Last news in Fakti

23 Юли, 2014 13:36 2 850 0

Майката на Уитни Хюстън се опълчи на биографичен филм

  • уитни хюстън-
  • биографичен филм-
  • майка

Семейството на певицата излезе с много просто послание към феновете й: Моля нека почивка в мир

Майката на покойната певица Уитни Хюстън Сиси Хюстън се обяви против създаването на биографичен филм за живота на дъщеря й, съобщава MTV.

Лентата вече се снима, като в ролята на режисьор влиза актрисата Анджела Басет. Филмът носи заглавието "Аз винаги ще те обичам: Историята на Уитни Хюстън" (I Will Always Love You: The Whitney Houston Story) и ще излезе на екран догодина независимо от възраженията на семейството.

"Компанията е избрала да продължи филм за Уитни въпреки възраженията на семейството“, заяви Сиси в изявление за музикалната телевизия. "Никой свързан с този филм не знае нищо за Уитни или за връзката й с Боби [Браун]."

"Измъчени сме от постоянната дезинформация и коментари на хора, които не познаваха дъщеря ми. Оставете я на мира", казва още майката, която е ядосана на всички, които се изкарват близко да дъщеря й след нейната смърт.

Докато феновете на покойния иконата с нетърпение очакват лентата на Анджела Басет, нейното семейство не е щастливо. Дъщерята на Уитни и Боби, Боби Кристина, вече изрази неодобрението си чрез коментари в Twitter, които вече са изтрити.

Ролята на Уитни ще се изпълни от фотомодела Яя Дакоста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА