Last news in Fakti

28 Юли, 2014 20:02 3 066 0

Излезе първият трейлър на "50 нюанса сиво" (ВИДЕО)

  • 50 нюанса сиво-
  • трейлър-
  • филм

Екранизацията на скандалния роман е едно от най-чаканите заглавия за 2015-та

Излезе дългоочакваният първи трейлър на екранизацията по бестселъра на Е.Л.Джеймс „50 нюанса сиво“.

Излезлият през 2011 г. роман спечели милиони почитатели с бруталните еротични сцени, залегнали в неговия сюжет. Плановете за заснемането на филм по книгата бяха обявени още през 2012 г., като от тогава почитателите чакат с трепет да видят първите кадри от лентата.

Филмът разказва за свитата студентка по литература Анастейша Стийл, която се опитва да вземе интервю от известния предприемач Крисчън Грей. Краткото интервю прераства в страстна афера, изпълнена със секс и интриги. Господин Грей е мечтата за всяка жена, но в същото време крие дълбоки тайни и перверзни сексуални предпочитания. Точно тези негови предпочитания ще променят живота на младата Анастейша.

След дълги спекулации за това кои актьори ще влязат в образите на главните персонажи, продуцентите на лентата предпочетоха сравнително неизвестни имена в лицата на Дакота Джонсън и Джейми Дорнън.  Режисьор на продукцията е Сам-Тейлър Джонсън. Очаква се филмът да излезе в  деня на влюбените, тоест 14.02.15.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА