Last news in Fakti

28 Юли, 2014 09:10 1 099 0

Арестуван е нов преследвач на Риана

  • риана-
  • преследвач-
  • арестуван
Бездомникът Кевин Макглин е задържан в четвъртък, защото оставял заплашителни бележки пред дома на Риана в Ню Йорк, съобщи вестник "Ню Йорк Поуст", цитиран от dir.bg. Мъжът е получил обвинение в преследване, заплахи и тормоз. Той е задържан без право на гаранция, след като е написал поредица от заплашителни бележки и ги е оставил до дома на певицата два пъти на 8 юли и веднъж на 1 юли.
 
През май тази година Риана бе принудена да продаде жилището си Калифорния, тъй като на вратата й постоянно се появявали странници. През март миналата година Стивланд Бъроу получи ограничителна заповед, след като нахлу с взлом в съседния имот, тъй като помислил, че това е домът на певицата. 
 
Робърт Мелансън пък не трябва да приближава дома на Риана или мястото, където работи, на по-малко от 100 метра. През юни миналата година Мелансън бе хванат на покрива на къщата й. В документите пред съда певицата, която не е била в дома си по време на инцидента, пише, че се притеснява за своята сигурност, тъй като Робърт е нестабилен и има престъпно минало. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА