6 Август, 2014 15:32 11 347 3

Наблюдаването на женски гърди увеличава живота на мъжете с до 5 години

  • гърди-
  • мъже-
  • здраве

10 минути гледане на дамски бюст са равностойни на 30 минути аеробика


Продължителното гледане на женски гърди може да увеличи живота на мъжете с години.

Според проучване на „New England Journal of Medicine“ 10-минутното наблюдение на добре развит дамски бюст, се отразява на мъжкия организъм така, както 30-минутна аеробика. Изследването е проведено от три болници във Франкфурт, Германия.

Учени са провели експеримент с 200 доброволци от мъжки пол, като на половината е било препоръчано да наблюдават женски гърди по поне 10 минути дневно, а на другите да се въздържат от това. Изследването установило, че след 5 години, пациентите които се наслаждавали на женски бюстове, се радвали на по-ниско кръвно налягане, по-бавни темпове на сърдечния пулс и по-малко случаи на заболяване на коронарните артерии.

Истината е, че сексуалната възбуда подобрява ударите на сърцето и подобрява циркулацията на кръвта. Според доктор Карън Уедърби гледането на женски гърди по няколко минути дневно намалява рисковете от инфакрт и инсулт, удължавайки живота на мъжете с между 4 и 5 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TODOR STOYANOV

    2 1 Отговор
    БОЖЕ!!!АКО ТОВА Е ВЯРНО...АЗ ЩЕ ЖИВЕЯ ВЕЧНО!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Иван Петров

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "TODOR STOYANOV":

    имай предвид, че порното носи и вреди....
  • 3

    0 2 Отговор