Last news in Fakti

25 Юли, 2014 16:08 3 856 0

Фалшива новина за катастрофа на Лепа Брена

  • лепа брена-
  • катастрофа-
  • фалшива

Жена ми се подхлъзна и падна по време на закуска. Счупи си ръката и я отведохме в болница. Това заяви съпругът на Лепа Брена Слободан Живойнович пред сръбското издание Telegraph, след публикации в хърватски медии, че певицата е катастрофирала тежко и й предстои операция.

Информацията за катастрофата беше тиражирана бързо в хърватските и някои от сръбските медии. Появи се и в доста от българските интернет издания.

От екипа на Лепа Брена са категорични, че ситуацията не е толкова драматична, колкото се представя. Засега са отменени два концерта в Хърватия.

Факти.бг припомня, че това не е първата фалшива новина за катастрофа по отношение на известната сръбска певица. Преди няколко месеца беше тиражирана подобна новина.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА