31 Юли, 2014 13:23 1 807 0

Новата песен на "Мастило" на бял свят

  • мастило-
  • новата песен-
  • бял свят-
  • слънчев бряг

Клипът към песента предстои да излезе през септември месец

“Ела, ела” е името на новия сингъл на група “Мастило”, който ще бъде представен тази вечер в един от най-елитните клубове в Слънчев бряг. Парчето се отличава с изключително денс звучене и обещава да се превърне в клубен хит.

Клипът към песента предстои да излезе през септември месец, като в него участие има известен български актьор, чието име се пази в  строга тайна.

Освен група “Мастило” за първи път на сцената на клуба ще излязат и артистите, които отскоро те менажират – пловдивската група Ni.Co и младата изпълнителка Албена Танева, която е дъщеря на небеизвестния български певец и тв водещ – Иво Танев.

”Не се приемаме за продуценти. Искаме да помогнем на младите и талантливи хора, които искат да пробият в шоубизнеса“, коментира изпълнителката на хита „Твойте кафеви очи” по повод новите лица, които лансира.

Бой бандата Ni.Co ще представи чисто новото си трето парче, което носи името  – “Май те бъркам”.

Албена Танева пък ще изпълни песента “Утре свърши”. Премиерата на клиповете към двете парчета на изпълнителите предстои да видим през септември, когато ще започне и голямото есенно турне на група “Мастило”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА