НЕ ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ.Трябва да се приеме закон ,който да обхваща всеки който е придобил собственост неизмерима с неговите реални доходи.
  • 27 Ужасно Ужасен Ужас

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ужас безкрай":

    Всъщност , в това в което обвиняваш опонента си (сляпа вяра в партии) , би трябвало да обвиниш и себе си. Доста факти (и то , придружени със снимков и видео материал , като и със свидетелски показания и самопризнания на един от участниците в ОПГ-то) излезнаха на "бял свят" и няма как да бъдат пренебрегнати. ПП/ДБ се оказаха (меко казано) лъжци , корумпета , схемаджии и аферисти и оптите да бъдат оправдани (по някакъв начин) , никак не са успешни и няма как да повлияят на изборният им резултат , който се очертава , като катастрофален. Напразно се стараеш , няма смисъл.
  • 28 ДАМАДЖАН ГРАДИНАРЯЯЯ....

    10 0 Отговор
    ВОЗЯ В БАГАЖНИКА НА ДЖИПА МИЛИОНИ ЕВРА НАРОДНА ПАРА И НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ВАС.
  • 29 Бат ви Боко

    11 0 Отговор
    ПРЕД ТОЯ ПРЕСТЪПНИК Е ЕДНО СУКАЛЧЕ НЕДОНОСЕНО.
  • 30 рашков има 27 къщи

    7 0 Отговор
    ами другите 26 съседи какви ли са . Едни с прякори , мутреси , мани мани мани . хахахахахахаха Гледал е през прозорчето как извлачват драпащия с нокти асфалта бизнесмен от Турска . ахахахахаха Сега лобистите обикалят за предложения от Турска и украинска страна .
  • 31 Чашков

    11 0 Отговор
    Рашков беше и си постава комунист, син на полковник от Държавна сигурност, известен в университета, в който преподаваше като "Еднокнижника", защото през живота си е написал една-единствена книжка, която е коментар на правни текстове от закона за СРС.
  • 32 не сме народ ей

    10 0 Отговор
    ако бяхме, тоя трябваше да е затвора още по време на преватизацията.
  • 33 Да бе

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "БОКО РАШКОВ Е ПОКРОВИТЕЛЯ НА МАФИЯТА":

    никога не съм му вярвал. Хе знам как му се хванахте на въдицата, някои го величаеха толкова ревностно, че чак изглеждаха глупаво.
  • 34 уйко калеко

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ужас безкрай":

    Според ВАС трябва да вярваме,че това е политическа поръчка против ПП-ДБ.Снимките с пачките и кюлчетата на ББ поне ГИ ПРОВЕРЯВАХА ДАЛИ СА ИСТИНСКИ.В случая с гл.секретар на МВР нямаше нужда от проверка дали са истински,защото никой не ги оспори.Не може най висшия полицай в МВР да има връзки с подобни хора и да се прави на палячо и дебил.Едно не мога да разбера ,защо в ПП-ДБ ВЕДНАГА СКОЧИХА ДА ГО ЗАЩИТАВАТ И ПО ТОЗИ НАЧИН СИ НАПРАВИХА ПОЛИТИЧЕСКО ХАРАКИРИ.Сега започнаха да излизат и други работи(въпросната статия).,А дали е политическа поръчка?,Дори и да е така си е напълно нормално в политическата игра да се използват подобни похвати и е крайно време от ШАРЛАТАНИТЕ(ПП-ДБ)да разберат,че срещу себе си имат опитен политик,(ББ),който умело ще се възползва от техните грешки.
  • 35 майор Векилски

    8 0 Отговор
    Щом приклчи това Народно събрание с мандата си, пада и имунитетът на "народните представители". Тогава някои ще поемат къъм Майор Векилски или Г. М. Димитров. Някои- от работещи там- ще станат обитатели на килии.
  • 36 Данко Хаирсъзина

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Тредстоун":

    Чашков винаги е бил комунист и в червата. Бе депутат от БСП, после зам. министър при тройните от тяхната квота, после комунистите го избраха за председател на комисията за контрол на СРС. После съветник на президента, след това служебен министър, назначен от Радев. Чашков от 34 години е на държавната хранилка. А колко години бе шеф на националното следствие? 34 години все началник е бил ! Трапези,ядене, пиене, мацки, алкохол, от служба в служба, банкети и други неща, които всички знаят. И тая къща ?
  • 37 Кокорчо

    7 0 Отговор
    Прост човек, но лаком за постове
    ПП ДБ се изложиха, толкова ли нямат читави хора?

    Коментиран от #39, #40

  • 38 Софиянец, не столичанин

    6 0 Отговор
    Най голямата грешка е че ги пуснахме у София, а са берете им гайлето.
  • 39 ХА ХА

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Кокорчо":

    У България няма читави хора, точно заради това трябва да бъде продадена на търг.
    Дано сащ да спечелат, шоту иначе билдингите стават комуналки.
    А най интересно ще е комуналка милениум с вертушкова площадка на покрива, ще кацат разни вкс на нея да носят укази на тавариш путин. ХА ХА
  • 40 ХА ХА

    0 6 Отговор

    До коментар #37 от "Кокорчо":

    Чай ся, боку нема кой да го мине по излагане, на негу това му е начин на живот.
    Хора наистина ли искате да ви управлява боку? Всичко най лошо на света е по добре от боку.
    От както боку не е на власт, успях да си платя нап, ной и топлофикация. А най щастлив съм че боку не може да ми открадне парите, шото сега големия проблем му е как да не влезе у цсз, ама бай ставри го чака. И ше става булка на 1,2,3 и 4 крило.
    Баце тренирай втулката че иначе много штъ боли!

    Коментиран от #41

  • 41 от един дол дренки

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "ХА ХА":

    И двамата са от един дол дренки- милиционери, комунисти, самозабравили се, разпасани богаташи, пренаситени от удоловствия, пари, жени, ядене , пиене, обслужване, абонирани за държавната трапеза, чужди на хорското нещастие, на съпричастност към колеги, алчност, лакомия, забогатели чрез държавата..Затова на изборите ще отидат да гласуват най-много 25%.
  • 42 Сатана Z

    3 0 Отговор
    Обикновено партийните функционери от управляващият режим не се задоволяват да смучат пари само от един борд на директорите,а участват в поне 5-6 не само в държавни фирми ,но и в частни.
    Общинарите също не са за подценяване,у те са топнали зурлите в няколко копани и всеки месец заработват 5 цифрени суми.
  • 43 ИНЖ1

    1 0 Отговор
    И това какво доказва??? Аз също много бегло познавам съседите си. Откъде да знам какви са, какво правят и имат ли "пачки" в дома си???