22 Юли, 2014 10:59 1 673 0

Скарлет Йохансон се омъжва през август

  • скарлет йохансон-
  • сватба-
  • актриса

Актрисата и годеникът и ще надянат брачните халки

Актрисата Скарлет Йохансон ще разбие много сърца през август когато ще се омъжи за годеника си.

29-годишната актриса, която в момента живее в Париж, очаква дете с партньора си Ромен Дориак, който е журналист. Двамата ще се оженят след само четири седмици, пише вестник "Ню Йорк Поуст".

Не се разкриват подробности около сватбата, но изданието предполага, че церемонията ще се състои или в родния град на актрисата Ню Йорк, или в най-романтичния град и родно място на годеника й - Париж.

В момента актрисата се подготвя за премиерата на най-новия си филм "Люси". Сценарист и режисьор на лентата е Люк Бесон, който разказва за свръхестествените способности на героинята на Йохансон. Във филма участват още Морган Фрийман, Анали Типтън и Чой Мин Сик. Премиерата за САЩ ще бъде на 25 юли.

Скарлет Йохансон се сгоди за Ромен Дориак през септември миналата година. Преди това тя бе женена за актьора Раян Рейнолдс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА