Last news in Fakti

23 Юли, 2014 12:50 1 102 0

Васко Мавриков стана татко за трети път

  • васко мавриков-
  • дъщеря-
  • баща

Той и съпругата му ще си имат още една дъщеря

ТВ водещият и актьор Васко Мавриков сподели щастливата новина, че е станал татко за трети път, съобщава лайфстайл изданието "Блясък".

"Наздраве! Роди ми се трета принцеса", призна самият той в социалната мрежа. Новината беше посрещната с много положителни коментари и поздравления към щастливите родители от страна на приятелите им.

Двамата със съпругата му посрещнаха на бял свят третата си дъщеричка. Така "женското царство", в което живее актьорът се увеличава с още една дама.

Той и съпругата му Валя знаеха за пола на третото си дете и дори се надяваха момиченцето да се роди като подарък за рождения ден на татко си - 6 август.

Самият актьор не крие, че му харесва да бъде обграден само от дами у дома и изобщо не съжалява, че до момента не му се е родил син.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА