29 Юли, 2014 11:01 27 207 7

Французойките казват сбогом на монокините....

  • топлес-
  • гола гръд-
  • бриджит бардо

Все пак има надежда ... една трета от германките или австрийките не се притесняват да се пекат голи

Франзузойките казват сбогом на монокините, тревожи се списание Elle. Според изданието причините за този тревожен феномен са три.. Първата е грижата на жените за тяхното здраве и повишената заплаха от рак на кожата. Втората е усещането, че демонстриране на монокини модата на плажа приравнява по-долу жената и на трето място дейността на ФЕМЕН, която залага на голата женска гръд като основен източник на послание в своите акции.

През далечната 1960 г. свалянето на горнището на женския бански костюм беше възприето като израз на освобождаването на нежния пол. Символ на бунта стана Бриджит Бардо.

А в наши дни, забелязваме прикриване... Това е тревожен знак за влошаване на положението на жените. Журналистката Алис Пфайфер смята, че връщането на консервативния стил в банския костюм на плажа е свързано с възхода на социалните медии. 20-годишните жени са наясно, че ако се появят по монокини на плажа, могат да се озоват във Фейсбук, коментира Алис Пфайфер.

Все пак има надежда ... една трета от германките или австрийките не се притесняват да се пекат по монокини....

Голата женска гръд е заемала специално място във френското изкуство и изтънченото усещане за сексапил, отбелязват от сп. Elle. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 9 Отговор
  • 2 PROFESIONALISTA

    6 5 Отговор
    Причината е една единствена- французойките са все по-грозни и бездарни с всяко следващо поколение, и затова се притесняват да си показват плоскогърдието свободно. От друга страна пък тези, които го правят, могат да обвинят другите в липса на свободна воля и разкрепостеност, ако отказват да го правят. Ето защо за да се избегнат тези проблеми, просто са решили да го забранят със закон. Така хем няма да се притесняват от липсата си на женска гордост, хем ще мине за мерки против рака на кожата, хем пък и мъжете ще мислят че под сутиена се крие кой знае какво и ще имат повод да проверят, често не без разочарование.

    Коментиран от #7

  • 3 Рашко Ломския

    10 4 Отговор
    То във Франция останаха ли французойки, то във Франция по улиците само негри и араби срещаш, мисля че до 50г. няма да е останал и един етничеки французин. А при арабите какви монокини? Там са закрити до глезен и с чул на главата. Те ако има едно нещо и по десет чувала ще покрият жената, ама е лято и ще се задуши, то с чергата която сега ходят в тия жеги, кой знае, как смърди на спеч и пот. Гнусна история.

    Коментиран от #4

  • 4 Troll

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Рашко Ломския":

    Не бива да бъркаш Арабките с жена си.
  • 5 Рашко Ломския

    2 2 Отговор
    Съжалявам пич, ама удари греда, нещо лафа ти може и да минава в ромската махала ама тука не ти се получи защото не съм женен, още съм на 20 години, но пък съм ходил във Франция два пъти за по два месеца и имам впечатления от арабките. Сега ти ако си свикнал с миризмата или имаш проблем с обонянието си е твой проблем. И още нещо, не са виновни арабките, виновни са мъжете им, че са ги навлекли като бостански плашила в жегите. Тя ако има едно лесно жената ще се поразхвърли, ама после ще я убият с камъни.
  • 6 IVAN

    2 0 Отговор
    TASSEV NAVSQKADE SAMO PO4ESVA6 BRADA NI6TO NE KAZVA6 HAHAHA
  • 7

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "PROFESIONALISTA":

    Много остроумно, типично ГАНЬОВСКИ коментар.