1 Август, 2014 20:17 14 170 6

Истинската Ралица!

  • playboy-
  • ралица

Класика от Пенчо Славейков, забележителна песен от класиците Ревю и със сигурност ученическа любов. А нашата Ралица е лятното ти вдъхновение! Вярно, не готви, но не ти и трябва – тя пълни очите и шепите с изключителни естествени форми.

И понеже времето е морско, имаме още една мокра сесия – с варненката Десислава.

Гари Олдман е източник на вдъхновение не само за простосмъртните (нас включително), но и за своите колеги. Има и защо, разбира се – с толкова много успешни роли зад гърба си – бащата на три деца е в списъка на холивудските икони. В скандалното си интервю той критикува, недоволства от себе си и околния свят и въобще не си държи езика зад зъбите: „Мисля, че сме се понесли по река от лайна, без да имаме нито гребло, нито компас”.

Което е вярно, поне що се отнася до музиката. Няма го рокендрола – вместо да се твори изкуство, се прави уж-музика, която отива при Скрилекс, за да умре.

За някои краят на футбола е световната титла на Германия. Ние обаче дадохме шанс на новия първенец да селектира Ди PLAYBOY Маншафт в най-хедонистичната сесия на всички времена!

Новият PLAYBOY е на пазара в петък, 1 август. Тичай!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 4 Отговор
  • 2 gorski

    1 1 Отговор
    Ало,прекалили сте с фотошопа!
  • 3 Дошo

    0 2 Отговор
    Яко фотошоп.А ако не е грима просто не знам.........
  • 4 жоро бекъма

    0 2 Отговор
    по закон такива списания са забранени !!!Съдържанието и разпространението на порнографски материали е абсолютно забранено !!!
  • 5

    0 0 Отговор
  • 6 saseda

    0 0 Отговор
    Verno e jako fotoshop!Sased sum i i ako ne mi bjaha casali njama6e da povjarvam!Ina4e gotino gadje, no ne e top!pozdravlenija za kuraja!