30 Юли, 2014 15:00 2 985 0

Новият хит на Мира и оркестър Фаворит

  • мира-
  • фаворит-
  • лале, лале

В последно време се убедих, че не е необходимо да се пускат нови песни постоянно. Предпочитам месеци да не издам нищо, отколкото да пускам нещо просто ей така, сподели певизата

В разгара на лятото Мира представя новия си проект „Лале, лале”, създаден съвместно с популярния оркестър Фаворит. Видеото към песента се върти от днес по музикалните телевизии.

Певицата на за първи път чула парчето по време на свое участие в чужбина и буквално се влюбила в него. Тя разбрала, че е на български оркестър и веднага се свързала музикантите, като им предложила идеята да направят „Лале, лале” заедно. Те се съгласили и записите били осъществени почти веднага.

За аранжимента на песента, чиято музика и текст са дело на вокалиста на формацията - Алчо, се погрижил Витко Щерев-Шаин.

„В последно време се убедих, че не е необходимо да се пускат нови песни постоянно. Предпочитам месеци да не издам нищо, отколкото да пускам нещо просто ей така. Залагам само на песни, които знам, че ще имат успех. Хората очакват от мен да правя купонджийски парчета и се надявам, че новият ми проект ще им допадне”, сподели Мира.

За разлика от записите в студиото, клипът се оказал по-труден за осъществяване, тъй като за месеци напред музикантите от оркестър Фаворит разполагали само с един свободен от ангажименти ден. В крайна сметка организацията се получила перфектно и лентата била заснета в столично заведение от режисьора Иван Иванов.

За тоалетите на Мира изцяло се е погрижила старозагорска модна фирма, с която тя е работила в началото на кариерата си. Гримът в лентата е дело на Джули Ангелова, а косите – на Стели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА