20 Август, 2014 13:32 2 186 1

Тони Стораро и Зафирис Мелас с общо парче

  • тони стораро-
  • зафирис мелас-
  • парче

Още не мога да повярвам, че имам записан дует с един от най-любимите ми изпълнители, на когото съм се възхищавал и от когото съм се учил цял живот, сподели Човека-глас

Тони Стораро записа дует с гръцката звезда Зафирис Мелас, озаглавен „Приятели“, съобщиха от Diapason Records.

Изпълнителите обещават скоро да промотират проекта и да зарадват своите почитатели с видео към него.

Идеята за общата българо-гръцка песен се появи още по време на съвместния концерт на двамата певци в зала 1 на НДК през месец март. Оттогава те се срещаха няколко пъти и накрая откриха подходящото парче.

Записите бяха осъществени в известното студио Lyricon в Гърция, където записват много други звезди. В проекта „Приятели“ се включиха някои от най-талантливите музиканти в южната ни съседка, сред които и цигуларят от бенда на Никос Вертис.

Изпълнителят на „Живея само за тебе“ не издава подробности за дуетната песен, освен че е с много въздействащ текст.

В съвместния си проект Тони Стораро и Зафирис Мелас пеят на български и гръцки.

„За мен това е една сбъдната мечта. Още не мога да повярвам, че имам записан дует с един от най-любимите ми изпълнители, на когото съм се възхищавал и от когото съм се учил цял живот“, сподели Човека-глас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошo

    0 1 Отговор
    На кого му пука бе?