Last news in Fakti

31 Юли, 2014 07:25 3 512 0

10 признака, че жена ви е прекалено ревнива

  • жена-
  • ревност-
  • признака-
  • прекалено-
  • ревнива

Ревността е опасно чувство. То се дължи на лоши мисли и предизвиква несигурност, страх и възмущение. Ревността е типична за хора, които предчувстват, че ще загубят нещо много ценно за тях, пишат на сайта "бг татко".

В контекста на вашата връзка вие сте най-ценното за нея. Тя не иска да ви загуби, но изразява това по напълно погрешен начин. Хубаво е да се чувствате желан и да усещате жизнеността на връзката ви, но става ужасно, когато разберете, че жената до вас не ви вярва, без значение колко честен сте бил с нея до момента. Може ли връзката ви да стане жертва на ревността? Ето 10 примера как една ревнива личност и нейното поведение в края на краищата са в състояние да разрушат любовта ви.

1. Вие даже не трябва да забелязвате друга жена.

2. Тя ви обвинява, че флиртувате с всяка срещната.

3. Не ви изпуска от погледа си.

4. Следи действията ви в интернет.

5. Изисква от вас да прекратите всякакви контакти с предишните ви гаджета.

6. Страхува се непрекъснато, че връзката ви е несигурна.

7. Задава подвеждащи въпроси, които нямат правилен отговор.

8. Тя ви ревнува даже и от личните ви успехи в кариерата и обществото.

9. Всеки скандал произлиза от ревността й.
10. Невъзможно е да се пребори с ревността си.

Много проблеми в интимните отношения могат да бъдат преодолени. Бясната ревност обаче е непреодолим кошмар.

Често това се случва заради факта, че ревнивата личност отказва да приеме, че греши. Единственият начин да престанете да бъдете ревниви е да придобиете самоувереност и да спрете да завиждате на другите, мислейки си че ситуацията е вън от вашия контрол.

Ако ревнивата личност не успее да се вземе в ръце и да разбере, че непрекъснато намира повод за скандали  в несериозни неща, връзката между вас ще остане несигурна, докато единият от двамата не реши, че е време да я прекрати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА