Last news in Fakti

22 Август, 2014 09:17 12 150 2

Едно BMW X6 на бюрото

  • bazar.bg-
  • подарък-
  • кола-
  • джаги

Радостите се крият в малките неща! За някои това е истина, а други – глупава максима. Все пак ако не може да си позволите по-големите неща в живота, то може да си купите техните малки копия, които да красят бюрото ви. За любителите на високите скорости и на германската автомобилна индустрия едно BMW Х6 е перфектният подарък. Цената му е само 18.99 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. Този многофункционален автомобил в действителност е MP3 плейър, FM радио и високоговорител за компютър. И това не е всичко. Джаджата е със светещи фарове, четири контролни бутона, слотове за Micro SD карта и USD вход.

За любителите на футбола има друга интересна игра. Цената на алкохолната джага игра с шот чашки е 40 лв. Целта на играта е да бъдете точни, за да не се напиете пръв. Колкото повече голове пропускате през вратата си, толкова повече шотове до дъно трябва да изпиете.

За колекционерите на лули също има интересни предложения. Тази стара дървена лула е само 10 лв. А ако искате да имате някакъв по-съвременен уред, то този чисто нов пад за мишка Hello Kitty може да бъде ваш срещу 12 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 1 Отговор
    Е такова Х6 и аз мога да си позволя
  • 2 Симеон Тасев

    0 2 Отговор