Last news in Fakti

31 Юли, 2014 12:59 3 515 1

Нравствена полиция на токчета закопча 30 с белезници

  • нравствена полиция-
  • полиция-
  • слънчев бряг-
  • белезници-
  • закопча-
  • токчета

Всички арестувани бяха обвинени в едно единствено престъпление - че са прекалено секси

Ослепителни полицайки на високи токчета закопчаха с белезници 30 души в Слънчев бряг. Проверките се разиграха миналата нощ, а  всички „задържани” подписаха предупредителни протоколи, с които се задължиха да намалят излъчвания сексапил. Зрелищната акция е на „Нравствения отдел”, който отговаря за диско-зоната в курорта.

В екипа на униформените са три дами, въоръжени с белезници, гумени палки и проницателен поглед. Триото хубавици с къси панталонки и високи токчета следи зорко дали купонджиите спазват благоприличие. Който излезе извън нормите рискува да се озове окован в белезници. Сексапилни тоалети и изкусителни танци на дансинга са сред основните прегрешения, които създават работа на „Нравствения отдел”.

„Проверките” ще продължат до края на сезона. Тази вечер отново ще се проведе акция. От „Нравствения отдел” планират поне по две проверки всяка седмица.

Любопитен факт е, че всички арестувани, без изключение изпадат във възторг, щом дамите им щракнат белезниците. Освен това те държат и да запечатат паметния момент със снимка за спомен. Проблемът се решава на момента, тъй като жриците на реда водят със себе си и фотограф, който документира „нарушителите”. След това на прегрешилия се съставя протокол, в който се вписва името на  „нарушителя” и се описва подробно за какво точно е бил арестуван.

Най-много актове са съставени за „Прекомерно сексапилно поведение” и „Несъобразено изкусителни танци”. На второ място по издадени фишове са дамите, които попадат в графа „Оскъдно сексапилно облекло” и кавалерите с „Наднормена мускулна маса”.

Белезниците щракват още и за прегрешения като „Прекалено съблазнителен поглед” и „Изкушаващо сексапилна усмивка”. Едно от най-тежките „нарушения”, за които следят униформените моралистки е „Сексапилно превъзходство от общ характер”.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Христов

    1 1 Отговор
    Ах, как искам да ме арестуват тези п.тета и да ме изнасилват... до безкрай!