Last news in Fakti

25 Юли, 2014 08:22 1 875 1

Фестивалът Легион Рън е в България

  • легион рън-
  • фестивал-
  • състезание-
  • софия

Едно силово състезание, което ще изпробва силата, издръжливостта и нервите на участниците

Тази събота България ще е домакин първи път фестивала Легион рън (Legion Run). Спортното събитие с родина Гърция, кани всеки над 18 години, който иска да предизвика себе си, да се включи в бягането по над 5-километрово трасе с поне 15 препятствия от световна класа, кал, огън и бодлива тел. Бягането ще се проведе в близост до хиподрума в Банкя.

На сайта на събитието организаторите са написали: „Ние сме на различно ниво на физическа подготовка, харесваме различни неща, не харесваме различни неща, годините, културата, полът и средата ни също са различни. И точно това прави събитието толкова различно и невероятно. Нашите събития са направени от хората, за хората. И ние като теб сме едни от многото. Ние сме легион.“

Пред БНТ Антонис Алексополус – организатор на състезанието заяви: “Имаме препятствия като кал – очевидно, огън, който сега не можете да видите, тези големи стени за катерене, ледена вода и изкуствена река. Ще бъде същото или по-добро от бягането в Кипър и Гърция. Очевидно теренът тук помага много. Ще бъде трудно и това е идеята. Хората да си помагат, за да се справят с интересно предизвикателство. Всеки от нас има страхове, ние си играем именно с тези страхове.”

Следващата спирка за Легион рън е Атина. Иначе в София бягането ще започва на всеки половин час, а всички завършили трасето ще се наградят освен с приятните емоции и с плажно парти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро бекъма

    1 0 Отговор
    тъпня