Last news in Fakti

29 Юли, 2014 14:33 1 197 0

Орландо Блум флиртува с Нина Добрев

  • нина добрев-
  • орландо блум-
  • флирт

Актьорът е бил забелязан с канадската актриса от български произход през уикенда

Орландо Блум бил забелязан да флиртува с канадската актриса от български произход Нина Добрев през уикенда, съобщава Контактмюзик.

Актьорът от „Властелина на пръстените", който през октомври се раздели с съпругата си – сексапилния австралийски модел Миранда Кар, майка на три-годишният му син Флин, присъствал на няколко партита в рамките на фестивала Комик-Кон в Сан Диего със звездата от "Дневниците на вампира" и двамата изглеждали много близки.

Орландо пристигнал сам на парти на "Плейбой" в петък вечер, но скоро на масата му се присъединила и Нина, която неотдавна се раздели с колегата си в сериала Иън Сомърхолдър.
Двамата били забелязани да си говорят близо един до друг, докато Блум пиел текила.

След това двамата си тръгнали заедно и били забелязани след полунощ на друго парти, където "танцуваха много близо един до друг, флиртуваха, смееха се и си шепнеха в ухото".

"Обикновено Орландо е сдържан, но той я прегърна през кръста и танцува с нея много близо. В един момент наистина мислех, че ще се целунат", разкри запознат източник пред в. "Ню Йорк Дейли Нюз".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА