Last news in Fakti

20 Август, 2014 17:29 1 732 0

"Ястребът" Джон Маккейн танцува рап като робот (видео)

  • джон маккейн-
  • сенатор-
  • танцува-
  • рап-
  • робот-
  • благотворително събитие

На благотворителното събитие присътвали Робърт де Ниро, Джак Никълсън, Бон Джоуви, Стинг и др.

В глобалната мрежа изтече видео, на което американският сенатор и бивш кандидат за президент на САЩ от републиканската партия Джон Маккейн танцува в необичаен стил под звуците на рап музика.

„Дейли Мейл“ съобщи, че благотворителното събитие, на което политикът решил да се прави на робот, било предназначено за набиране на средства в помощ на театър „Аполо“ в Харлем. Водещ на гала вечерта бил известният актьор Джейми Фокс.

На дансинга се проявил и губернаторът на щата Ню Джърси - Крис Кристи. На събитието присъствали и други знаменитости – музикантите Джон Бон Джоуви, Стинг и Фарел Уилямс, актьорите Робърт де Ниро, Джак Никълсън и др.

Театър „Аполо“ е основан в средата на ХІХ век и е играл важна роля в развитието на афро-американската музикална култура. Той е включен в Националния регистър на историческите места в САЩ.

77-годишният Джон Маккейн е смятан за „ястреб“ на американската външна политика. Припомняме, че след неотдавнашното му посещение у нас тогавашният премиер Пламен Орешарски обяви, че спира работата по българската част от проекта „Южен поток“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА