Last news in Fakti

22 Август, 2014 17:48 1 977 2

Марая Кери се развежда с шавливия си съпруг

  • марая кери-
  • се развежда-
  • ник кенън-
  • ким кардашиян

Певицата се ядосала, когато той обявил имената на 5 свои известни любовници, сред които и Ким Кардашиян

Марая Кери се развежда с по-младия си съпруг Ник Кенън след 6 години брак, съобщи TMZ. 44-годишната певица и 33-годишният актьор и телевизионен водещ не живеят заедно от май, а адвокатите им от няколко месеца преговарят за подялбата на имуществото и попечителството над близнаците им Морокан и Мънроу. Към момента окончателното решение за развода е взето и не подлежи на преосмисляне, твърди изданието.

Факта потвърди и самият Ник Кенън в изявление за медиите. „В нашия рай се появиха проблеми. От няколко месеца не живеем под един покрив“, каза водещият на музикалното шоу „Америка търси талант“, добавяйки, че в момента напълно се е съсредоточил върху възпитанието на децата. Той опроверга слуховете, че разривът е настъпил заради негови любовни забежки.

Представител на арендби звездата не опроверга новината за развода, но се ограничи със стандартната фраза „Без коментар“...

Според таблоидите, отношенията в двойката охладнели, след като през март Ник обявил в интервю за радио Power 106 имената на 5 известни жени, с които бил спал. Слуховете гласят, че Марая най-много се ядосала от споменаването на Ким Кардашиян.

Кери силно ревнувала съпруга си от безбройните асистентки, които пърхали около него, и даже му назначила охрана, която да го държи на разстояние от момичетата. Близки до Кенън твърдят, че певицата се ограждала с хора, готови да се съгласяват с нея за всичко, и той не издържал на скандалите, когато се осмелявал да й противоречи.

Според някои оценки, състоянието на Марая Кери надхвърля 500 милиона долара, а Ник Кенън имал на сметката си 20 милиона. Двойката вече е обявила за продажба две от своите имения – в престижния район на Лос Андежил „Бел Еър“ и на Бахамите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasil Dechev

    0 0 Отговор
    Ша му кажа
  • 2 ergen

    0 0 Отговор
    Boli ma fara!